San Diego 20-12-21 - Gigantische deals voor seksspeeltjes en tevredenheid over de fluwelen boegschroef

Voor de eerste keer heeft het merk Velvet Co voor seksueel genot bundeldozen uitgebracht met The Thruster , de zelfgemaakte, zelfstotende lijn van vibrators van het merk, met nieuwe kleuropties voor je kerstdildo! Velvet Thruster-producten bieden de kracht van een volwaardige seksmachine in een draagbaar, oplaadbaar ontwerp. De kerstseksspeelgoeddozen hebben verwisselbare koppen plus accessoires, zoals het handvat met groot bereik, de zuignapbasis en het nieuwe glijmiddel op waterbasis van het merk, GLEAM .

“We zijn er trots op dat we klanten iets kunnen bieden dat ze nergens anders kunnen krijgen en deze bundeldozen bieden de ultieme Thruster-ervaring en een eerste kans om ons nieuwe glijmiddel, GLEAM, te proberen, dat nu beschikbaar is als add-on bij elke aankoop op thethruster.com ”, aldus Executive Officer en mede-oprichter Danyell Fima.

Nieuwe kleuren voor de productlijn zijn rode en groene handgrepen op siliconenbasis. Gecombineerd met dezelfde kleur siliconen dildo-kop voor dildo-sets in kerstkleur om perfect bij uw vakantiemotief te passen.

Net op tijd om jezelf of je partner te trakteren op de feestdagen, zijn er twee boxen om uit te kiezen:

Grote dildo's, aanbiedingen voor grote seksspeeltjes!

Best Value Thrusting Sex Toy Bundle Box , $ 349,99 ($ ​​72 besparing)

Afwisseling is het kruid van het leven. Deze doos biedt drie verschillende stootkoppen om uit te kiezen, plus twee accessoires en een nieuw GLEAM glijmiddel op waterbasis voor maximale waarde en plezier.

  • Velvet Prime Base biedt tot 136 slagen per minuut, zes snelheden en een oplaadbare batterij met een batterijduur tot acht uur
  • Jackie , de meest realistische dildo en de meest populaire stotende dildo
  • Nanci , g-spot duwende dildokop, gemaakt in samenwerking met criticus en recensent van seksspeeltjes @supersmashcache
  • Walter , g-spot unisex anaal spelen met een dildo voor volwassenen
  • Twee accessoires voor seksspeeltjes van Velvet Prime: de zuignapbasis en het partnerspeelhandvat
  • GLEAM , 4oz unisex glijmiddel op waterbasis voor seksspeeltjes en glijmiddel voor partners

 

Bestseller Thrusting Sex Toy Bundle Box , $ 319,99 ($ ​​43 besparing)

Bevat de meest populaire en best verkochte vormen van de Thruster van 2021 en twee best verkochte accessoires.

  • Velvet Prime Base biedt tot 136 slagen per minuut, zes snelheden en een oplaadbare batterij met een batterijduur tot acht uur
  • Jackie , het meest realistische siliconen stotende dildo-seksspeeltje voor penetratie en vaginaal orgasme
  • Sammie , een dikker, meer vullend natuurlijk enorm dildo-product
  • De twee best verkochte Velvet Prime-accessoires voor seksspeeltjes: de zuignapbasis en het handvat met groot bereik , ideaal voor korte armen en bereikbare posities

 

De Thruster levert draagbare sekstechnologie met een toonaangevend ontwerp, waardoor gebruikers hun eigen aangepaste dildo kunnen bouwen. Alle Velvet Prime-modellen zijn extra sterk, flexibel en gemaakt van siliconen van medische kwaliteit.

Extra accessoires voor seksspeeltjes

Noodzakelijke extra items voor het boegschroef-seksspeeltje! ze zijn inbegrepen in de vakantiebundelboxen of kunnen op elk moment online worden toegevoegd.

Het handvat met groot bereik is ideaal als je armen moe worden of als het gewoon oncomfortabel is om naar beneden te reiken en een dildo een tijdje vast te houden.

Zuignap-toevoeging is een stal voor een persoonlijke stimulator voor vrouwen, of een zelfstotende didlo als je handsfree wilt rijden en rijden, misschien solo cowgirl!

De Partner-handgreep is voor vrienden die samen spelen.

 

Ga voor aankoop naar www.TheThruster.com .