Wanneer is Nationale Seksdag, en hoe te vieren

Het is weer die tijd van het jaar, de nationale seksdag staat voor de deur. Als je je afvraagt ​​wanneer Nationale Seksdag is, markeer dan 9 juni in je agenda! Nationale Seksdag staat in het hart van Pride Month en wij van Velvet Thruster Co hebben een paar tips om dit jaar het beste te vieren om het meeste uit de Nationale Seksdag te halen.

Verken seksuele grenzen

Wat is een beter moment om je persoonlijke seksuele grenzen en seksuele grenzen als koppel te verkennen. Je weet nooit waar je grens voor plezier ligt, tenzij je je eigen grenzen verlegt en iets nieuws probeert. Misschien kunt u ons plezier dit jaar naar een hoger niveau tillen.

Breng een masturbatiehulpmiddel of een huwelijkshulpmiddel in de mix.

Op zoek naar een trefzekere manier om dingen op te fleuren op de plezierafdeling? Seksspeeltjes verlengen de speelsessie wanneer ze door koppels worden gebruikt en kunnen worden gebruikt voor meerdere orgasmes met partners. Heterokoppels zouden moeten beginnen met zoiets als het Thruster-seksspeeltje, Prime - Hiermee kun je tijdens het spelen van hoofd wisselen voor extra veelzijdigheid. Koppels van hetzelfde geslacht zouden Slide van L'acier kunnen overwegen; een luxe roestvrijstalen vibrerende dildo voor vaginaal of anaal spel. Er is geen verkeerde keuze bij het kiezen van een metgezel voor de speelsessie, zorg er wel voor dat u kwaliteit kiest en vergeet het glijmiddel niet!

Verken je lichaam of het lichaam van je partner

Wat is een betere tijd voor verkenning dan op Nationale Seksdag, midden in de maand van de trots. Gooi standaard seksuele stereotypen uit het raam en begin met verkennen. Leer de geneugten van erogene zones kennen en ontdek nieuwe en opwindende manieren om jezelf of je partner te stimuleren. Leer de kunst van lichte aanraking en plagen terwijl je jezelf of een partner op nieuwe en opwindende manieren stimuleert! Probeer zacht glijmiddel op waterbasis in het topje van je vinger terwijl je je anus of tepels aanraakt.

Introduceer een andere partner voor seks

Laat je fantasieën en je innerlijke knik los door een nieuwe partner aan de mix te introduceren. Overleg altijd met uw partner voordat u iemand die nieuw is in de ervaring opwekt. Het toevoegen van een partner kan spanning aan de mix toevoegen, en een manier om je grenzen te verkennen, door open en respectvol te zijn, kun je van deze Nationale Seksdag een onvergetelijke dag maken. Er zijn veel hoogwaardige "Lifestyle" -sites en -resorts om contact te maken met een single of stel op een date of om gewoon een zomers zwembadfeestje bij te wonen op een van hun mixer-achtige feesten om te zien met wie je contact kunt maken.

Leer jezelf

Grijp deze vakantie aan om jezelf niet alleen te informeren over veilige sekspraktijken, maar ook over verschillende andere onderwerpen die je horizon kunnen verbreden. We hebben een paar aanbevelingen voor enkele van onze nieuwste inhoud

 • Anale trainingsgids
 • Glijmiddel voor mannen aanbrengen
 • Glijmiddel voor vrouwen aanbrengen
 • Solo anale masturbatie
 • Seksposities voor grote maten
nationale-seksdag-knik

  Zoek een knik

  Probeer iets speciaals en introduceer een nieuwe knik, voor zowel je eigen persoonlijke plezier als een gedeelde ervaring met een partner. Probeer dit jaar iets nieuws, heb je er ooit van gedroomd om publiek te hebben tijdens een masturbatiesessie? Doe dit jaar een masker op en word lid van een van de vele verschillende live chat-sites om te pronken met je nieuwe Thrusting Dildo en voel een kick van anonimiteit en een vreemde die toekijkt. Wil je een soort delen met een partner? Probeer een beetje BDSM, introduceer wat rekwisieten in de slaapkamer en beleef een hardcore ervaring, laat onze hardcore seksmachine Walter meedoen.

  Veel plezier en blijf veilig

  Het belangrijkste dat je op deze nationale seksdag kunt doen, is onthouden om een ​​geweldige tijd te hebben en je seksuele horizon te verbreden en vooral om het op een veilige en consensuele manier te doen

  • Adult Toys
  • National Sex Day