Een glimlachende vrouw koopt een nieuwe seksmachine

Ben je op de markt voor een nieuw seksspeeltje? Heb jij even geluk! De wereld van seksueel genot kent geen grenzen. Als je seksspeeltjes voor vrouwen koopt, kijk je naar twee hoofdcategorieën: handmatig aangedreven persoonlijke stimulators of seksmachines voor vrouwen met vibrators en stotende speeltjes. Als u inderdaad op zoek bent naar iets dat op batterijen werkt om de beweging in uw oceaan aan te drijven, kan de onderstaande checklist u helpen bij uw zoektocht!

1. Veilige materialen

De meeste seksmachines, inclusief de kleinste bulletvibes, kunnen intern worden gebruikt. Als u van plan bent om de uwe intern te gebruiken, worden veilige materialen voor seksspeeltjes ( en een veilig ontwerp ) absoluut noodzakelijk. De vagina is een van de meest absorberende delen van het lichaam. Bovendien kan het niet droog worden gehouden en is het daardoor erg vatbaar voor infecties. De beste seksmachines voor vrouwen zijn bacterieafstotend, schimmelbestendig en gemakkelijk schoon te maken . Lees meer in deze blogpost .

2. De juiste plekken raken

Tenzij je een grenzeloos budget hebt om je sexcapades aan te drijven, wil je dat je seksspeeltjes je zoveel mogelijk plezieren, in zoveel mogelijk zones. Je lichaam is gevuld meterogene zones om te verkennen, zowel intern als extern. Zal je nieuwe speeltje buigen om je g-spot te raken? Is het lang genoeg om de diepere a-spot te bereiken? Trilt het genoeg om je clitoris te plezieren? Met zoveel beschikbare seksmachines voor vrouwen, is het niet nodig om je toevlucht te nemen tot een one-trick pony.

3. Instelbare snelheden

Bij masturbatie draait alles om ritme. Op sommige dagen wil je die maximale snelheid helemaal naar de top rijden, en op sommige dagen heb je zin om eerst met lagere snelheden naar boven te werken. Of je nu van plan bent om je speeltje inwendig of uitwendig te gebruiken, we raden aan om op zoek te gaan naar een speeltje dat ten minste vijf verschillende snelheden bevat. U zult blij zijn te weten dat de Velvet Co Thruster 10 snelheidsopties biedt, terwijl de Mini Thruster er 6 biedt!

4. Lange batterijduur

Met zulke geavanceerde technologie die er is, hoeven seksmachines voor vrouwen niet langer na elk gebruik te worden opgeladen. Zorg er bij het winkelen voor je speeltje voor dat de levensduur van de batterij je onverzadigbare seksleven kan bijhouden. Onze Thruster gaat 8 uur mee, terwijl onze Mini Thruster 2 uur meegaat voordat hij moet worden aangesloten. We hebben beide speeltjes ook oplaadbaar gemaakt, zodat je je batterij kunt besparen.

Koop de beste seksmachine voor dames en heren

de fluwelen boegschroef is misschien wel de beste seksmachine voor vrouwen

Neem geen genoegen met minder dan de beste technologie in je volgende seksmachine. De Velvet Co Thruster is ontworpen om onhandige seksmachines op de vloer te vervangen die duizenden dollars kunnen kosten. Blader nu door de collectie om erachter te komen waartoe ze in staat zijn!