G-spot dildo's

wlw-stel-seks

De meesten van ons weten wat we leuk vinden als het om seksspeeltjes gaat. Als je van penetratie houdt, is de kans groot dat je al van dildo's houdt. Vaginale, G-spot, P-spot en anale orgasmes kunnen allemaal worden bereikt door penetratie met het juiste type stimulatie. Veel dildo's bieden een verscheidenheid aan functies en opties die beloven je te plagen in specifieke erogene zones, zoals de G-spot.

De beste G-spot dildo's zijn gemaakt met anatomische aandacht. Trillingen en stuwkracht precies waar je het nodig hebt, kunnen een teenkrullend orgasme opleveren dat je niet snel zult vergeten. Ontdek welke kenmerken het beste G-spot-speelgoed vormen. Blader door Velvet Co. en vind het G-spot-seksspeeltje dat alles van je lijstje afvinkt.

G-spot 101

Velen van ons hebben wel eens van de G-spot gehoord, maar hebben het deel gemist waar het stimuleren ervan kan resulteren in het ongrijpbare vaginale orgasme . De G-spot bevindt zich tegen je binnenste vaginawand en wordt beschouwd als onderdeel van de clitoris. Deze gevoelige bundel zenuwen geassocieerd met de clitoris is de sleutel voor velen van ons die op zoek zijn naar bevredigende seksuele ontmoetingen. Het is ook waarom het beste G-spot speelgoed vaak tot de krachtigste climaxen leidt.

Het lokaliseren van de G-spot is geen exacte wetenschap. G-spot dildo's kunnen helpen bij het zoeken, maar de grootte en locatie kunnen van persoon tot persoon verschillen, waardoor het moeilijk te vinden is. Dat gezegd hebbende, G-spot-stimulatie is niet voor iedereen weggelegd. De enige manier om te zien of g-spot stimulatie voor jou opwindend is, is door het te proberen. Dit soort zelfonderzoek is belangrijk voor iedereen die een gezond seksleven wil behouden, met of zonder partner.

In contact komen met je G-spot

vrouwen-ontspannend

Een populaire manier om je G-spot te vinden, is door je vinger ongeveer 2,5 cm in je vagina te steken en je vingers in een "kom hier" -beweging naar je navel te krullen. Het beste G-spot-speelgoed is speciaal ontworpen om dit gebaar na te bootsen. De lastige hoek van deze beweging is een van de vele redenen waarom mensen op zoek zijn naar de beste G-spot seksspeeltjes om dit deel van de vaginawand te masseren. Deze speeltjes voor volwassenen kunnen je pols beschermen tegen overbelasting en kunnen net zo of zelfs effectiever zijn dan handmatige stimulatie.

Het is niet ongebruikelijk dat afzonderlijke erogene zones van uw lichaam verschillende stimulatie vereisen. Vibrerende speeltjes zijn populair voorerogene zones zoals de clitoris, terwijl omvangrijke anale dildo's zoals de Walter gemaakt zijn met de P-spot in gedachten. Enkele van de beste G-spot-speeltjes hebben gebogen uiteinden en flexibele schachten vanwege de anatomische positie van de G-spot. Populaire G-spot dildo's zoals de Teddy GS zijn speciaal ontworpen om de G-spot te duwen en te masseren.

Basisprincipes van G-Spot-seksspeeltjes

Je moet altijd rekening houden met de grootte wanneer je deelneemt aan welke vorm van penetratie dan ook. Grootte speelt een belangrijke rol bij het bepalen van niet alleen de beste G-spot dildo, maar ook het beste seksspeeltje voor je lichaam. Niemand wil een stuk speelgoed dat te klein en onbevredigend is, of een stuk speelgoed dat te groot en pijnlijk is. De beste G-spot-speeltjes van Velvet Co. bevatten een minder intimiderende mini-dildo-ervaring die geen kracht opoffert voor draagbaarheid. Als je woonsituatie niet zo privé is als je zou willen, kunnen kleinere dildo's uit de Velvet Thruster Teddy-collectie gemakkelijker worden opgeborgen of verborgen .

De handleiding van je speeltje tevoorschijn halen terwijl je volop aan het genieten bent, kan ook de erotische sfeer verpesten, wat de reden is waarom de beste G-spot dildo's gebruiksvriendelijk en onderhoudsarm zijn. Speelgoedkopers moeten ook rekening houden met seksspeeltjes op batterijen versus oplaadbare seksspeeltjes . Oplaadbaar speelgoed voor volwassenen wordt het beste G-spot-speelgoed vanwege hun duurzaamheid en gemak. Aangepaste snelheidsopties dragen bij aan een algeheel meer ergonomisch en plezierig speelgoed. Als je controle hebt over de stoten en trillingen, kun je dingen afzwakken als de sensatie te veel is, of dingen versterken als je net op de rand van een climax staat. Lichaamsveilige dildo's gemaakt van siliconen van medische kwaliteit zijn een andere aantrekkelijke optie. Siliconen zijn gemakkelijk schoon te maken , niet-poreus en gaan lang mee als ze op de juiste manier worden bewaard.

De beste G-Spot-dildofuncties

G-spot dildo's

De beste vibrerende en stotende dildo's en G-spot-speeltjes bieden vaak vergelijkbare verleidelijke eigenschappen. Een zuignapbasis geeft je meer opties voor seksposities om te proberen met je G-spot dildo. Door het speelgoed aan de muur of vloer te bevestigen, gaat er een hele nieuwe wereld van mogelijkheden en spannende sensaties open terwijl je handsfree plezier beleeft. Traditionele dildo's met flexibele schachten zijn niet alleen beter voor regelmatige penetratie, maar ook voor stimulatie van de G-spot. Door je dildo te buigen om beter aan te sluiten bij je persoonlijke anatomische behoeften, kun je een gemakkelijkere, comfortabelere penetratie-ervaring krijgen.

Enkele van de meest populaire functies waar mensen naar op zoek zijn in het beste G-spot-speeltje hebben weinig invloed op de functionaliteit. Unieke en aantrekkelijke kleuropties kunnen een belangrijke rol spelen bij dubbele stimulatie. Het bevredigen van visuele en fysieke prikkels in de slaapkamer kan je zintuigen verder prikkelen. Breek met het alledaagse door een Velvet Thruster in je favoriete kleur toe te voegen aan je slaapkamercollectie.

Het beste speelgoed betekent de beste orgasmes

De Velvet Thruster- serie begon met inclusief plezier in het achterhoofd en blijft zich uitbreiden met nieuw speelgoed voor jou. Al onze unieke seksmachines zijn oplaadbaar, waterbestendig, draagbaar en geslachtsloos. De vibraties van basis tot punt en de gepatenteerde stuwtechnologie brengen een revolutie teweeg in de benadering van traditionele seksmachines.

Het vinden van de ongrijpbare G-spot en het bereiken van een vaginaal orgasme zijn minder ontmoedigende ondernemingen met een G-spot seksspeeltje. Zie zelf hoe we levensveranderende seksspeeltjes leveren met de beste eigenschappen. Als je klaar bent om jezelf te verkennen met het beste G-spot-speeltje, ga dan vandaag nog winkelen bij Velvet Co.

  • dildo
  • G-Spot
  • sex machine
  • Sex toys