De meesten van ons beginnen eenvoudig wanneer we seksspeeltjes gaan gebruiken - we testen half voor de grap het water met een kogelvibrator vermomd als lippenstift, of we proberen een discrete cockring uit met onze partner. Voor de avonturiers en plezierzoekers kan die eerste smaak echter zo verleidelijk aanvoelen dat op een gegeven moment de dam breekt en we absoluut alles moeten proberen! Het is maar goed dat er zo'n grote verscheidenheid aan seksspeeltjes is om te ontdekken.

Wat zijn de beste seksspeeltjes die er zijn?

Uiteindelijk bereiken alle liefhebbers van seksspeeltjes de top van de speelgoedhiërarchie en ontdekken ze de heilige graal: premium speelgoed. Dit is het speelgoed waar lifestylebloggers over bloggen en beroemdheden enthousiast over zijn. Het zijn de items die de wetenschap van plezier vernieuwen en steeds meer mensen aanzetten tot speelgoed voor volwassenen met alle vreugde die ze kunnen brengen.

Dus wat maakt een premium seksspeeltje eigenlijk eigenlijk? Er is een algemeen gevoel voor kwaliteit, zowel wat betreft materialen als techniek. Maar er zijn nog veel meer factoren die een premium speelgoed maken.

1. Premium speelgoed is veilig voor het lichaam

paar voeten in bed

Voor iets dat zo nauw samenwerkt met ons lichaam, krijgen de meeste seksspeeltjes gewoon niet de regelgeving die ze zouden moeten krijgen. Denk bijvoorbeeld aan siliconen speelgoed. Pure siliconen zijn volkomen veilig voor het lichaam, maar niet al het speelgoed dat als zodanig is geëtiketteerd, is pure siliconen. Veel speelgoed van mindere kwaliteit zijn eigenlijk siliconenmengsels, die kunnen smelten, bacteriën kunnen verzamelen en ftalaten kunnen bevatten.

Er zijn tests die je kunt doen om erachter te komen of een bepaald materiaal lichaamsveilig is (test de zuiverheid van siliconen door te kijken of het smelt wanneer het in contact komt met siliconenglijmiddel - dat zou niet moeten), maar dat stelt zeker veel vragen verantwoordelijkheid bij u als consument! Premium seksspeeltjes daarentegen houden zich strikt aan lichaamsveilige materialen, waardoor het giswerk uit de veiligheid van seksspeeltjes wordt gehaald. Doe je onderzoek en lees beoordelingen om erachter te komen welk speelgoed echt als premium kan worden beschouwd!

2. Ze zijn positief orgasmisch!

oranje gebruiken om de menselijke anatomie te begrijpen

Seks is meer dan een spel van "laten we eens kijken hoe snel we een orgasme kunnen krijgen", maar dat betekent niet dat geweldige climaxen geen groot doel zijn! Premium speelgoed heeft het beste met je voor en is vaak bevorderlijk voor betere, grotere orgasmes. Ze tonen een goed begrip van de menselijke anatomie, kietelen je prostaat, clitoris of g-spot om je de perfecte afwerking te geven, op jouw manier.

Naast het geven van sterkere orgasmes aan de gemiddelde Joe of Jane, maken premium dildo's en ander speelgoed het ook mogelijk voor degenen die normaal moeite hebben om klaar te komen om een ​​orgasme te bereiken tijdens seks! Het speelveld is gelijker dan ooit, dankzij premium speelgoed.

3. Ze zijn gemaakt van luxe materialen

>Premiummaterialen zijn niet alleen veilig in gebruik, ze voelen ook luxueus aan. Dit betekent over het algemeen een van twee dingen: dat het materiaal luxueus aanvoelt of intrinsiek waardevol en toegeeflijk is. In de eerste categorie zijn er siliconen van medische kwaliteit en andere levensechte texturen, terwijl in de tweede categorie speelgoed is met intrinsiek waardevolle kostbare materialen die ons positief doen lonken. Denk aan verguld speelgoed, buttplugs met staarten gemaakt van echt dierenhaar en met diamanten ingelegde BDSM-uitrusting. Als je opgewonden raakt van de fijnere dingen in het leven (en veel mensen doen dat), dan zijn luxe premium seksspeeltjes de juiste keuze!

4. Ze zijn vaak behoorlijk hightech.

De meeste gebieden van ons leven worden gevormd door moderne technologie en ons seksleven is niet anders geworden. Merken voor volwassenen hebben manieren gevonden om technologie in hun speelgoed te integreren. Let op producten met deze technisch onderlegde voordelen:

  • Ze zijn ergonomisch en minder storend in het gebruik. Veel premium seksspeeltjes zijn ontworpen om kleiner te zijn en meer nauwsluitend, waardoor de kans dat jij en je partner in een giechelbui vallen als een speeltje eraf valt of anderszins storend wordt tijdens het gebruik, wordt geminimaliseerd. Sommige eersteklas vibrators klemmen zich bijvoorbeeld elegant om je vingers, penis of vagina voor een pasvorm die geen grip met je handen vereist.
  • Ze stoppen meer kracht in een kleiner lichaam . Hoewel sommige volwassenen onverbeterlijke gebruikers van seksspeeltjes zijn, geven de meeste mensen de voorkeur aan kleinere en efficiëntere ontwerpen, vooral voor hun krachtigste seksspeeltjes. Onze premium dildo's vallen bijvoorbeeld in deze categorie en leveren krachtige stuwkracht die over het algemeen alleen te vinden is in op de vloer gemonteerde seksmachines .
  • Ze sluiten aan op uw gadgets . We gebruiken onze smartphones voor alles, dus waarom zouden we ze niet gebruiken om onze seksspeeltjes te bedienen? Van kegel-bekkenbodemtrainers die je voortgang bijhouden tot slimme speeltjes die kunnen worden gesynchroniseerd met die van je partner, er zijn zoveel handige premium seksspeeltjes die uniek zijn voor het digitale tijdperk.

5. Het zijn geen doorsnee gag-cadeaus

sex gag geschenken

Neem een ​​kijkje in ELKE reguliere seksspeeltjeswinkel en je zult merken dat je zintuigen worden aangevallen door planken vol felroze "seksspeeltjes" die beter geschikt zijn voor vrijgezellenfeesten dan voor echt gebruik. Dat komt omdat een groot deel van de volwassen bevolking seksspeeltjes nog steeds als een gag-item beschouwt (ook al gebruiken VEEL mensen ze tegenwoordig voor hun plezier!).

De seksspeeltjesindustrie heeft de vraag van de markt naar gag-seksspeeltjes opgevangen en veel merken zullen eigenaardigheden uitbrengen die niet bepaald prettig of veilig zijn om te gebruiken. Premium seksspeeltjes daarentegen zijn nooit bedoeld als gagitems. Ze zijn het echte werk! Premium speelgoedbedrijven nemen hun producten zeer serieus en zijn van plan ze daadwerkelijk te gebruiken. Ze adverteren ze meestal als zodanig en laten hun speelgoed er nooit schattiger of chiquer uitzien ten koste van de kwaliteit.

6. Ze zien eruit als kunst

abdij fluwelen boegschroef seksspeeltje in één hand gehouden

Hoewel er veel schattige speeltjes zijn die niet werken, zijn er tal van prachtige premium seksspeeltjes die dat wel zullen doen! Sommige soorten speelgoed die er zijn, zijn absoluut kunstzinnig zonder dat dit ten koste gaat van hun functionele mogelijkheden.

Vibrators hoeven bijvoorbeeld geen bepaalde vorm te hebben, dus ze kunnen echt op alles lijken. Van leuke vormen tot elegante abstracte sculpturen die net zo goed kunstwerken kunnen zijn, er zijn allerlei leuke esthetiek om te ontdekken.

jackie fluwelen boegschroef seksspeeltje

We hebben ook premium speelgoed gemaakt in verschillende vormen. Deze premium stotende dildo's zijn van het retromodel, Abbey , en het realistische model, Jackie .

7. Ze kunnen behoorlijk prijzig zijn

Het is onmogelijk om over premium seksspeeltjes te praten zonder hun prijs te noemen. Seksspeeltjes zijn meer een luxeartikel dan een noodzaak, dus het is volkomen begrijpelijk als je je budget voor speelgoed tot een minimum wilt beperken. Als dat voor jou het geval is, raden we je aan om in plaats van voor het goedkoopste speelgoed te gaan, geld te besparen door alleen het speelgoed te kiezen waar je dol op bent.

Goedkoper speelgoed is vaak niet zo prettig in het gebruik en gaat vaak voortijdig kapot. Aan de andere kant zijn premium seksspeeltjes investeringen. Het is het speelgoed van hoge kwaliteit dat ervoor zorgt dat je terugkomt voor meer - niet het goedkope speelgoed dat toevallig in de uitverkoop was!

8. Ze gaan lang mee

sensuele vrouw op stoel

Over het algemeen gaat premium speelgoed behoorlijk lang mee. De combinatie van hoogwaardige materialen en zorgvuldige engineering betekent dat ze net zo lang mee moeten gaan als andere apparaten, bijvoorbeeld een rugmassageapparaat. Om terug te gaan naar het voorbeeld van siliconen, bedenk eens hoe snel je een gesmolten of vervormd speelgoed gemaakt van een siliconenmengsel zou weggooien! Premium siliconen daarentegen kunnen zowel tegen de hitte als tegen een intense bashing (of vijftig).

Bepaalde categorieën premium seksspeeltjes, zoals meubels, kunnen zelfs een leven lang meegaan als ze goed worden onderhouden. Dit zijn het soort speelgoed waar koppels voor zullen sparen om er lang plezier van te hebben.

Bekijk onze premium siliconen dildo's!

Er is een heel scala aan premium seksspeeltjes om uit te proberen. We kunnen geen betere hobby bedenken om mee te ontspannen! Bij Velvet Thruster hebben we de slaapkamer altijd gezien als een plek waar we alles uit de kast halen en gewoon genieten. Voor ons is het als een heiligdom voor persoonlijke gezondheid en geluk.

We hebben Velvet Thruster gemaakt om dat cruciale element van stuwkracht toe te voegen aan je speelgoedcollectie. Je hebt vibes, plugs en dildo's geprobeerd, maar nu kun je eindelijk ook automatische stuwkracht krijgen! We hebben hightech moderne technologie gebruikt om je een goede ouderwetse stuwkracht te geven. We zijn trots om te zeggen dat zowel mannen, vrouwen als koppels niet meer hoeven te worstelen om hun eigen dildo's te duwen!

Velvet Thruster biedt discrete verzending en frequente kortingen op onze premium seksspeeltjes. Trakteer uzelf op een nieuwe slaapkamersensatie en shop de collectie nu!