Wat is pegging? Rechte anale penetratie

Wat als we je zouden vertellen dat we een geheim kennen voor een van de meest intense mannelijke orgasmes die mogelijk zijn. Elke heer zal nieuwsgierig zijn, maar historisch heteromannen aarzelen om deel te nemen aan prostaatspel. De daad van anale penetratie en prostaatspel kan een bron van ongelooflijk plezier zijn... zelfs voor heteromannen. Het is tijd om de mal te doorbreken en een partner erbij te betrekken en te gaan experimenteren met de geneugten van de P-Spot met pegging.

pegging-paar

Wat is peggen?

Ter vereenvoudiging: pegging is de handeling van een vrouw die een man anaal penetreert met een voorbindseksspeeltje. Deze act is geenszins een nieuwe uitvinding, het is pas recentelijk populair geworden, nadat het werd genoemd in films als Deadpool en series als Broad City.

Heteroseksueel zijn betekent per definitie dat je je aangetrokken voelt tot het andere geslacht, punt uit. Er is niets dat zegt dat een heteroman zijn eigen seksualiteit niet kan verkennen met de geneugten van instemmend anaal spel. In feite is de prostaat het epicentrum van een zenuw en met de juiste stimulatie kan dit leiden tot veel intensere orgasmes dan een traditionele ejaculatie.

Omgekeerde pegging als huwelijkshulpmiddel

Hoewel deze act vaak wordt beschreven als een vrouw die int op een man speelt, kunnen mannen die riem ook dragen en voor hun plezier op hun vrouwelijke partner gebruiken! We raden mannen aan hun vrouwelijke partners vast te pinnen om de seksspelsessies tussen jullie als koppel te verlengen. Naarmate de leeftijd vordert en het uithoudingsvermogen bij zowel mannen als vrouwen kan verminderen, kan pegging bij het paar worden gebruikt om het spel te verlengen. Doorgaans helpt de pure erotiek die daaruit voortvloeit mannen met een erectiefunctie de tijd te hebben om de geest tot rust te brengen in de slaapkamer en natuurlijk ook hard te worden voor penetratie. Het is gewoon een andere manier om een ​​dildo op je partner te gebruiken, handloos natuurlijk. Als je hem hoger wilt zetten, kun je een universele stuwkracht vastmaken en je favoriete Vac-U-Lock-dildo erop zetten, wat weer de hoeveelheid inspanning zal verminderen die nodig is om je partner opzettelijk te plezieren in de richting van een orgasme.

wat-is-pegging-stel

Hoe Pegging proberen?

1) Praat met uw partner over pegging

Wanneer je iets nieuws probeert en seksuele grenzen verkent, is het altijd belangrijk om open communicatie met je partner te hebben. Praten over aarzelingen, en wat u opwindt aan bepaalde handelingen, kan uw comfortniveau verhogen, en het voorstellen van nieuwe handelingen zoals pegging kan uw partner zelfs opwinden.

2) Neem de tijd

We snappen het, iedereen krijgt zin om iets nieuws te proberen, maar dat betekent niet dat je er haastig in gaat! In deze situatie is voorspel je vriend. Soms kan het opwindend zijn om stereotiepe geslachtsrollen in de slaapkamer op te geven en de dominante teugels aan je partner over te dragen. Begin met typisch voorspel en werk je een weg omhoog naar wat lichte penetratie. Begin klein, probeer je partner met één vinger te laten beginnen en werk naar meer toe. Gebruik altijd een onnodige hoeveelheid glijmiddel, dit vermindert wrijving en maakt de ervaring 1000x leuker... in feite zonder glijmiddel, probeer niet te peggen.

Neem de tijd om je anus te laten wennen aan penetratie, er zijn verschillende technieken die je kunt oefenen met een beetje anale training. Reverb van Lacier is een perfect inleidend seksspeeltje voor anaal en kan gemakkelijk solo worden gebruikt om vertrouwd te raken met het unieke gevoel van anale penetratie.


3) Gebruik seksspeeltjes van hoge kwaliteit

Pegging wordt geleverd met vier uitrustingen: de dildo, een strap-on, een O-ring en glijmiddel. Nog nooit van een O-ring gehoord? Geen zorgen. Een O-ring gaat rond de basis van het speeltje en houdt de dildo of het speeltje op zijn plaats zodat het niet in de strap-on glijdt. Je hebt niet altijd aparte O-ringen nodig voor elk harnas, maar als je van plan bent om speeltjes in meerdere maten te gebruiken, wil je ze wel.

Voor harnassen raden we aan om uw partner het voortouw te laten nemen. Ze kan merken dat de ene haar meer opwindt dan de andere.

Koop indien mogelijk een dildo die "gelikter" aanvoelt. Dit maakt penetratie gemakkelijker en vereist geen frequente toepassing van glijmiddel.

4) Gebruik smeermiddel

Zoals bij vrijwel elke seksuele handeling die we kunnen bedenken, zal glijmiddel het plezier met veel meer vergroten, maar als je een beetje pegging oefent, wordt glijmiddel essentieel. Onthoud gewoon dat niet alle glijmiddel gelijk is gemaakt. We raden aan om ons glijmiddel op waterbasis voor de gevoelige huid te gebruiken voor de beste resultaten. Blijf uit de buurt van glijmiddelen op oliebasis, deze werken niet met siliconenspeeltjes en kunnen resulteren in een beschadigd seksspeeltje.

Onthoud gewoon de oude uitdrukking "meer is beter", dit geldt vooral voor glijmiddel, gebruik er een heleboel van om penetratie plezierig te maken.

wat-is-pegging-anaal

  • BDSM
  • Femdom
  • Guide
  • How To
  • Pegging