Watersporten, golden shower of pis spelen... De zomer is hier

De zomer is hier en de temperaturen stijgen, dit is misschien het moment om een ​​beetje nat te worden en de hitte te verslaan. We hebben het natuurlijk over watersporten, en dan bedoelen we niet zwemmen, welkom in de wereld van de urinefetisj.

watersport-en-golden-showers-stel

Wat is watersport?

Watersportliefhebbers genieten niet alleen van het vlees van hun partner, maar ook van de afscheidingen die eruit vloeien. Deze fetisj kan ook een fascinatie inhouden voor de enige functie (plassen) die hun partner sinds de geboorte heeft gedaan. Over het algemeen is voor mannen het gevoel van vloeistof die door hun urethra stroomt precies hetzelfde wanneer ze ejaculeren als wanneer ze urineren. Ook al kennen mannen het verschil tussen klaarkomen of urineren, de sensatie is hetzelfde. Daarom doet de ene actie voor watersportliefhebbers denken aan de andere. Evenzo gaat bij vrouwen hun urethra open en stroomt er urine uit en tussen de gevoelige lippen van hun lichaam.

Wat is een gouden douche?

Velen van ons hebben de uitdrukking Golden Shower gehoord, wist je dat een golden shower eigenlijk hetzelfde is als watersport, eigenlijk alles wat te maken heeft met plassen op je partner of geplast worden? Plezier wordt op een aantal verschillende manieren afgeleid van de gouden douche, zowel in een BDSM-krachtdynamiek als ook voor puur fysiek plezier.

BDSM en gouden douches

watersport-en-golden-showers-bdsm

Pisspelen voelt niet alleen geweldig, het kan ook een hulpmiddel zijn in je BDSM-toolkit. Als Dominant kun je watersporten aanmoedigen en bepalen wanneer, waar en hoe je urine naar je seksuele ontmoeting brengt. Watersport is nog een aspect van BDSM dat je volledig onder controle kunt hebben!

Is een gouden douche veilig?

Of een gouden douche veilig is of niet, hangt echt af van de extremen die je van plan bent te nemen. Afhankelijk van de gezondheid van je partner, welke lichaamsdelen en andere hygiënische omstandigheden je mogelijk blootstellen aan verschillende risicofactoren, maak je geen zorgen, we hebben een paar tips.

Hoe u veilig een gouden douche kunt uitvoeren

  • Stel urine niet bloot aan open wonden
  • Zorg ervoor dat er geen deelnemers een urineweginfectie hebben
  • De partner moet ogen, neus en mond vermijden
  • Daarna goed wassen

Zoals bij elke verantwoorde seksuele handeling, moet u altijd om toestemming vragen voordat u het probeert en het plan van tevoren bespreken. Kies een locatie en stel persoonlijke grenzen.

Probeer een seksspeeltje toe te voegen aan Piss Play

Wil je je watersport naar een hoger niveau tillen? We raden aan om onze waterdichte seksspeeltjes te gebruiken als aanvulling op elke seksuele ervaring. Op zoek naar een beetje anale druk voor je golden shower-ervaring? Probeer Reverb, 's werelds eerste vibrerende metalen anaalplug, of ben je op zoek naar iets meer hardcore? Bekijk onze Thruster Prime-serie voor een echt eersteklas stootervaring voor uw volgende gouden douche.

  • Fetish