Vibrators versus dildo's

Voor veel volwassenen was een vibrator of dildo hun eerste kennismaking met seksspeeltjes. Dat is geen verrassing: dit speelgoed heeft zowel de voordelen dat het een orgasme opwekt, als dat het geschikt is voor zowel solo- als koppelgebruik.

Vibrators, die over het algemeen de voorkeur genieten van vrouwen en lesbische/heteroseksuele paren, zijn vibrerende stimulators die fallisch of niet-fallisch zijn. Dildo's, die over de hele linie worden genoten door mensen van alle geslachten, kunnen worden gedefinieerd als penisvormig speelgoed dat geschikt is voor vaginaal of anaal gebruik, of beide.

Welk seksspeeltje past bij jou?

Het kan moeilijk zijn om te kiezen tussen een vibrator en een dildo voor je eerste seksspeeltje. Het is allebei leuk speelgoed dat de klus klaart, maar verder hebben ze niet veel gemeen. Om je gif te kiezen, begin je met nadenken over welke sensaties je het leukst vindt. Is het stoten of aanraken/wrijven? Vind je het leuk om de controle te verliezen of hou je het graag in de palm van je hand? We hebben een soort persoonlijkheidsquiz samengesteld om u te helpen uw beslissing te nemen. Lees verder om het juiste speelgoed voor jou te ontdekken!

Kies vibrators als je...

… richten zich op de clitoris

De clitoris is een must-visit-bestemming op het gebied van de vrouwelijke seksuele anatomie en een belangrijke factor in het debat over vibrator versus dildo. Als jij of je partner een vrouw is, dan is de markt voor seksspeeltjes gevuld met vibrerende speeltjes die zijn geoptimaliseerd voor jouw plezier en orgasme. Begin je zoektocht met bulletvibrators, vingervibrators en discrete designervibrators. Zorg ervoor dat u ook handsfree opties, zoals penisringen, uitprobeert!

… Consistente stimulatie willen

Een grote kracht van vibrators is dat ze consistent druk uitoefenen (dankzij batterijen). Voor zowel vaginale als clitorale orgasmes is een gestage stroom van kracht cruciaal voor succes. Het helpt ook als de vibrator een reeks snelheidsinstellingen heeft die je kunnen helpen bij het opbouwen van 'geplaagd' naar 'over de rand racen'.

… Handsfree willen gaan

Of je nu alles wilt controleren of automatiseren, is een ander probleem waarmee je rekening moet houden bij de kwestie van vibrator versus dildo. Omdat vibrators op batterijen werken, kun je ze in principe gewoon laten zitten of vastzetten en ze zullen leveren, zelfs als je handen bezig zijn met iets anders, zoals het verkennen van tepels, voeten en andere hotspots.

Kies dildo's als je...

… Richten zich op de G-Spot

vrouw been in bed

De vrouwelijke g-spot is een schat aan sensaties die kunnen en moeten worden verkend, hetzij met een vinger of met een dildo. Als je doel g-spot plezier en g-spot orgasme is, ga dan voor een gebogen dildo die zich op die ongrijpbare plek kan richten. Velvet Thrusters zijn ontworpen om tot 90˚ te buigen om dit doel te bereiken!

Afhankelijk van je drukvoorkeuren kun je kiezen voor gebogen metalen staven (hardcore-sensaties), siliconen dildo's (levensechte sensaties) of zelfs houten dildo's om je te helpen genieten van je g-spot. Pro-tip: vergeet niet dat je na het beantwoorden van de vraag vibrator vs. dildo ook moet beslissen over het beste materiaal voor seksspeeltjes.

… Meer hands-on willen zijn

Stuwkracht is een bevredigend gevoel dat op geen enkele andere manier kan worden nagebootst. Het is ook een spannende vorm van machtsspel. U kunt de snelheid en diepte van de stuwkracht regelen; je kunt dingen vertragen of je kunt een naderend orgasme tegenhouden. Je kunt ook dingen in je partner opschudden en je richten op verschillende erogene zones door de hoek te regelen. Kortom, de zintuiglijke mogelijkheden zijn eindeloos als je de controle hebt over een dildo.

… Wil anale penetratie

Als je denkt aan vibrators versus dildo's, kan slechts één van deze twee dingen liefhebbers van hardcore anale seks plezieren. Mensen van alle geslachten kunnen genieten van anale penetratie als ze dat willen. Voor mannen kan anale penetratie p-spot spelen mogelijk maken. Voor de dames is g-spot stimulatie mogelijk door middel van anale penetratie. We hebben een blogpost die specifiek gewijd is aan speeltjes voor anaal plezier – bekijk het hier . Zeker, een kleine vibrator kan intense sensaties brengen in de ingang van de anus, maar alleen een dildo kan voldoening geven aan liefhebbers van anale seks.

Je mag alles hebben

Waarom moet het een vibrator versus een dildo zijn? Is het mogelijk om beide tegelijk te ervaren? Terwijl gespecialiseerde dildo's en vibrators de beste zijn in hun respectieve werk - dat wil zeggen stuwkracht en vibratie - combineren sommige vibrerende dildo's beide en bieden ze het beste van twee werelden. Dergelijk premium speelgoed is vaak goed ontworpen en iets duurder, maar het is zeker een must-have voor mensen die op zoek zijn naar buitenaards plezier.

De Boegschroef

Automatische 3” stuwkracht tot 140 stuwkracht per minuut? Rekening. Trillende tip? Rekening. Gewelfde kop die tot een hoek van 90˚ kan buigen? Rekening. Gevarieerde selectie die gebruikers van zowel traditionele als kinky smaken tevreden kan stellen? Rekening.

Onze serie Thrusters is ontworpen om een ​​revolutie teweeg te brengen in de manier waarop volwassenen dildo's gebruiken. Je hoeft niet meer te kiezen tussen een vibrator of een dildo. Het is ook niet meer nodig om al je energie te besteden aan het duwen van je dildo tijdens het spelen - je hoeft alleen maar de snelheids- en hoekinstellingen aan te passen en de Thruster doet de rest.

Combineer verschillende speeltjes

Een andere geweldige manier om zowel stuwkracht als trillingen te krijgen, is door tijdens het spelen meerdere speeltjes te combineren. Gebruik een stotende dildo met een handsfree bullet vibrator, of probeer een stotende dildo te combineren met je eigen lid om dubbele stoten te creëren.

Vind de juiste boegschroef voor u

Als je houdt van het gevoel van stuwkracht tijdens seks, dan zul je zeker genieten van onze Thrusters. Ze zijn de perfecte oplossing voor het debat over vibrators en dildo's. We hebben ze ontworpen om plezier te bieden bij elke stap, van het voorspel tot de magnifieke afronding(en).

Als dit je eerste uitstapje naar seksspeeltjes is, maak je geen zorgen - je kunt de tijd nemen om tot volledige inbrenging te komen op de hoogste snelheidsinstellingen. U zult ook zeker genieten van onze discrete verzending , die uw nieuwsgierigheid naar seksspeeltjes niet aan het hele universum bekendmaakt. Bekijk nu onze collectie om de perfecte Thruster voor u te vinden!

  • Dildo
  • Vibrator