Soorten orgasmes voor vrouwen

Je moet weten dat er meerdere manieren zijn om een ​​orgasme te bereiken, waardoor je een gezonde en gelukkige vagina krijgt. In dit artikel zullen we het hebben over wat orgasmes precies zijn, de verschillende soorten orgasmes voor mannen , plus enkele van de beste manieren om de grote "O" te bereiken. Weten zal je vermogen aanzienlijk verbeteren om niet alleen een orgasme te bereiken, maar ook de spieren te versterken die nodig zijn om de gezondheid van je vagina te verbeteren.

Een orgasme definiëren

Een orgasme is voor vagina's en wordt vaak beschouwd als het hoogtepunt van seksuele opwinding, vergezeld van intense samentrekking van de interne urethrale spier en afscheiding van allerlei gelukkig en gezond vocht. Wanneer de vagina's voldoende opgewonden raken en de spieren goed genoeg geconditioneerd zijn, is squirten gebruikelijk. Mensen die vaak seks hebben met drugs hebben de neiging om meerdere orgasmes te ervaren en veel te spuiten dankzij lange speelsessies en erotische interactie, die de spieren versterken en strakker maken voor een meer dan gemiddeld persoon. Hoewel orgasmes voor elke persoon en elk geslacht een beetje anders zijn, beschouw ik orgasme gereserveerd voor vagina's en ejaculatie gereserveerd voor penissen.

soorten-orgasmes-voor-vrouwen-vuurwerk

Orgasme wordt vaak gekenmerkt door een reeks fysieke sensaties, waaronder:

  • Intense reeks spiercontracties
  • onwillekeurige ontlading van spierspanning
  • verhoogde hartslag en overdreven ademhaling
  • Afscheiding van zelfsmerende vloeistoffen uit de urethra
  • verbale en auditieve emissies van plezier

Ongeacht je geslacht of seksuele voorkeur, orgasmes zijn geweldig om spierspanning los te laten en de vaginale gezondheid te verbeteren. Geestelijke helderheid en plezierige stimulatie zijn slechts de gezonde resultaten.

Soorten orgasmes voor vrouwen

Clitoraal orgasme

Dit is wanneer een orgasme optreedt als gevolg van enige stimulatie van de clitoris. Velen voelen deze orgasmes vaak op het oppervlak van het lichaam, als een tintelend gevoel langs je huid, en maken je euforisch in het hoofd. Het is de gemakkelijkste en snelste route naar een routine-orgasme! De masturbatiespeeltjes en sekstools voor deze datum heel ver terug…. En vibrators zijn verreweg de meest voorkomende en meestal een effectieve manier om een ​​orgasme te bereiken. Een sfeer, jargon daarvoor, is waar de meeste beginnen wanneer ze voor het eerst vaginale masturbatie proberen. Nu hebben Clit-zuigspeeltjes in ieder geval weer een geweldig, gebruiksvriendelijk seksspeeltje voor vrouwen opgeleverd dat uitsluitend wordt gebruikt voor clitoraal orgasme. Maar voor sommigen is het gewoon niet genoeg om er goed vanaf te komen en het is zeker niet leuk genoeg voor mij om mijn spieren in mijn bekken zo vaak te activeren dat ik vaak kan klaarkomen of spuiten tijdens een erotische avondsessie.


Beste alledaagse sfeer: Lip Stick van Voila, het werkt geweldig en is geweldig voor op reis! Bovendien heb ik ontdekt dat het niet hoeft te worden verborgen. De hersenen zien gewoon lippenstift op het aanrecht in de badkamer en het zit daar allemaal mooi!

Gevorderde seksspelers zullen ons Velvet Thruster Prime-product willen leren kennen. Het is een draagbare, verwisselbare, stotende dildo die super veelzijdig is en je speelsessie voor koppels urenlang zal verlengen. je wisselt om de beurt van hoofd en geniet van penetratie die hieronder in meer detail wordt beschreven!


Wat u moet weten: Clitoraal orgasme

De clitoris is een zenuwrijke hotspot. Het uitwendige deel van de clitoris steekt uit de bovenkant van de vulva en wordt vaak bedekt door een clitoriskap.

Probeer eerst het uitwendige deel van de clitoris te stimuleren door zachtjes met de vingers, handpalm of tong in een heen en weer gaande of cirkelvormige beweging te wrijven. Salvia uit je mond of glijmiddel zorgt ervoor dat het het beste aanvoelt, waardoor je snel kunt flikkeren zonder wrijving en hitte. Voeg dan het gebruik van seksspeeltjes met vibratie of klitzuiging toe. Verschillende speeltjes gaan verschillende orgasmes geven, een verzameling speeltjes voor de stemming is geweldig voor je seksuele welzijn.


VERGEET NIET: Het interne gedeelte van de clitoris is niet zichtbaar, maar kan worden gestimuleerd door interne vaginale of anale druk.


Velvet Boegschroef Teddy XL | Stuwende vibrerende dildo

Velvet Boegschroef Teddy XL | Stuwende vibrerende dildo

Thruster Sex Toy | Thrusting Vibrating Dildo

€172,95

Details bekijken

Hoe een clitoraal orgasme te krijgen

  1. Zodra de vulva nat begint te worden - of nadat je je favoriete glijmiddel op waterbasis hebt toegevoegd - Oefen druk uit met verschillende snelheid en stevigheid
  2. Beëindig deze beweging met zware druk terwijl het orgasme het gevoel begint te intensiveren. Ga een beetje achteruit als je clitoris te gevoelig is.
  3. Als je eenmaal je behoeften hebt geperfectioneerd, kan dit alleen al genoeg zijn om een ​​hoogtepunt te bereiken!

PROBEER DIT: Ons glijmiddel op waterbasis voor de gevoelige huid is samengesteld uit zeekelp en heeft natuurlijke omega3 om irritatie te voorkomen, bekijk Gleam hier om het te proberen.


soorten-orgasmes-voor-vrouwen-vaginaal


Vaginaal orgasme

Deze orgasmes zijn dieper in het lichaam en gaan meestal gepaard met pulsaties van de vaginale kanaalwanden. Wanneer de G-spot - een specifieke plek ongeveer 5 cm binnen de voorste vaginale wand - wordt gestimuleerd, kan dit zelfs resulteren in vrouwelijke squirting, of wat wordt beschouwd als vrouwelijke ejaculatie. Gemiddeld kan 10-20 procent van de vrouwen ejaculeren. Er is plezier voor nodig, lange sessies van erotisch spel met jou en je partner. Vrouwelijke koppels zijn misschien wel de beste orgasme-groep ter wereld, omdat ze weten hoe ze hun spel kunnen beheersen en uitbreiden, waardoor ze kracht creëren in de spieren in de urethra en het bekken.


Wat u moet weten: vaginaal orgasme

Vaginale orgasmes zijn echt plezierig als je ze kunt krijgen, onthoud dat er geen methode is die bij iedereen past. Mannen kunnen de ejaculatie meestal niet lang genoeg tegenhouden, zodat een ander een vaginaal orgasme kan bereiken. Het is een fysieke en blijvende inspanning om daar te komen. Maar als je het eenmaal doorhebt, wordt het meestal gemakkelijker te beheersen en te bereiken. De oude mythe dat vaginale orgasmes de meest intense orgasmes zijn, is misschien waar, dit is natuurlijk subjectief, maar krachtige orgasmes kunnen zeker op veel manieren worden bereikt.


Hoe een vaginaal orgasme te krijgen

  1. Zodra je je opgewonden voelt, breng je royale hoeveelheden glijmiddel op waterbasis aan en probeer je een vinger in te brengen, om te beginnen en werk je een weg omhoog naar een penetrerend seksspeeltje zoals de Thruster Prime Series,
  2. Richt het voorwerp of lichaamsdeel dat de penetratie doet in de richting van de navel en maak een "kom hierheen" beweging. Dit kan de G-spot stimuleren!
  3. Verken het gebruik van verschillende druk- en snelheidsinstellingen om het perfecte ritme voor jou te vinden
  4. Volg de meest plezierige combinatie van snelheid en druk om jezelf naar een epische climax te brengen, en herhaal!

Beste product voor vaginaal orgasme: L'Acier Capo, roestvrijstalen vibrerende dildo! Er is niet veel oefening voor nodig om een ​​orgasme te krijgen of te spuiten met dit prachtige seksspeeltje voor altijd. Het is een fenomeen, de dichtheid van het staal en het gepolijste oppervlak dat je vaak en snel tot een vaginaal orgasme brengt.


gemengd orgasme

Deze verbazingwekkende orgasmes treden op wanneer je de clitoris stimuleert en parallel aan elkaar de vagina binnendringt, technisch gezien de combinatie van een vaginaal orgasme en een clitoraal orgasme. Goede sex doggie-stijl, terwijl de partner van achteren rond reikt en snel de klit streelt met een zachte rotatie kan dit natuurlijk doen. Het gelijktijdig stimuleren van beide gevoelige gebieden kan een van de krachtigste orgasmes zijn die er zijn.

BESTE GEMENGDE ORGASME-COMBO: Bekijk onze kortingscode voor onze penetrerende stuwkracht en clitoriszuigbundel, Thrust and Roses.

soorten-orgasmes-voor-vrouwen-anaal

Anaal orgasme

Wist je dat dames ook orgasmes kunnen krijgen van anaal spel? Door anaal te spelen kunnen vrouwen een orgasme krijgen vanuit de zeer gevoelige A-Spot, wat kan leiden tot een geweldig hoogtepunt! Dit zou het meest geavanceerd zijn om te bereiken voor degenen die hier worden vermeld. Eerst moet je vertrouwd raken met anaal spelen, een persoonlijke passage op zich. Maar er komen geweldige dingen voor degenen die het werk doen, dus ik kan met zekerheid zeggen dat dit niveau van orgasme behoorlijk stratosferisch is! Heb je Shark Week gezien? Je weet wat er gebeurt als je de neus van een grote witte haai aanraakt. Plots gaat hij in BLISS en alles is goed! Welkom bij de A-gasm.

Hoe een anaal orgasme te krijgen

  1. Begin met het stimuleren van de buitenkant van de anus met een vinger of tong, stimuleer tegelijkertijd je andere gevoelige zones zoals je clitoris en je vagina, schroom niet om met je erogene zones te spelen om het plezier te vergroten.
  2. Laat het anale kanaal er vervolgens aan wennen dat het wordt gepenetreerd met glijmiddel en een vinger. Het sleutelwoord hier: is Lube. Je anus produceert van nature geen glijmiddel en de weefsels in het anale kanaal zijn erg delicaat, wat betekent dat het gebied erg vatbaar is voor microtranen als er onvoldoende smering is. Dus met andere woorden, glijmiddel is je vriend, we raden aan om een ​​glijmiddel op waterbasis te gebruiken.
  3. Als je je eenmaal op je gemak begint te voelen met penetratie, voel je vrij om een ​​anale plug of een stotend seksspeeltje in de mix te introduceren voor de ultieme anale stimulatie.
  4. Experimenteer met tikken, cirkelen en tegen de muur drukken. Probeer een andere druk uit en pas de snelheid van The Thruster Prime aan uw behoeften aan.

ONZE TIP: Reverb is een geweldige vibrerende stalen dildo voor alle gebruikers om vertrouwd te raken met anaal spel. Als je je eenmaal op je gemak voelt en het A-Spot-orgasme wilt, ga dan naar Slide. Dit roestvrijstalen seksspeeltje gaat een leven lang mee in je verzameling seksspeeltjes en is het gemakkelijkst schoon te maken en te verzorgen rond anaal spelen.

G-spot orgasme

De G-spot, ook wel Gräfenberg-gebied of Gräfenberg-spot genoemd, is een erogene zone binnen de voorwand van de vagina. Het is moeilijk om te weten dat het een goede zone is totdat je erover leest en neem dan de tijd voor jezelf of met een partner om het te vinden... Het is een populaire erogene zone is een deel van het lichaam dat gevoelig is voor seksuele stimulatie, met name delicaat wrijven tegen die binnenmuur drukken met speelgoed of een vinger zijn de leukste manieren om hem te vinden

Stel je de stand van de vingers en de kop van de Nanci samen voor in een illustratie, om de gelijkaardige vormen te laten zien.

Wat u moet weten: G-Spot-orgasme

Veel mensen melden dat de stimulatie van dit gebied ervoor zorgt dat ze veel meer natuurlijke smering produceren dan normaal, erg nat worden, spuiten of beide - als je vrouwelijke ejaculatie hoort, is dit meestal wat bedoeld wordt. Naar onze mening is het een intenser orgasme en werkt het de spieren door de hele vagina om kracht en controle op te bouwen, vergelijkbaar met kegels. De reacties van mensen op stimulatie van de G-spot variëren en opnieuw kost het inspanning en werk om daar te komen... Je moet genieten van het uitstappen, want het kan even duren voordat je je hoogste niveau van tevredenheid bereikt. Uiteindelijk kunnen sommige vrouwtjes de G-spot niet vinden of geloven ze niet dat ze er een hebben. Het is mogelijk dat de grootte van de zenuwen die op die binnenwand zijn gebundeld, van mens tot mens zal verschillen, sommigen vinden helemaal geen plezier of vinden stimulatie van het gebied zelfs pijnlijk of onaangenaam.



Hoe de G-spot te vinden

Het vinden van de G-spot vereist wat vallen en opstaan, vooral omdat je eigen vrouwelijke vingers niet op de juiste manier buigen om het zelf te doen! Daarom winnen zovelen waarde aan het experimenteren met speelgoed. Probeer in plaats van een speelpartner deze om de kans op het vinden van je eigen G-spot te vergroten:

  1. Probeer verschillende soorten stimulatie, zoals hard, zacht, trillend of strelend.
  2. Probeer een gebogen seksspeeltje te gebruiken dat is ontworpen voor de G-spot.
  3. Verander seksuele posities voor een betere toegang tot het gebied.
  4. Oefen druk en stimulatie uit op verschillende gebieden aan de binnenkant van de vagina. Besteed aandacht aan wat goed of anders voelt.
  5. Verkennen met je vingers, sommigen kunnen hun eigen g-spot stimuleren met hun vingers!


G-SPOT SEX TOY TIP: Nanci is ontworpen door de best beoordeelde Sex Toy Criticus @SUPERSMASHCACHE voor onze collectie oplaadbare, stotende seksspeeltjes! Origineel met de hand gesneden in klei, gedigitaliseerd voor CAD, zodat we je persoonlijke aangepaste dildo tot leven kunnen brengen en met je kunnen delen!

  • Anal
  • G-Spot
  • orgasms