paren-relatie

Masturbatie speelt een grote rol bij het hebben van betere seks met je partner. Je eigen lichaam kennen en ontdekken wat je opwindt en wat je afkeert, geeft je een gevoel van richting bij het verkennen van alle opwindende sensaties en ervaringen die seks te bieden heeft. Als veelvuldig masturberen je in contact brengt met je verlangens, zodat je deze efficiënter kunt communiceren in de slaapkamer, hoe zit het dan met samen masturberen?

Masturbatie voor koppels, of wederzijdse masturbatie, geeft jou en je partner de kans om helemaal geil en lastig te worden terwijl jullie elkaar plezieren. Jij weet als geen ander wat je leuk vindt, en door je partner te laten zien hoe je masturbeert, kunnen ze uit de eerste hand leren hoe ze je harder, beter en langer kunnen laten klaarkomen.

Bekijk de tips van Velvet Co. voor wederzijdse masturbatie en topsuggesties voor masturbatiespeeltjes voor koppels . Maak solo spelen een beetje minder eenzaam, of probeer iets anders voor een date night. Hoe dan ook, Velvet Co. is er om je te helpen dingen interessant te houden in je seksuele relaties.

Praat met uw partner

U weet waarschijnlijk al dat communicatie essentieel is voor het onderhouden van gezonde, duurzame vriendschappen en romantische relaties. Dit geldt ook voor seksuele relaties. We hechten allemaal waarde aan chemie en wederzijdse aantrekkingskracht, maar het is de communicatie met je partner die je helpt hoe je er het beste voor kunt zorgen dat iedereen tevreden wegloopt.

Communicatie dient om sterkere relaties op te bouwen in alle aspecten van je leven. Een openhartige discussie voeren over masturbatie bij koppels kan veel deuren in jullie relatie openen. Het verbergen van onze seksspeeltjes en masturbatiegewoonten zijn voor velen van ons aangeleerd gedrag. Voordat je wederzijdse masturbatie gaat verkennen, moet je ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt om te praten of je partner te laten zien hoe je jezelf privé bevredigt. Eerst vertrouwd raken met elkaar legt de basis voor het zelfverzekerd verkennen van andere knikken of fantasieën.

Om de beurt

Er is ons allemaal verteld om een ​​of twee keer in het leven op onze beurt te wachten. In de meeste gevallen maakt de anticipatie ons geïrriteerd of angstig. Om de beurt masturberen tijdens koppels met of zonder speeltjes, echter, geeft anticipatie een geheel nieuwe betekenis.

Masturbatie door koppels kan suggereren dat jullie twee tegelijkertijd aan het masturberen zijn, maar dit hoeft niet altijd het geval te zijn. Als je ziet hoe je partner eerst naar zijn eigen hoogtepunt toewerkt en jezelf of diegene niet kunt aanraken, wordt jouw beurt des te lonender als je eindelijk in staat bent om je eigen spanning te verlichten. Seksspeeltjes zoals stotende dildo's kunnen je ook in staat stellen om het plezier van je partner tijdens penetratie te ervaren in een nieuw perspectief dat je misschien niet van dichtbij en in de greep van passie zou zien.

paren-masturbatie

Probeer verschillende posities

Er is meer vrijheid tijdens masturbatie om te bewegen en verschillende posities uit te proberen dan wanneer je probeert een ander lichaam erbij te betrekken. Dingen kunnen ongemakkelijk worden als iemand niet flexibel is of als u zich niet op uw gemak voelt. Koppels masturberen kan één voor één plaatsvinden, samen, of elkaar masturberen op verschillende manieren en locaties waar je anders misschien niet mee wegkomt.

Introduceer seksspeeltjes

We masturberen met onze favoriete seksspeeltjes als we alleen zijn, dus waarom zou je ze niet tevoorschijn halen tijdens wederzijdse masturbatie?

Partner- en solo-spel hebben beide hun voor- en nadelen, en hetzelfde geldt voor stimulatie door een partner versus een seksspeeltje. Seksspeeltjes kunnen seks niet vervangen, maar er zijn enkele dingen die alleen seksspeeltjes kunnen doen. De meeste partners kunnen ons geen krachtige vibraties of G-spot-stimulatie bieden zonder een masturbatiespeeltje voor koppels te introduceren. Voor consistente stimulatie zoals stoten of trillingen gaat er niets boven een seksspeeltje.

seksspeeltjes zoals de Abbey en Walter zijn niet gemaakt om een ​​realistische pik te vervangen tijdens het masturberen van koppels, maar bieden in plaats daarvan een geheel nieuwe ervaring. Ondertussen kunnen Velvet Thrusters zoals de Jackie en Teddy maatkeuzes geven die je misschien niet mogelijk vindt met een partner. Hoe dan ook, de seksspeeltjes waar je privé van houdt, zullen zeker een hit worden bij je partner als ze je opwinding zien.

Vier masturbatiespeeltjes voor koppels in de buurt van het bad in de badkamer.

Wees de baas

Deze tip werkt misschien niet voor beginners, maar doorgewinterde pro's die weten hoe ze hun partner moeten plagen en vooruit kunnen helpen, zullen dol zijn op dit interessante machtsspel .

Als jullie twee wat plezier hebben gehad bij het voorbereiden van het hoofdevenement, kunnen jij en je partner elkaar vertellen hoe ze elkaar moeten aanraken tijdens het masturberen van koppels. Jullie zouden allebei op een punt in je relatie moeten zijn waarop je erop vertrouwt de controle over de ander op te geven en je bewust bent van wat hun geliefde drijft. Maak je partner wild en laat ze zichzelf naar de rand brengen, alleen om ze te vertellen dat ze moeten stoppen vlak voordat ze hun hoogtepunt bereiken. Je zult genieten van de voldoening van het opwinden van de andere persoon zonder hem zelfs maar aan te raken! Masturbatiespeeltjes voor koppels kunnen ook een ander element toevoegen van een partner die de controle opgeeft om door de ander te worden verzorgd. Speelgoed dat wordt geleverd met instelbare snelheden of afstandsbedieningen, kan harder en sneller vibreren wanneer je partner het wil, aangezien zij beslissen wanneer je een orgasme kunt krijgen.

Bezoek Velvet Co. Vandaag

Til je plezier tijdens het masturberen van koppels naar een hoger niveau met Velvet Co. Onze Velvet Thruster- serie begon als een uitdaging om een ​​revolutie teweeg te brengen in de seksspeeltjesindustrie. Al onze producten blijven veranderen wat we dachten dat seksmachines zouden moeten zijn, terwijl we ze aanpassen tot draagbare, inclusieve apparaten met een ergonomisch ontwerp dat bedoeld is om iedereen in vervoering te brengen.

Als je op zoek bent naar een masturbatiespeeltje voor koppels dat je ook tijdens het solospel kunt gebruiken, dan is er geen betere plek om te beginnen dan bij Velvet Co. Begin klein en ga handsfree met onze Velvet Teddy , of duw jezelf tot het uiterste met de klassieker Frankie Thruster . Elk speeltje in de Thruster-lijn bevat onze baanbrekende gepatenteerde stuwkrachttechnologie .

Kom in contact met de wensen en behoeften van je partner met behulp van masturbatietips en speeltjes voor koppels van Velvet Co. Vandaag.