De Thruster heeft 10 door de gebruiker bestuurde snelheden aan de onderkant van de handgreep. De huidige snelheid wordt aangegeven door gekleurde lampjes op het toetsenbord, hierdoor kunt u de snelheid tijdens gebruik gemakkelijk met één hand nauwkeurig aanpassen. Raak gewoon de siliconen knoppen aan en de boegschroef verhoogt of verlaagt de stuwsnelheid van 40 tot 140 slagen per minuut krachtige stuwkracht.

Geen "morsecode" snelheidscontroles meer

fluwelen boegschroefcontroller en oplader

Hier is iets dat je misschien hebt meegemaakt met seksspeeltjes op batterijen: je wilt de snelheid verhogen, dus druk je een paar keer op de snelheidsknop... en schiet je te ver. Je hebt geen enkele manier om je favoriete instelling te vertellen of ernaar te verwijzen. Ander speelgoed kan meerdere pogingen kosten voordat je het eindelijk goed kunt doen. Hierdoor kan het lijken alsof je morsecode probeert in te typen – een goede manier om een ​​prima tijd te onderbreken.

Met de kleurgecodeerde snelheidsweergave op onze snel stotende seksspeeltjes , zul je nooit meer in het donker schieten. Je vindt snel de kleuren van je favoriete snelheden terwijl je geniet van een seksspeeltje dat stoot. De fluweelzachte lichaamsveilige siliconen dildo op de Thruster kan precies buigen zoals jij het nodig hebt, om solo masturbatie gemakkelijk en plezierig te maken. Niet per ongeluk in je binnenste prikken; zoals kan gebeuren met de stijve stalen staaf van een traditionele seksmachine.

Waarom De Boegschroef?

fluwelen boegschroef in verpakking

Het leven is kort; houd dingen niet eendimensionaal als het om seks gaat. Als je een masturbatiekunstenaar bent die houdt van de volledige aanpassing van je zelfgenotervaring, dan zul je Velvet Thruster geweldig vinden - een seksspeeltje met diepe stuwkracht , 90 graden flexibiliteit en superieur koppel. Ze zijn een geweldige manier om snelheid, diepte en hoek te variëren terwijl je een anaal of vaginaal orgasme bereikt.

Trakteer uzelf (en uw partner!) op een Velvet Thruster en 3” stuwkracht bij 10 snelheden tot 140 slagen per minuut. Het is het snel stotende seksspeeltje van je dromen.

Volg die ondeugende grillen

Onze Thrusters zijn geoptimaliseerd voor een intens bevredigende tijd. In het heetst van de strijd kan een plotselinge toename van de stuwkracht precies het juiste zijn om u over de rand te duwen. Of je zou het kunnen vertragen, net als je de rand van een orgasme bereikt, om ervoor te zorgen dat je meer wilt. Als het gaat om genieten van seksspeeltjes die stoten, zijn handige snelheidsregelaars ongelooflijk belangrijk. Met The Thruster houdt u de bediening naar uw plezier in de palm van uw hand.

Geef de bediening aan uw partner

Heb je ooit het gevoel dat je te veel controle hebt? Het gebruik van seksspeeltjes of seksmachines met een partner is een geweldige manier om al die controle van jezelf weg te nemen en verleidelijk aan iemand anders over te dragen. Geef ze het handvat van The Thruster en laat ze je verrassen met welke snelheid en toegang ze ook willen, of je nu het plezier geeft of onthoudt waar je naar verlangt. Evenzo, als je in een positie van controle wilt zijn, is er geen betere verrassing voor je partner dan een seksspeeltje dat stoot, zelfs voor anaal spel.

buigende fluwelen boegschroef

We zijn verheugd om onze baanbrekende Thrusters met u te delen. Meer weten? We heten u van harte welkom om meer te weten te komen over ons unieke verhaal en onze innovatieve producten .