De originele stotende dildo

Een zelf-stotende dildo is niet alleen een leuk idee, maar ook een revolutionair idee. Hoe kunnen we een oud, moeilijk, achterhaald seksspeeltje veranderen in iets toegankelijks en in de hand te houden? Destijds ondersteunde de batterijtechnologie het hoge koppel niet

Originele stotende dildo

vereiste van een realistische stotende dildo. Om de ervaring van een stotende dildo te hebben, moesten gebruikers investeren in gigantische neukmachines die omslachtig en duur waren. Dat is pas 5 jaar geleden toen Velvet Thruster, 's werelds meest toegankelijke en plezierige stotende dildo-machine, werd geboren.

Ons stotende seksspeeltje was eerst voortgekomen uit de gedachten van man en vrouw Danyell en Alex Fima, uitvinders en oprichters. Ons eerste model was super effectief als seksmachine, maar het was groot en lelijk. Het was ook niet modulair, dus je kon tijdens het spelen niet van hoofd wisselen of een lange handgreep toevoegen voor gemakkelijke solo-masturbatie. Hoewel dit erg onhandig was, realiseerden we ons wat een grote ruimte we op de markt moesten vullen om een ​​stotende dildo te maken waar iedereen van zou kunnen houden en die iedereen zou kunnen hebben.

Adviserende deskundigen

Hoewel ons idee van de bovenste plank was, wilden we overleggen met Amerika's beste recensenten van seksspeeltjes om feedback te krijgen over wat ze zouden willen + aanbevelen in een ideale, zichzelf stotende dildo. In 2019 kwamen we samen met deze experts op het dak van een weelderig dak in LA en begonnen we het gesprek over hoe we ons oorspronkelijke ontwerp konden verbeteren. We kregen ongelooflijke feedback: verschillende vormen, hoeken, maten, aders, verwisselbare delen, trillingen, de absolute werken. Met de feedback van experts en onze ontwerpkracht hebben we veelzijdigheid (en exclusiviteit) gecreëerd op het gebied van stotende dildo's.

Boegschroef zoals wij die kennen

Dat resulteerde in de release van de Velvet Prime, bouw je eigen aangepaste dildo-platform dat nu op ons webplatform te vinden is, www.thethruster.com . Ons platform is het eerste in zijn soort, waardoor onze zorgzame klanten de hand kunnen bouwen

Originele stotende dildo

duwende dildo van hun dromen. Bij het bouwen van je stotende dildo kun je kiezen uit verwisselbare koppen, accessoires toevoegen en de kleuren van je dildo en motor mixen en matchen.

Er is een patent verleend aan Velvet Thruster voor sex tech, bestaande uit ons unieke aandrijfmechanisme + high torque motor en krachtige oplaadbare batterij. Deze innovaties hebben geleid tot onze 2 lijnen van stotende dildo's die vandaag worden aangeboden: de Thruster Mini (bekend als teddies) en Thruster Prime.

Onze toewijding aan ethiek en kwaliteit

Gezien het succes van ons ontwerp, is het geen verrassing dat er 3 jaar later (post covid) veel merken en fabrikanten zijn die onze Thrusters proberen te imiteren. Deze concurrenten kunnen het zich niet veroorloven om dezelfde krachtige motor te geven

Originele stotende dildo

+ batterijcombinatie die we hebben, en ze hebben ook geen toegang tot ons gepatenteerde aandrijfmechanisme waarmee ons speelgoed kan stuwen. Terwijl ons speelgoed kan duwen en buigen onder zware torsie, gebruiken de imitaties goedkopere mechanica en een niet-modulair ontwerp voor een... minder dan stotende ervaring.

Hoewel dit teleurstellend is om te zien, stelt het ons als merk alleen maar in staat om hoog te staan ​​in onze kwaliteit en ethiek. Imitatie-stuwraketten voldoen helaas niet aan de kwaliteitsnormen en hebben de neiging om in prijs te worden opgedreven wanneer ze door de consumentenpijplijn gaan. Als onze Velvet Thruster's dezelfde consumentenpijplijn zouden passeren die onze imitators gebruiken, zouden onze producten zelfs meer dan $ 500 kosten. Deze prijs zou indruisen tegen onze standaard van toegankelijkheid, dus we zijn heel blij dat we zulke ongelooflijke stotende dildo's kunnen bieden voor een ethische en betaalbare prijs via onze direct-to-ecommerce-benadering.

Wij zijn origineel

Tijdens het hele creatietraject van onze originele stotende dildo's is onze gemeenschap de belangrijkste factor. We zagen wat onze gemeenschap wilde en werkten onvermoeibaar om een ​​fantastische lijn van zelfstotende dildo's te creëren die toegankelijk kan zijn voor iedereen die zijn plezier naar een hoger niveau wil tillen. Met liefde gemaakt, kan elke Thruster een unieke, persoonlijke en intieme ervaring garanderen die uniek is in zijn soort. We zijn dankbaar en trots om je te helpen nieuwe avonturen te creëren met de best stotende dildo's op de markt!

  • adult toys that thrust
  • dildo
  • quality dildo
  • quality sex toy
  • self thrusting dildos
  • sex machine
  • Sex toys
  • silicone dildo
  • thruster sex toy
  • Thrusting dildo
  • thrusting sex toys
  • Velvet Thruster