Populaire dildomaten en wat u moet weten

Maakt grootte uit? Bestaat er zoiets als te groot? Hoe groot is te groot? Met zoveel verschillende maten dildo's, welke zijn het populairst? 6 inch? 10 inch? 13 inch? 17 inch?? Als de gemiddelde penisgrootte 5-6 inch is, is een dildo van 20 inch dan echt zo nodig?

We legden die vraag voor aan internet en verzamelden gegevens over het gemiddelde maandelijkse zoekvolume in de Verenigde Staten voor dildo's in alle soorten en maten. En het is duidelijk, Grotere dildo-maten werden veel vaker doorzocht.

Dildo Maten

Dildo-maat meten

Allereerst: wat bedoelen we met de grootte van een dildo? We vergelijken meestal dildo's op basis van hun lengte en omtrek. De gemiddelde penis is 5-6 inch lang en 1,2-1,5 inch in omtrek. Omtrek is in wezen een maat voor de breedte op het dikste deel van de schacht. Hoofdvormen zijn natuurlijk uniek en verschillend en worden doorgaans niet opgenomen in een meting. Toch zijn de meest populaire dildo-maten groter dan 6 inch. De realiteit is dat veel realistisch gevormde dildo's behoorlijk groot zijn en veel groter zijn dan de meeste echte penissen.

Dildo's kunnen behoorlijk duur zijn, hoewel je meestal krijgt waar je voor betaalt ... de betere kwaliteit siliconengrondstof van medische kwaliteit kost meer dan de goedkope dingen die in je lichaam uiteenvallen. Dus kies verstandig, en kies een maat die je leuk vindt en waar je veel plezier van zult hebben... en misschien is dat iets anders dan je al in huis hebt. Vaak is het moeilijk om de dildo's van de foto's online op maat te maken, dus hoe meer je van tevoren weet, hoe beter. De twee maten die we gebruiken om dildo's op maat te maken, zijn lengte en omtrek, maar zoek naar vergelijkingsafbeeldingen zoals die hieronder.

dildo-maattabel

Dildo lengte

Als we het hebben over lengte, hebben we het over de totale lengte van de dildo, inclusief de wijd uitlopende basis en testikels, of hoeveel van de dildo in je kan gaan, inbrengbare lengte . Een dildo met een grote basis en testikels kan worden vermeld als een bepaalde lengte, maar slechts een deel van de dildo kan worden ingebracht. Nogmaals, de grafiek van onze Velvet Thruster-seksspeeltjessite geeft die metingen weer als middel om te begrijpen.

Dildo singel

De omtrek van de dildo wordt weergegeven als diameter (de breedte van de schacht) of de omtrek (de afstand rond de schacht). De overgrote meerderheid van dildo's heeft een diameter die tussen de 1 en 2 inch ligt. Ter referentie: de gemiddelde penisomtrek is 1,5 inch. Afhankelijk van het materiaal van de dildo, voelt u misschien meer of minder van de vermelde omtrek. Naarmate je meer ervaring opdoet met seksspeeltjes, zul je merken dat de variatie geweldig is en dat het proces om grotere, dikkere dildo's te maken leuk is! Solo of samen, geniet van het proces.

Groter is niet altijd beter

De populairste maten dildo's zijn niet voor iedereen weggelegd. Dildo's kunnen vele doelen hebben en misschien ben je op zoek naar iets meer dan alleen hoe diep het kan gaan of hoe breed het is. Zowel de G-spot bij een vrouw als de prostaat bij een man bevinden zich slechts 2,5 tot 3 inch binnenin. Hoewel lange dildo's misschien populairder zijn, zijn ze niet altijd het meest plezierig en wat mensen verlangen. Om deze reden levert de collectie vibrerende dildo's van Velvet Co. niet alleen krachtige vibrerende stuwkracht, maar zijn ze ontworpen om te buigen terwijl je duwt en buigt terwijl je het naar precies de juiste plek manipuleert! Overweeg een van onze handgrepen, zodat je armen niet de hele tijd uitgestrekt en vermoeid zijn.

De juiste maat dildo voor jou vinden

Of je nu een beginner bent en op zoek bent naar je eerste dildo of meer ervaren bent en jezelf of je partner wilt vullen, de grootte van een dildo kan een groot verschil maken.

Over het algemeen moeten beginners kiezen voor slankere, kortere modellen en zich dan opwerken naar grotere modellen. Als je meer ervaring hebt, kun je de omtrek of lengte van de dildo die je al hebt vergroten, een sterker of harder materiaal kiezen, of een gebogen vorm kiezen voor meer opwinding. Met Velvet Thruster Prime kun je van hoofd wisselen om tijdens het spelen een andere ervaring te krijgen! Je kunt je eigen dildo bouwen met de aangepaste configurator die je hier vindt!

Als je een partner hebt (die ervoor openstaat om opgemeten te worden), dan kun je de maat van een dildo die jij of je partner zou willen vergelijken met het echte werk. Raak niet in paniek, u zult niet de eerste zijn die uw wortelen, komkommers of courgettes meet om een ​​goed idee te krijgen van hoeveel lengte en omtrek voor u geschikt is!


Teddy-formaat dildo-formaat

Houd er rekening mee dat als je het gevoel hebt dat de dildo die je hebt besteld niet groot genoeg is, je altijd een "penis sleeve" kunt kopen die lengte of omvang kan toevoegen aan de maat van je dildo.

Grotere dildo's gebruiken

Wil je uitgerekt en gevuld worden om de sensaties uit te breiden? Misschien wil je overwegen om meer omtrek aan je dildo toe te voegen. Meer omtrek toevoegen kan meer stimulatie betekenen.

Als je voor het eerst een grotere dildo uitprobeert, kun je het beste veel glijmiddel gebruiken en langzaam beginnen. Zorg ervoor dat je luistert naar wat je lichaam je vertelt en voeg indien nodig meer glijmiddel toe. Als het zover komt dat je je nog steeds ongemakkelijk voelt en het pijn doet om door te gaan, zou je moeten overwegen om een ​​maatje kleiner te nemen en een dildo te nemen met een kleinere omvang en/of lengte. Onthoud dat als je begint met een kleinere dildo, je altijd penishulzen kunt toevoegen om de dildo groter te maken.

Velvet Co. penetratiemachines

Maten voor de meest populaire dildo's variëren van 6 inch tot meer dan 12 inch. Om deze reden heeft Velvet Co. verschillende modellen gemaakt voor een groter aantal wensen. Velvet Co. heeft Thrusters in twee verschillende maten: de grote 11-inch Classic Velvet Thruster en de 9-inch Thruster Mini. De vibrerende boegschroef is ontworpen om je G-spot of prostaat te raken en buigt in een hoek om jou of je partner maximaal genot te geven. Bovendien zijn Velvet Thrusters gemaakt van fluweelzachte platina-uitgeharde siliconen, waardoor ze een bevredigend gevoel geven.

Klassieke fluwelen stuwraketten

Onze 11-inch Velvet Thruster-dildo levert tot 6,5 inch inbrengbare penetratie en 3 inch stuwkracht. De as buigt tot 90 graden. Er zijn vier verschillende modellen waaruit je kunt kiezen (waaronder Jackie, Frankie, Walter en Abbey), elk met verschillende vormen en kleuren.

Dildo-maattabel

Nieuwe Boegschroef Mini

Onze 9-inch Velvet Thruster-dildo levert tot 5 inch inbrengbare penetratie en 2,5 inch stuwkracht. De schacht heeft een diameter van 4,5 cm en buigt tot 30 graden zodat hij je G-spot of prostaat precies goed raakt. Het kenmerkende Teddy-model wordt geleverd met een zuignapbasis die hem op zijn plaats houdt, zodat je je handen vrij hebt.


Grootte teddydildo

Voor meer informatie over Velvet Co. en wat onze Thrusters anders maakt, kijk dan eens op onze website: https://thethruster.com Als je meer wilt weten over onze Thrusters, of in het algemeen meer sekspositief wilt zijn, schrijf je dan in voor onze mailinglijst !

Velvet CO biedt producten voor verschillende liefhebbers en ervaringen.

Zie CAPO , onze meest populaire roestvrijstalen vibrerende dildo. Als een mooi instrument, een eeuwige toevoeging aan een echte collectie seksspeeltjes.

roestvrij staal-sildo