Je slaapkamer is jouw domein. Dat betekent dat als je knuffelige, slaperige seks wilt hebben, jij en je partner dat in alle comfort kunnen doen. Het betekent ook dat als je je lichaam op nieuwe manieren wilt verkennen en je plezier tot het uiterste wilt drijven met intense seksspeeltjes, we zeggen: ga ervoor. Seks en seksspeeltjes zijn jouw kans om te ontspannen en te zorgen voor je wensen en behoeften met de intensiteit die bij je past.

Hardcore seksspeeltjes

Er zijn tal van seksspeeltjes op de markt die kunnen helpen bij het creëren van zowat elke sensatie waar je maar van kunt dromen, of het nu gaat om plezier, pijn, dominantie of onderwerping. Bij Velvet Co. zien we hardcore seksspeeltjes als een manier om de emoties die je tijdens seks kunt voelen te verdiepen en te diversifiëren. Met intense seksspeeltjes zoals onze Velvet Thrusters , verander je je slaapkamer in een koninkrijk van plezier. Wil je wat ideeën voor ruige seksspeeltjes om in je slaapkamer te introduceren? Lees deze ondeugende post om mee te beginnen!

Seksmachines

Een van de minder gebruikelijke maar meest gewenste sensaties die je kunt krijgen van een hardcore seksspeeltje is penetratie. Als je dat unieke gevoel van penetratie wilt, zijn er een paar hardcore seksspeeltjes die je kunt gebruiken. De eerste variant zijn gewone dildo's, die je handmatig moet bedienen. Maar gewone dildo's leveren alleen de stuwkracht die jij of je partner aan de andere kant aankunnen.

Wat als u een goede stoot wilt die krachtiger is dan wat u zelf aankunt? Een andere optie voor penetratie zijn seksmachines , dit zijn vaak vloerstaande creaties met aan één uiteinde een stotende dildo. Hoewel deze optie veel kracht en stuwkracht biedt, is hij ook vaak duur en onhandig.

De oprichters van Velvet Thruster probeerden deze tekortkomingen van de seksmachine te overwinnen, dus creëerden ze The Thruster, een hardcore penetrerend seksspeeltje voor maximale draagbaarheid en kracht. Ga achterover liggen, houd de basis in je hand en laat de gepatenteerde stuwkracht de dildo naar binnen bewegen, of plaats de basis op een kussen en ga zitten. Hoe dan ook, het is gemakkelijk om een ​​volledig levensechte seksuele ervaring uit de Thruster te halen, een hardcore speeltje dat veel individuen en koppels al hebben aangepast aan hun seksleven. De Thruster is voor degenen die wat intense penetratie uit hun seksspeeltjesrepertoire nodig hebben!

Als de klassieke boegschroef te veel is om mee om te gaan, kun je nog steeds genieten van een intens seksspeeltje in een kleinere verpakking. Probeer de Velvet Thruster Mini .

Voorbinddildo's

Voorbinddildo's zijn een ander hardcore seksspeeltje waar stelletjes enorm van genieten. Het maakt het gevoel van echt bekken duwen, ooit alleen beschikbaar voor mannen, nu beschikbaar voor iedereen. Of je het nu leuk vindt om aan de gevende of ontvangende kant van doordringende stuwkracht te zijn, er is een strap-on die precies bij je past.

Jackie Velvet Thruster-dildo in één hand gehouden

Strap-on-dildo's kunnen door bijna iedereen worden gebruikt. Lesbische koppels kunnen voorbinddildo's gebruiken om een ​​andere dimensie aan hun seksuele ervaring toe te voegen. Vrouwen in heterorelaties kunnen voorbinddildo-seksspeeltjes gebruiken voor ruige pegging. Mannen kunnen zelfs strap-ons dragen om hun stuwkracht en uithoudingsvermogen te vergroten. Voorbinddildo's zijn een geweldige manier om hardcore seksspeeltjes in je slaapkamer te introduceren.

Druppel-/massagekaarsen

Druppel Massage Kaarsen Luxe hardcore seksspeeltjes voor BDSM-enthousiastelingen kunnen ontmoedigende prijskaartjes hebben. Om de boel een beetje op te fleuren in de slaapkamer zonder de bank kapot te maken, kun je beginnen met wat massage of sexy infuuskaarsen. Deze kaarsen zijn speciaal ontworpen voor seksueel/massagegebruik en kunnen sfeer creëren door middel van geur en verlichting terwijl ze veilig worden gebruikt voor sensuele, ontspannende massages.

Hoewel je geen hete kaarsvet in je moet druppelen, kun je de was op borsten, scrotum, voeten, enz. Gebruiken voor een sensuele massage. Massagekaarsen zijn een intiem, intens idee voor seksspeeltjes dat koppels kunnen gebruiken om een ​​wellustige stemming te creëren.

Kuisheidsgordels en peniskooien

Hier is een idee voor een seksspeeltje voor degenen die graag plezier geven of onthouden. Vrouwelijke kuisheidsgordels en mannelijke peniskooien, hoewel ze er knoestig uitzien, zijn geliefd bij BDSM-enthousiastelingen. Spelen met de krachtdynamiek staat jezelf/je partner van seks toe of ontzegt het tot het juiste moment.

Urethra klinkend speelgoed

Een type seksspeeltje dat het voor mannen spannend en ruig maakt, zijn urethrale speeltjes zoals penispluggen en urethrale geluiden. Urethrale sondes, bekend als "geluiden", zijn hardcore seksspeeltjes die in verschillende lengtes verkrijgbaar zijn. Ze zijn bedoeld om in de urethra te worden ingebracht, die gevuld is met gevoelige zenuwuiteinden die avontuurlijke mensen graag zullen ontdekken. Deze geluiden reiken soms zelfs ver genoeg om de prostaat te stimuleren.

Penispluggen zijn de betere optie als u nog niet bekend bent met urethraal spelen. Het zijn korte inbrengbare speeltjes die alleen het puntje van de urethra stimuleren om de gevoeligheid te vergroten. Ze bootsen het uiterlijk na van de Prince Albert-piercing, een look die veel mannen graag dragen. Neem bij elk van deze extreem intieme en intense seksspeeltjes voorzorgsmaatregelen om de veiligheid te garanderen. Ze zijn zeker niet voor bangeriken!

Verken de grenzen van pijn en plezier met hardcore seksspeeltjes

Walter Velvet Thruster-verpakking

Mensen genieten om vele redenen van seks en mensen kunnen plezier beleven aan allerlei soorten gevoelens. Met de intense seksspeeltjes die vandaag beschikbaar zijn, kunnen jij en je partner een breder scala aan sensaties ervaren dan ooit tevoren. Geïnteresseerd in de geschiedenis achter een van de nieuwste hardcore seksspeeltjes? Lees het verhaal over hoe Velvet Thruster technologie samenvoegde met de volwassen industrie om de ultieme stotende dildo te creëren!