Waarom wegwerpbatterijen gevaarlijk zijn

Wil je wat hulp om jezelf te plezieren? Hoewel stoten met de hand geweldig kan aanvoelen, wil je soms gewoon achterover leunen na een lange dag en jezelf NIET inspannen terwijl je jezelf bevredigt. Een dildo die trilt of stoot kan het werk voor je doen.

Sommige machinaal aangedreven dildo's werken op batterijen, terwijl andere oplaadbaar zijn. Als ingenieurs van seksmachines kunnen we bewijzen dat oplaadbare opties superieur zijn. Batterijen hebben gewoon te veel risicofactoren. Ben je klaar om de sprong te maken naar iets moderners en handigers? Wij vinden dat het tijd is.

De risico's van batterijgebruik

Lekkage risico

Er zijn twee verschillende manieren waarop een batterij kan lekken. Tijdens het batterijgebruik verandert de interne chemie en neemt de druk op de batterijwanden toe, waarbij soms de buitenste afdichtingen worden verbroken. Bovendien kan de buitenste laag roesten en lekkages veroorzaken, ongeacht of er een batterij is gebruikt of niet. Een op batterijen werkende dildo die alkalinebatterijen gebruikt, is bijzonder riskant omdat ze kaliumhydroxide bevatten, dat bij ontlading een gevaar voor de gezondheid van de luchtwegen, ogen en huid vormt.

Onderbrekingsrisico

Ooit gehoord van coïtus interruptus? Dat is precies wat er kan gebeuren als je speelgoed op batterijen hebt. Misschien heb je de tijd van je leven met je speeltje als de batterij ineens leeg is!

De levensduur van de batterij hangt af van het type batterij en speelgoed dat je gebruikt. Er is geen manier om precies te weten hoe lang dat zou kunnen zijn. Deze onvoorspelbaarheid kan een enorm nadeel zijn van een op batterijen werkende dildo. Met een oplaadbaar speeltje daarentegen heb je altijd een algemeen idee wanneer het speelgoed moet worden opgeladen.

Vervuilingsrisico

Batterijen bevatten chemicaliën zoals lood, kobalt, chroom, thallium en andere chemicaliën waarvan is bewezen dat ze schadelijk zijn of mogelijk schadelijk zijn voor het milieu. Deze chemicaliën komen in de bodem en het water terecht en vormen een potentiële bedreiging voor omgevingen die niet alleen van cruciaal belang zijn voor dieren, maar ook voor onze eigen gezondheid. U kunt de schadelijke impact van uw batterijgebruik verminderen door ze op gespecialiseerde locaties weg te gooien, maar de meeste mensen vinden dit te lastig om zich eraan te houden. Met een op batterijen werkende dildo kan persoonlijk genot tot ver in de toekomst negatieve gevolgen hebben.

Oplaadbare batterijen zijn beter

Met een oplaadbare dildo is er geen risico op lekkage, minder milieuschade en minder risico op onderbreking tijdens het spelen. Er zijn geen herhaalde kosten in de vorm van vervelende batterijen. Nee, oplaadbare producten zijn niet perfect. Omdat ze echter de voorkeur hebben van veel moderne elektronicafabrikanten, zullen ze de komende jaren zeker meer verbeteringen zien dan producten op batterijen. Zelfs nu zijn ze een veel handigere en sexyre optie.

We zijn er trots op dat we hebben gekozen voor oplaadbare technologie bij het ontwerpen van onze Thruster-seksspeeltjeslijn.

Gooi je op batterijen werkende dildo's weg!

Bij elke lading gaan de Velvet Co Thrusters meer dan lang genoeg mee voor je ruigste ravotten. Ons originele speelgoed, The Thruster, gaat ongeveer 8 uur mee op elke lading, terwijl onze nieuwere en kleinere Mini Thruster ongeveer 2 uur meegaat. Of je nu alle verschillende soorten vaginale orgasmes aan het verkennen bent of bezig bent met BDSM spelen met een partner, dit is een speeltje dat je bij kan houden. Terwijl reguliere seksmachines enorm groot zijn en alleen thuis kunnen worden gebruikt, kunnen onze machines worden meegenomen in een handtas, sporttas of rugzak.

Het is tijd om je op batterijen werkende dildo's weg te doen. Ervaar vandaag nog de langdurige, overweldigende stuwkracht van onze Thruster-seksmachines !