Een herbruikbare siliconen menstruatiecup

Je kunt seksspeeltjes vinden die zijn gemaakt van plastic, hout, glas, zo ongeveer elk materiaal dat je maar kunt bedenken. Maar niet alle seksspeeltjes zijn gelijk gemaakt, en het beste materiaal voor seksspeeltjes dat we hebben gevonden is siliconen van medische kwaliteit.

We worden geprikkeld door technologie. Als u iets weet over Velvet Co. , moet u weten dat de boegschroef is ontworpen door een ruimtevaartingenieur. We zijn geobsedeerd door alles wat hightech en erotisch is, inclusief de meest opwindende innovaties voor volwassenen , de meest ergonomische ontwerpstrategieën en natuurlijk de beste materialen voor seksspeeltjes voor veiligheid en plezier.

We hebben alle soorten materialen geprobeerd en siliconen van medische kwaliteit is het materiaal waar we bij zweren.

Siliconen In De Gezondheidswereld

In zowel vaste als gelvorm heeft siliconen veel toepassingen in de medische wereld. Het is een cruciaal onderdeel in sommige:

  • Borstimplantaten
  • Katheters
  • Voedingsbuizen
  • Ademhalingsmaskers
  • Herbruikbare condooms
  • Menstruatiecups
  • En nog veel, veel meer!

De vele kwaliteiten van siliconen, die we hieronder zullen schetsen, maken het niet alleen het beste materiaal voor seksspeeltjes, maar ook het meest praktische materiaal voor gezondheidsinstrumenten die door allerlei soorten mensen in alle levensfasen worden gebruikt.

Wat is er zo speciaal aan pure siliconen?

Er zijn veel geweldige lichaamsveilige materialen, maar siliconen zijn vooral gebruiksvriendelijk en industrievriendelijk. Er zijn tal van redenen waarom:

1. Relatief betaalbaar

De medische industrie (en de seksspeeltjesindustrie) heeft materialen nodig die niet alleen praktisch maar ook betaalbaar zijn. Maar goed dat siliconen van medische kwaliteit verkrijgbaar zijn tegen een consumentvriendelijke prijs.

2. Levensecht gevoel

Siliconen zouden niet het beste materiaal voor seksspeeltjes zijn als het niet zo comfortabel in gebruik was. Het is niet ruw of koud en vormt zich goed naar het menselijk lichaam.

3. Variërende texturen Fluwelen boegschroef siliconen seksspeeltje

Er is geen standaardconsistentie voor siliconen. Siliconen dildo's kunnen bijvoorbeeld buigzaam of stijf zijn; zacht of stijf. We gebruiken een laag siliconen van medische kwaliteit als behuizing voor al onze Thrusters, die iets stevigs, maar ook flexibel en levensecht nodig hadden.

4. Gemakkelijk te ontsmetten

In de medische wereld en speelgoedwerelden voor volwassenen moeten dingen vaak en grondig worden schoongemaakt. Het feit dat siliconen zo gemakkelijk schoon te maken zijn, is nog een reden waarom het het beste materiaal voor seksspeeltjes is. Als je seksspeeltjes van pure siliconen bezit, kun je ze veilig schoonmaken met water en zeep, een professionele oplossing voor het schoonmaken van speelgoed of door ze te koken. Zorg er echter voor dat je je speeltje niet onderdompelt in water als het elektronische onderdelen heeft en niet waterdicht is. Een reinigingsgids specifiek voor onze Thrusters is hier beschikbaar.

… En meer

Siliconen van medische kwaliteit hebben vele andere voordelen, waaronder de weerstand tegen corrosie (vooral door siliconenglijmiddel) en bacterieafstotende eigenschappen. Het is ook gemakkelijk te vormen, waardoor het het beste materiaal voor seksspeeltjes is voor allerlei soorten speelgoed, inclusief vibrators en BDSM-gereedschappen. Ontdek de voordelen van siliconen dildo's, met name in deze blogpost !

Koop ons siliconenspeelgoed van medische kwaliteit

siliconen, het beste materiaal voor seksspeeltjes

Het is belangrijk om niet alleen plezierbewust, maar ook gezondheidsbewust te zijn bij het winkelen voor seksspeeltjes. Houd er bij het zoeken naar je volgende speeltje rekening mee dat materialen ertoe doen . Dat hebben we zeker gedaan bij het ontwerpen van onze Thrusters! Ontdek nu de collectie - er is iets voor elke hardcore volwassene die er is.