Seksspeeltjes en langeafstandsrelaties

We willen allemaal zowel fysiek als emotioneel dicht bij degenen van wie we houden. Maar voor langeafstandsrelaties is dat laatste niet altijd een optie. Deze koppels zijn afhankelijk van andere manieren om genegenheid te uiten en een gezonde relatie te onderhouden. Gelukkig heeft de technologie van vandaag veel oplossingen om romantiek op lange afstand te laten gedijen. Als je echter een seksueel actieve relatie hebt, kan het navigeren door je langeafstandsrelatie een beetje lastig zijn.

Lachende vrouw die op een wit bed ligt terwijl ze een bruine telefoon gebruikt.

Stomende berichten en privévideogesprekken zijn misschien genoeg voor de meeste LD-stellen, maar voor de relatie die een beetje extra actie vereist, zijn er genoeg seksspeeltjes die je zullen helpen verbinding te maken. Seksspeeltjes op lange afstand kunnen koppels helpen de opwindende sensaties van partnerseks te ervaren tijdens een gedeeld videogesprek. Het horen van het plezier in de stem van je significante ander verkleint de afstand als je je hoogtepunt bereikt. Fans van penetratie kunnen dildo's gebruiken in intieme sessies, maar de handmatige inspanning die in elke stoot wordt gestoken, ruïneert de fantasie dat er iemand anders is. Seksmachines zoals de Thruster- serie van Velvet Co. zijn juist om deze reden populair. Onze automatisch penetrerende dildo's doen het werk voor je omdat ze de stotende sensaties nabootsen waar je naar verlangt van je partner.

Bekijk de online winkel van Velvet Co. en ontdek de beste seksspeeltjes voor langeafstandsrelaties voor koppels die van penetratie houden.

Waarom seksspeeltjes voor lange afstanden proberen

Sinds hun uitvinding zijn dildo's en vibrators geëvolueerd tot ergonomische apparaten die plezier beloven. Hoewel het sociale stigma van seksspeeltjes nog steeds van oudsher kan blijven hangen, is het volkomen normaal om volwassen speelgoed te vinden in de slaapkamers van zowel individuen als koppels vanwege hun vele voordelen .

Seksspeeltjes over lange afstanden

Seksspeeltjes kunnen masturbatie interessant maken en je in staat stellen je erogene zones te verkennen. Seksspeeltjes zijn ook in staat tot bepaalde prestaties die onze partners niet kunnen nabootsen, zoals trillingen of penetratie tijdens rollenspel.

Met name koppels die ver uit elkaar wonen hebben baat bij seksspeeltjes voor lange afstanden. Het behouden van de seksuele chemie tussen jou en je partner wordt niet eenvoudiger met afstand. Het verkennen van deze nieuwe seksuele weg in uw relatie zal uw band versterken en u beiden seksueel bevredigen.

1. DIY-modelleringssets

Een seksspeeltje voor een langeafstandsrelatie waar jij en je geliefde plezier aan kunnen beleven, begint als een doe-het-zelfmodelbouwpakket. Met deze kits kunt u een replica maken van de penis of vulva van uw partner om naar eigen goeddunken te gebruiken.

De meeste worden geleverd met gemakkelijk te volgen, gedetailleerde instructies over hoe je de vorm van het lichaam van je partner kunt maken. Kunst en ambacht zijn nog nooit zo seksueel lonend geweest! Breng de fantasie om je geliefde bij je te hebben tot leven met een creatief seksspeeltje voor lange afstanden. Zorg er wel voor dat de kit lichaamsveilige materialen bevat voordat u probeert om intieme delen te klonen!

2. Trillers met afstandsbediening

Seksspeeltjes over lange afstanden

Naarmate de technologie vordert, worden vibrators met afstandsbediening steeds populairder om verschillende verleidelijke redenen. Ze maken handsfree spelen mogelijk en zijn geweldig voor het toevoegen van opwindende krachtdynamiek tijdens een intiem moment met een partner. Deze hightech speeltjes zijn ook spannende seksspeeltjes voor lange afstanden. Ook al zijn jullie twee uit elkaar, je wederhelft heeft nog steeds de controle en is verantwoordelijk voor je plezier. Veel vibrators met afstandsbediening kunnen worden bediend door een aangepaste app waarmee je je partner kunt plagen en tot een orgasme kunt brengen zoals je wilt.

3. Dildo's voor langeafstandsrelaties

Seksspeeltjes zijn geen uitzondering op het gezegde: "als het niet kapot is, repareer het dan niet." Seksspeeltjes bestaan ​​al honderden jaren in een of andere vorm. Onze pleziervoorkeuren zijn niet ver afgedwaald van onze voorouders die voor het eerst penetrerende vibrators gebruikten. Smaken en voorkeuren kunnen verschillen, maar de kans is groot dat als jij en je partner van penetratie houden, een dildo precies is wat je zoekt.

Er zijn veel opties als het gaat om langeafstandsseksspeeltjes voor koppels , maar zelfs langeafstandsrelaties kunnen baat hebben bij een automatische stotende dildo. Door de dildo het werk voor je te laten doen, heb je je geest vrij om te spelen in de fantasie dat je door een andere persoon wordt gepenetreerd. Met de stem van je geliefde in je oor kan wat al een plezierige ervaring was, nog kinky worden. Dankzij de zuignappen heb je je handen vrij om andere erogene zones of nieuwe mogelijkheden voor seksposities te verkennen terwijl je partner toekijkt.

Realistisch gedetailleerde dildo's zijn een andere optie voor seksspeeltjes voor lange afstanden die kunnen voortbouwen op de fantasie dat je partner je penetreert. De Thruster- collectie van Velvet Co. heeft ook verschillende andere opties, die elk een ander soort sensatie beloven. Onze anaalminnende Walter en G-spot-stimulerende Teddy GS zijn ontworpen om je prostaat of G-spot te masseren op manieren die een traditionele fallische vorm misschien niet kan.

Kom samen met een seksspeeltje voor langeafstandsrelaties

Of je nu wel of niet een meer levensecht speeltje probeert of iets unieks en kinky, wat je uiteindelijk probeert te creëren met je langeafstandsseksspeeltje is een gedeelde seksuele ontmoeting met je partner. Als fysieke aanraking geen optie is, kan het geven van geschenken en quality time samen je band sterk houden en je liefde helder laten branden. Verras uw wederhelft met een romantisch kerst- of valentijnscadeau dat garant staat voor eindeloos erotisch genot.

Investeren in een Thruster van Velvet Co. is een van de beste dingen die je kunt doen voor je seksleven. Voeg nog een laag warmte en verlangen toe aan je telefoonsexontmoetingen met een seksspeeltje voor langeafstandsrelaties van Velvet Co.!

  • Adult Toys
  • couples
  • couples sex toy
  • dildo
  • Guide
  • Relationship
  • Safe
  • Sex Toy
  • Sex toys
  • Shipping