Waarom kiezen voor een flexibele dildo?

De wereld van dildo's is enorm en gevarieerd. Van gigantische dildo's tot drakendildo's, als je het gedroomd hebt, dan heeft iemand het gemaakt. Zelfs binnen de categorie realistische dildo's is er veel variatie. Je kunt lang of kort gaan, hard of zacht, mollig of dun, geribbeld of glad. Wat er ook voor nodig is om je vrij te krijgen! Er is ook de tweedeling tussen comfortabel flexibel en meedogenloos rigide.

Bij het creëren van onze eigen seksspeeltjeslijn, The Thruster , hebben we gekozen voor een flexibel vibratordildo-ontwerp. Wil je in de hoofden van ontwerpers van seksspeeltjes kruipen? Bekijk onze vergelijking van de beste eigenschappen van flexibele dildo's.

1. Realistische sensatie

Er is een tijd en plaats voor fantasieseks, maar we durven te wedden dat je de meeste dagen iets wilt dat een weerspiegeling is van echte penetratie zoals een penis dat kan. En hoewel echte penissen behoorlijk hard zijn tijdens penetratie, is er ook enige flexibiliteit. Onze buigbare dildo's zullen stijf genoeg aanvoelen om je opgewonden te maken, maar ze zullen ook zacht en net flexibel genoeg aanvoelen, net zoals een echte penis dat zou zijn.

2. Raak vaginale erogene zones aan

Flexibele dildo's zijn ideaal om de g-spot te raken, die zich op de voorste wand van de vagina bevindt. Met de flexibiliteit van de schacht kun je het speeltje op dezelfde diepte in je houden terwijl je het heen en weer manipuleert - de beste manier om een ​​g-spot orgasme op te wekken. Zelfs met een flexibele dildo kan het wat moeite kosten om een ​​orgasme te bereiken. Het helpt zeker als je dildo zowel kan trillen als stuwen , zoals onze Thrusters!

3. Raak anale erogene zones

Teddy mini stotende flexibele dildo

Het anale kanaal is ook de thuisbasis van erogene zones die bij stimulatie krachtige orgasmes kunnen creëren. Zo kan de mannelijke prostaat eenvoudig worden gestimuleerd door een gebogen flexibele dildo. Niet alleen dat, maar de vrouwelijke g-spot kan ook worden gericht als je in de juiste hoek duwt! Met onze Thrusters kun je je dildo buigen zodat deze in contact komt met de zone van je keuze, zet dan de motor aan en laat het speeltje de rest van het werk doen.

4. Ga gemakkelijk in positie, geen handen nodig

Wanneer een buigbare dildo wordt gecombineerd met een zuignapbasis, staan ​​je deuren open voor een hele reeks penetratieposities. Bevestig een flexibele stotende vibrator op een stoel en buig hem vervolgens naar de juiste positie om cowgirl- of omgekeerde cowgirl-sensaties te ervaren. Of bevestig de zuignap aan een muur om een ​​doggy-positie te ervaren om een ​​van uw erogene zones te raken. Als je ervoor kiest om je dildo met een strap-on te gebruiken, heb je weer een breed scala aan hoeken tot je beschikking.

Ervaar flexibel stootplezier

We hebben onze Thrusters ontworpen als flexibele dildo's omdat we wilden dat ze zo veelzijdig en bevredigend mogelijk waren, ongeacht welke posities je leuk vindt. Onze originele Thruster-lijn is buigbaar tot 90˚, terwijl ons nieuwste speeltje, Teddy , buigbaar is tot 30˚. Blader vandaag nog door onze collectie om er een te ontdekken die bij u past!

 • Adult Toys
 • Anal Dildo
 • Anal Toys
 • Guide
 • masturbation
 • quality dildo
 • quality sex toy
 • self thrusting dildos
 • Sex Toy
 • Sex toys
 • silicone dildo
 • Vibrator