Zuigvibrators versus normale vibrators?

Je hebt misschien het geroezemoes gehoord over zuigvibrators, maar wat is het probleem met deze luchtpulsvibrators? Laten we om te beginnen eens kijken naar de beste aanbieding voor zuigseksspeeltjes van tegenwoordig, La Rosa . De luchtpuls vindt plaats in de opening, het creëert een delicaat vacuüm of zuigkracht die rechtstreeks op de clitoris wordt uitgeoefend voor plezier. In wezen is het als een zuigend of fladderend gevoel dat wordt gebruikt om een ​​sterk clitoraal orgasme te creëren en SNEL. Perfect voor degenen die er snel en discreet een willen uitwrijven. Bovendien staat het schattige ontwerp op elke plank in huis en niemand weet wat het is. Laten we in dit artikel vergelijken hoe zuigvibrators zich verhouden tot traditionele vibrators of dildo's.

Hoe werken zuigvibrators?

Clitorale vibrators met zuigkracht zijn seksspeeltjes die luchtdruk gebruiken om zuigkracht te genereren. In plaats van een traditioneel vibratiegevoel van een motor die trilt, rust het mondstuk of de opening van vibrators met zuigkracht rond je clitoris, zodat het je clitoris niet rechtstreeks raakt. Zachte trillingen zuigen en masseren samen om een ​​heel andere sensatie te geven. Mensen vergelijken het vaak met orale seks, maar zonder de verwarring over wat ze moeten doen door slechte spelpartners. Zuigvibrators zijn puur actueel, maar ze zijn geweldig om te combineren met een penetrerend speeltje zoals The Thruster Prime Series . Dildo's daarentegen worden voornamelijk gebruikt voor penetrerende actie gericht op een vaginaal orgasme in plaats van een clitoraal orgasme.

Voelt het orgasme anders aan?

Kijken naar de hele sensatie-ervaring met een zuigachtige sfeer is iets nuttiger dan alleen focussen op het orgasme. Omdat een clitoriszuigspeeltje de clitoris omhult en veel gerichter is, kan de hele ervaring van begin tot eind wat intenser aanvoelen, inclusief het orgasme. Soms kan het zelfs een iets langduriger orgasme zijn, afhankelijk van hoe lang je het volhoudt zonder weg te wiebelen!


Een traditionele vibrator met een stimulatiegebied van vrij standaardformaat kan een stabieler, voorspelbaarder orgasmetraject hebben, maar als je begint met het proberen van een speeltje in zuigstijl, wil je je ervan bewust zijn dat de hele sessie anders kan aanvoelen: snelheid naar orgasme , spikes onderweg, de sterkere intensiteit van sensaties en mogelijk een langer, sterker orgasme. Ten slotte zijn vibes in zuigstijl bekend (en geliefd!!) voor het leveren van meerdere orgasmes, die alleen kunnen worden beëindigd als de batterij van je speeltje bijna leeg is.


Eindoordeel: wat is beter, traditionele dildo's of zuigvibrators?

Het uiteindelijke oordeel over welk seksspeeltje beter is, hangt echt af van de individuele gebruiker, maar het oude gezegde is waar... "Je weet het nooit totdat je het probeert". Als je het soort persoon bent dat echt geniet van directe externe clitorale stimulatie en al een traditioneel vibrerend speeltje (of twee) hebt geprobeerd en je bent klaar om nieuwe sensaties te ontdekken, dan denk je waarschijnlijk aan een vibrator in zuigstijl die zorgt voor ongeëvenaard genot.

Waarom zou je niet goed voor jezelf zorgen en verschillende soorten seksspeeltjes hebben! Bedenk eens hoeveel er wordt verspild aan porno of in stripclubs, waardoor je gezwollen en verlangend naar vrijlating naar huis wordt gestuurd! Neem sex wellness zo vaak mogelijk in eigen hand. Zelden doet een ander het beter!

Hieronder vindt u onze beste vibrator voor op reis, Lip Stick van Voila. Verschijnt op 1 september 2022 op BoutiqieVoila !

Zijn zuigspeeltjes de hype waard en welke te kopen

We kunnen vol vertrouwen zeggen dat seksspeeltjes met zuigkracht de hype waard zijn - zolang kwaliteit van groot belang is. Als het gaat om vibrators met clitoriszuiging, krijg je echt waar voor je geld!

Kijk eens bij La Rosa

La Rosa is een discrete zuigvibrator die gebruik maakt van luchtpulstechnologie, die volledig waterdicht is voor bad of douche. Dit seksspeeltje creëert zuigkracht voor ongelooflijke clitorale orgasmes! Luchtpulstechnologie en seksspeeltjes met clitzuiging zijn gemakkelijk te gebruiken en gaan uitzonderlijk goed samen met Velvet Thruster-producten, of een favoriete dildo, voor masturbatie met dubbele stimulatie.

Het ontwerp in de vorm van een roos zorgt voor een leuk en uniek nieuw seksspeeltje dat net zo goed werkt als het eruit ziet. Dit compacte seksspeeltje met zuigkracht is discreet en gemakkelijk in gebruik. Laat hem naast de douche of het nachtkastje staan ​​met zijn discrete seksspeeltjesontwerp. Dit siliconen seksspeeltje van medische kwaliteit is volledig waterdicht en is een uitstekende metgezel onder de douche.

  • Clitoral Stimulation
  • Suction Vibrator
  • Vibrator