man lichaam illustratie

De meeste op mannen gerichte seksspeeltjes zijn vrij eenvoudig in hun aanpak: het zijn vlezige houders die zijn ontworpen voor mannelijke stoten. Hoewel we dol zijn op deze mannelijke stimulators en hun efficiëntie waarderen, vinden we het jammer dat veel van de andere erogene zones van mannen worden genegeerd.

Waarom toch bij de basis blijven? Of je nu je eigen lichaam verkent of je partner wilt plezieren, een kleine beoordeling van de mannelijke erogene zones kan een heel eind komen. Ontvang nu tips - en bekijk zeker ook onze tips voor het stimuleren van vrouwelijke erogene zones!

Prostaat spelen

walter fluwelen boegschroef seksspeeltje

De prostaat wordt vaak beschouwd als de mannelijke g-spot. Het is een klier achter de voorwand van de anus. De erogene zone van deze man is niet alleen op zichzelf bevredigend om te stimuleren - een beetje aandacht eraan besteden helpt ook om grotere, betere orgasmes te krijgen.

Prostaatspeeltjes hebben hun eigen secties bij de meeste grote seksspeeltjeswinkels, dus het zou niet zo moeilijk moeten zijn om het juiste speeltje voor jou te vinden. Gebogen prostaatstimulators, of ze nu trillen of niet, zijn speciaal ontworpen om de p-spot te vinden en ervan te genieten. Anale speeltjes zoals pluggen en dildo's wrijven ook tegen de p-spot, maar ze werken het beste als er een ronding in het ontwerp zit. Onze vibrerende Thrusters hebben bijvoorbeeld een instelbare curve die u kunt aanpassen aan uw persoonlijke anatomie.

Perineum spelen

Het perineum, in de volksmond bekend als de "gooch", is een erogene zone waar sommige mannen graag voor zorgen. Een beetje aanraken of likken tijdens seks kan helpen om dingen voor je man te veranderen. Als alternatief kun je ook een kogelvibrator in het spel brengen: sleep de vibrator langs zijn dijen, dan zijn perineum en anus om voor of tijdens de seks een opwindend scala aan sensaties te leveren.

Urethraal spelen

De urethra is een extreem kinky plek die zowel pijn- als pleziersensaties kan geven. Alleen de avontuurlijke durft te bezoeken, en veiligheidsmaatregelen zijn een absolute must. Urethrale stimulatie zorgt niet alleen op zichzelf voor unieke sensaties, maar helpt ook de sensaties die tijdens geslachtsgemeenschap worden gevoeld te versterken. Om deze erogene zone te verkennen die uniek is voor mannen, kunt u penispluggen of urethrale geluiden van roestvrij staal gebruiken, het veiligste materiaal dat beschikbaar is.

Lichaamsspel

Hoewel de meest intense mannelijke erogene zones zich in die kruiszone bevinden, mag je de gevoelige delen van het lichaam in geen geval verwaarlozen. Stimuleer voor net dat beetje extra de nek, borst, dijen en andere erogene zones van mannen met impacttoys of electroseksspeeltjes .

Ervaar hightech stotende dildo's

De Thrusting dildo's van Velvet Thruster behoren tot de meest geavanceerde dildo's die beschikbaar zijn voor anaal gebruik. Ons grondig ontworpen speelgoed, dat in staat is tot stuwkracht ( tot 140 per minuut !), bochten en trillingen, is gemaakt om volwassenen van alle geslachten tevreden te stellen. Bekijk onze vier Thruster-modellen en vind vandaag nog de juiste voor u!