Wat is touwbinding

Japanse touwbondage, ook wel bekend als 'Shibari', is een eeuwenoude kunstvorm. Tegenwoordig beoefenen veel mensen in de BDSM-gemeenschap Shibari om spel, seks en kunst te combineren. Met een beetje oefening kan iedereen de kunst van Shibari leren en zelfs zijn of haar seksuele ervaring als koppel of in groepsverband versterken.

Shibari Bondage met speelgoed

Bondage zelf kan je in staat stellen nieuwe gevoelens van plezier te omarmen. Shibari bondage geeft je de vrijheid om zo creatief te zijn als je zou willen. De verschillende soorten gewaarwordingen die u kunt voelen, worden aan uw verbeelding overgelaten. U kunt knopen leggen over gevoelige delen van het lichaam of een partner het Shibari-touw op een bepaalde manier laten aanraken of eraan trekken. Als je je ervaring naar een ander niveau wilt tillen, kun je zelfs seksspeeltjes toevoegen aan shibari bondage voor meer plezier.

Seksspeeltjes gebruiken met bondage

Het toevoegen van speelgoed kan Shibari een heel nieuw niveau van plezier en nog meer plezier brengen. Elk speeltje heeft een doel en biedt meer creatieve manieren waarop je jezelf kunt uiten. Maskers, blinddoeken en gags zijn geweldig in het beroven van zintuigen, terwijl kietelaars, peddels en zwepen allemaal gaan over het versterken van zintuigen en het opwekken van seksuele energie. Door dit speelgoed met bondage te gebruiken, kunnen partners en groepen verder genieten van de ervaring.

Onze aanbevolen seksspeeltjes voor bondage

Handboeien Bondage Speelgoed

  • Handboeien, stropdassen en beperkingen

    Dit is een geweldige set speelgoed voor beginners die je kunt gaan gebruiken in Bondage en Shibari. Het toevoegen van meer beperkingen zoals handboeien aan het shibari-touw kan je verschillende manieren bieden om iemand in bedwang te houden en voegt ook een esthetisch element toe. Als je op zoek bent naar handboeien die passen bij de stropdassen die je in Shibari gebruikt, veel bedrijven verkopen bondagesets. Vergeet niet om klantbeoordelingen te controleren om te zien of zowel stropdassen als handboeien comfortabel zijn!
  • Maskers, blinddoeken en grappen

    Bij deze sekstools draait het allemaal om ontbering. Het verminderen van bepaalde zintuigen zorgt ervoor dat je meer in contact komt met andere sensaties, wat bijdraagt ​​aan de bondage-ervaring. Nadat je iemand hebt vastgebonden, kun je elk van deze bondagespeeltjes als accessoires gebruiken. Deze seksspeeltjes zijn een geweldige aanvulling op kietelaars, peddels en zwepen. Iemand verblinden of kokhalzen voegt een extra mate van verrassing toe aan de partner die wordt geslagen of gekieteld. Overweeg voor dit soort seksspeeltjes te kijken naar materialen op siliconenbasis, zodat je ze gemakkelijk kunt wassen en schoonmaken voor hygiënisch gebruik.
  • Kietelaars, peddels en zwepen

    In tegenstelling tot hulpmiddelen voor ontbering, versterken kietelaars, peddels en zwepen sensaties, wekken ze seksuele toestanden op en wekken ze verlangens op. Ticklers kunnen worden gebruikt om te plagen en te strelen met de voorkant of kunnen worden getikt voor een zachte steek. Paddles en zwepen kunnen worden gebruikt om te slaan en te strelen voor een echt opwindende ervaring. Deze seksspeeltjes zijn toegankelijk voor alle mensen, ongeacht ervaring, en een geweldige aanvulling voor elk stel of elke groep die hun bondageplezier naar een hoger niveau wil tillen.
  • Seks Schommels

    Sex swings voegen een geheel nieuwe reeks mogelijkheden toe aan bondage. In combinatie met Shibari kunnen ze bepaalde seksposities gemakkelijker of extravaganter maken. Ze zijn ook geweldig om je slaapkamersessies op te fleuren en zijn over het algemeen gericht op meer ervaren bondagebeoefenaars. In combinatie met Shibari kunnen seksspeeltjes waarmee je kunt slingeren wat meer ervaring vergen. Als bondage nieuw voor je is, wil je misschien de andere seksspeeltjes uitproberen om kennis te maken. Als je je bondagespel naar een hoger niveau wilt tillen, dan opent het ophangen van een seksschommel in de privacy van je eigen kamer de deur naar nog veel meer spel.
  • Seksmachines

    Seksmachines en speeltjes zorgen voor meer direct plezier en kunnen worden gebruikt door de persoon die wordt vastgebonden of de tyer. Seksmachines zijn er voor zowel mannen als vrouwen en zijn er in verschillende soorten en maten. Sommige ontwerpen, zoals de Velvet Thruster , leveren doordringend plezier, alleen of met een partner. Het is een draagbaar oplaadbaar speelgoed, handig voor degenen die Shibari oefenen met touwen met een hogere spanning.

Teddy bondage speelgoed

We hebben een verzameling penetrerende pleziermachines om toe te voegen aan de Shibari-ervaring. Het speelgoed kan worden gebruikt tijdens bondage om plezier te maximaliseren terwijl je wordt vastgehouden. Omdat ze handzaam en oplaadbaar zijn, zijn ze gemakkelijk om mee te werken. Alle modellen in de Thruster-collectie zijn gemaakt met lichaamsveilige siliconen van medische kwaliteit, waardoor ze veilig en gemakkelijk te wassen zijn voor toekomstig gebruik.

Onze penetrerende pleziermachines

Velvet Co. biedt een collectie pleziermachines en speeltjes die je kunt gebruiken tijdens bondage. Onze stotende seksspeeltjes hebben de kracht van een zware, op de vloer gemonteerde stootmachine, maar de draagbaarheid en het aanpassingsvermogen van een draagbare vibrerende dildo, voor een fractie van de kosten.

Velvet Thrusters stellen je in staat om verschillende snelheden van penetrerend genot te kiezen. Onze collectie omvat twee unieke penetrerende pleziermachines: de Classic Velvet Thruster-modellen en het nieuwe Thruster Mini Model.

Classic Velvet Thrusters - De klassieke thrusters zijn er in 4 vormen voor het unieke plezier waar je naar op zoek bent. Elk model levert 3 inch stuwkracht en tot 140 slagen per minuut voor een plezierige en zeer plezierige ervaring!

Nieuwe Thruster Mini - De nieuwste editie van de collectie is de Teddy . De Teddy is iets kleiner dan de Classic Thrusters maar heeft evenveel kracht. De Teddy wordt ook geleverd met een zuignap zodat je hem handsfree kunt gebruiken en levert 2,5 inch stuwkracht en tot 125 slagen per minuut.

Kom meer te weten over Velvet Co. door onze website te bezoeken om te zien of onze stuwraketten een goede aanvulling kunnen zijn op uw bondagespeelgoed of voor persoonlijk plezier.