Zijn dure seksspeeltjes noodzakelijkerwijs beter? Beroemdheden en lifestyle bloggers gutsen over luxe vergulde seksspeeltjes die we gewoon "moeten hebben" en ergonomische game-veranderende vibrators die de beste seksspeeltjes ooit zouden moeten zijn .

Sommige van de duurste seksspeeltjes die er zijn, zijn meer extravagant dan praktisch. Lees verder om erachter te komen of het de moeite waard is om je zuurverdiende geld uit te geven aan deze luxe seksspeeltjes?

erotische vrouw op de bank

Speelgoed dat het niet waard is:

Hoewel we nooit nee zullen zeggen tegen een luxe seksspeeltje, zijn hier enkele speeltjes die niet duur zijn omdat ze je naar de hemel van een orgasme sturen, maar omdat ze gemaakt zijn van dure dingen. Dit zijn de speeltjes die misschien niet alles zijn waarvoor ze worden aangeprezen:

Met juwelen getooide seksspeeltjes

De duurste seksspeeltjes op de markt zijn exclusieve luxe artikelen die vaak op sieraden lijken. De prijskaartjes variëren van steil tot extra steil. De Lelo INEZ is een vergulde vibrator die $ 15.000 kost, maar dan is er Beckham's Gift, een exclusieve Platinum-vibrator van $ 1,8 miljoen die David Beckham speciaal voor Victoria Beckham had ontworpen.

Waarom zijn dit niet de beste seksspeeltjes ooit ? Ten eerste zijn ze hun gewicht niet in goud waard. Vergulde vibrators bevatten niet zoveel goud. Het interieur is hetzelfde als in elke vibrator. Ten tweede verbeteren de edelmetalen de ervaring helemaal niet, tenzij bling je opwindt (daarover later meer).

Crazy Gag-speelgoed

Een van de mafste en duurste seksspeeltjes op de markt is The Moby, een realistische dildo van 1 meter hoog. Het kost je een goede $ 500 of zo. Hoewel dit een absolute must-have is voor elke verzamelaar van nieuwe dildo's, is het de prijs niet waard voor de rest van ons. Nieuwe seksspeeltjes zoals The Moby kunnen behoorlijk duur zijn . Waarom zoveel geld uitgeven aan iets dat je niet eens echt kunt gebruiken?

Speelgoed dat het absoluut waard is:

In verhouding tot hun kosten zijn dit enkele van de luxe dure seksspeeltjes die het absoluut waard zijn:

Sex Meubels

sex meubels

Seksmeubels zijn een van die categorieën die een beetje prijzig kunnen worden. Als je echter de grenzen van plezier wilt verkennen, kunnen meubels je daarbij helpen. Van sekswiggen tot seksschommels en volwaardige seksbanken, deze stukken zijn ontworpen om je een boost te geven of je te helpen in een specifieke positie te komen. Met het juiste meubilair kunnen zelfs exotische posities helemaal haalbaar worden!

Voel je je raar over het hebben van rekwisieten voor seks? Weet gewoon dat yogi's ook blokken en kussens gebruiken voor ondersteuning, en yoga en seks hebben veel gemeen. Ten eerste zijn het beide trainingen. Seksmeubels kunnen het duurste seksspeeltje in je verzameling worden, maar het gaat over het algemeen lang mee en zou je voldoende moeten kunnen gebruiken om de kosten te rechtvaardigen.

Luxe vibrators/prostaatstimulators

Ontwerpers van seksspeeltjes zijn voortdurend op zoek naar een beter begrip van de menselijke fysiologie. Moderne seksspeeltjes bieden beter, veiliger plezier dan ooit, creëren nieuwe sensaties en verkennen nieuwe zones. Vibrators kunnen nu effectiever op de G-spot mikken en zelfs orale seks stimuleren; voor mannen zijn on-target prostaatstimulators een van de beste seksspeeltjes ooit geworden.

De Boegschroef

abdij fluwelen boegschroef seksspeeltje

Onze lijn seksspeeltjes, The Thruster , maakt nieuwe stotende sensaties voor iedereen mogelijk. Met deze ruime, bevredigende speeltjes, krijg je anale of vaginale stuwkracht van 3 inch met snelheden tot 140 intense stoten per minuut.

Met een prijs van $ 199, kan de Thruster een van de duurdere seksspeeltjes in je verzameling worden, maar het is veel goedkoper dan speelgoed met vergelijkbare stuwkracht. Typisch speelgoed voor stotende seksmachines is enorm en duur , en kost vaak tot $ 1500.

De Thruster helpt je om je sweetspots met precies de juiste hoek en snelheid te raken. Het is een gestroomlijnde volkstrekker en is de eerste die een realistische duwervaring biedt op een meer draagbare, betaalbare schaal.

Luxe Bondage-uitrusting

Zijn jij en je boo bondage- of rollenspelliefhebbers? Als dat zo is, is een van de beste seksspeeltjes ooit voor je verlanglijstje luxe bondage-uitrusting. Als je Fifty Shades Of Grey hebt gezien , dan weet je al dat luxe opwindend kan zijn. Geen wonder dat enkele van de duurste seksspeeltjes die er zijn dingen zijn als Swarovski-buttplugs, halsbanden gemaakt van echte parels en ambachtelijke zwepen met glazen dildo's als handvatten. Ze klinken misschien overdreven, maar ze zijn allemaal echt.

Als het op bondage aankomt, is het creëren van de juiste stemming allemaal onderdeel van het plezier. Word jij of je partner enthousiast van dominantie? Er is geen betere manier dan haar een diamanten halsband en riem te laten dragen die jij beheert. Misschien is het tijd om jezelf te trakteren op stijlvolle luxe bondage-uitrusting.

Wat staat er op jouw verlanglijst?

Je slaapkamer is een toevluchtsoord, dus maak er een gewoonte van om jezelf af en toe te verwennen met een duur luxe seksspeeltje. Maak van geweldige seks een onderdeel van je zelfzorgroutine. Als je nog geen verlanglijstje hebt met opwindende dure luxe seksspeeltjes, dan is dit misschien het juiste moment. Het geeft jou en je partner iets om naar te streven, zelfs als je niet echt van plan bent ze te kopen. Of je nu de voorkeur geeft aan hightech of met juwelen getooid, ondeugend of aardig, er zijn leuke seksspeeltjes die je kunt ontmoeten en liefhebben. Als stuwkracht jouw ding is, ga dan naar onze productpagina. De Thruster is een leuk speeltje om mee te beginnen!

Dure seksstoel