Waarom seksspeeltjes beter zijn dan seks tijdens de Thanksgiving-vakantie 

Kijk, Thanksgiving (meer herfst in het algemeen) is een geweldige tijd van het jaar, maar als ik heel eerlijk ben, kunnen we wat kanten en toeters en bellen missen, toch? Nee, niet de extra dessert- en dinerkanten, ik heb het over het drama en het verdriet dat vaak voorkomt wanneer er een grote familiebijeenkomst is. Echt, alles wat ik wil is genieten van lekker eten, veel wijn en wat seksueel genot. Dat is niet teveel gevraagd, toch? 

Simpel gezegd, mensen proberen te plezieren is vermoeiend. Praten over koetjes en kalfjes en proberen relatievragen te ontwijken van mijn vervreemde tante die zichzelf in mijn leven probeert in te voegen, staat niet bovenaan mijn lijst. Mezelf een plezier doen is echter gemakkelijker, sneller en leuker dan proberen iemand anders te krijgen om me te helpen eraf te komen. Dit zijn ook momenten waarop mijn favoriete geheime genoegens echt worden gewaardeerd en wanneer ik erken dat, in veel gevallen en om vele redenen, mijn siliconen seksspeeltjes beter zijn dan mensen. 

Dus, tenzij je een toegewijde relatie hebt en, bij gebrek aan betere woorden, in principe verplicht bent om je wederhelft mee te nemen, is er gewoon geen reden om je stress en angst rond de feestdagen te vergroten. Daarom ben ik een groot voorstander van de beste stressvrije partner; seksspeeltjes. 

 

  1. Mensen behagen vermoeiend

Een van de leukste aspecten van onszelf plezieren met seksspeeltjes, wetende dat als we klaar zijn, we tevreden zullen zijn. Die vibrator die zoemt tussen mijn benen zal nooit klagen over te veel of te weinig. Zou dat geen leuke afwisseling zijn tijdens het winkelen voor de feestdagen? 

En ja, mijn huidige vriendje is geweldig, maar als ik die tijd alleen nodig heb, en ik kan het me niet veroorloven teleurgesteld te zijn, wie is dan betrouwbaarder dan mijn favoriete vibrator of dildo? Er is misschien niet genoeg tijd voor het voorspel. En laten we eerlijk zijn, twee mensen die wegsluipen voor een beetje gemeenschap vóór het eten is veel meer voor de hand liggend dan dat ik solo ga. Blijf niet achter, teleurgesteld of teleurgesteld. Met je favoriete seksspeeltjes zijn goede vibes en bevrediging altijd gegarandeerd, en daar kunnen mensen gewoon niet op rekenen. 

 

  1. Seksspeeltjes reizen gratis

Seksspeeltjes reizen gratis, punt uit. Niemand wil honderden dollars uitdelen voor een ongemakkelijke ervaring en middelmatig eten. Stel je in plaats daarvan alle verschillende soorten speelgoed voor die in je koffer passen. Je zou kunnen inpakken voor elke stemming! Je favoriete toverstaf-stimulator, clitoriszuiger, buttplug, vingervibrator en anale kralen passen allemaal met ruimte voor meer! Vergeet niet om ook wat glijmiddel mee te nemen! 

Het maakt niet uit hoe overweldigd deze vakantie je misschien maakt, je zult in ieder geval enige opluchting voelen, wetende dat je beste seksspeeltjes gewoon in de andere kamer liggen, weggestopt in je koffer. Ze wachten gewoon op je, klaar om elke vakantie leuker te maken. Vergeet niet al je speelgoed klaar te maken voor op reis. Als iets batterijen heeft, raad ik aan deze te verwijderen. Of, als je speelgoed een oplader gebruikt, laat de batterij dan misschien leeglopen voordat je het inpakt. Op deze manier kunt u ongewenste beveiligingsproblemen op de luchthaven voorkomen. 

Zelfs als je een partner hebt, is het nog steeds leuk om speelgoed of twee mee te nemen. Dit is niets tegen hen. Soms heb je gewoon een vluggertje nodig op de meest discrete manier mogelijk. Dit is niet alleen iets dat een van onze beste schuldvrije genoegens is, maar het is ook een van die plaatsen waar we een beetje egoïstisch mogen en moeten zijn. Als zij er ook zin in hebben, des te beter voor iedereen. En hey, als ze toch mee willen doen aan het plezier nadat iedereen naar bed is gegaan, dan gaat er niets boven het opfleuren van je seksleven in je kinderkamer. In het begin voelt het misschien een beetje taboe, maar dat draagt ​​alleen maar bij aan de magie. 

 

  1. Gebruik die endorfines om wakker te blijven

Gebruik die endorfines om wakker te blijven. Als je de Thanksgiving-vakantie viert, is het vermoeiend werk om mensen te entertainen en huisgasten te hebben. Als je een energieboost nodig hebt en het te laat is om nog een kopje koffie te drinken, masturbeer dan. Een snel orgasme zal een lading endorfine vrijmaken en lichaam en geest verjongen. 

Trouwens, ik heb ook ontdekt dat er geen betere manier is om door kalkoen veroorzaakte tryptofaandutjes tegen te gaan. Er gaat niets boven een paar intense trillingen om al die zenuwuiteinden wakker te maken in het kleine bundeltje zonneschijn dat we de clitoris noemen, of vibrerende stroker voor penisbezitters die tot een climax leidt. 

 

  1. Vermijd te veel drinken, mensen zijn super emotioneel tijdens vakanties

Ik weet dat Thanksgiving voor mij meer is geweest dan proberen. Sommige arme mensen noemen Thanksgiving zelfs traumatisch. Gedwongen om dagen of weken door te brengen met mensen die het misschien goed bedoelen, maar je alleen maar meer angst bezorgen? Klinkt leuk toch? De beste oplossing zou kunnen zijn om jezelf te verdrinken in alcohol, en dat is niet het gezondste coping-mechanisme. Begrijp me niet verkeerd, ik zal nog steeds drinken, maar misschien kan ik op deze manier een black-out of een slopende kater de volgende dag voorkomen. 

Het goede nieuws is dat deze tijden van het jaar ons vaak nog een paar dagen vakantie geven en nog een paar excuses om 'druk' te zijn. En dat kan meer tijd betekenen met die speeltjes die masturbatie geweldig, seks opwindend en Thanksgiving draaglijk maken. Voor een introverte persoon zoals ik had ik het misschien niet overleefd als ik niet wat tijd alleen had gehad. Voeg mijn vertrouwde Thruster toe plus een rozenzuignap voor clitorale stimulatie, en mijn dag kan worden gered. 

Feestdagen zijn vaak synoniem met alcohol en alcoholische feesten. Hoe meer alcohol uw gezin consumeert, hoe meer ze het recht voelen om vragen te stellen die ze niet hoeven te stellen. Dat is een recept voor een ramp. Plan dus je ontsnappingsroute en laad je speelgoed op. 

 

  1. Omdat je het jezelf verschuldigd bent en je het verdient

Reist u tijdens de feestdagen? Winkelseizoen doorwerken? Zit je vast bij je familie thuis, of zelfs bij je schoonfamilie? Wat je plannen ook zijn, je verdient wat zelfliefde. Dus geef jezelf het cadeau van een nieuwe g-spot dildo, misschien een paar nieuwe cockringen, of die sfeer waar je naar op zoek was. Ontdek nieuwe sensaties, je lichaam en geest zullen je dankbaar zijn. 

Het gebruik van seksspeeltjes is goed voor de ziel! Je bent het aan jezelf verplicht en je verdient het. Met opties als de Velvet Thruster krijgen penetratie en orgasme een geheel nieuwe betekenis. Neem contact met ons op om meer te weten te komen over onze seksspeeltjes en om ook iets voor jou te krijgen deze feestdagen. 

  

Inhoud gemaakt door Velvet Thruster en Gleam Body Wellness, voor degenen die van penetrerende masturbatie houden, probeer onze Jackie Prime of Build-Your-Own aangepaste dildo gebruik couponcode GLEAM voor gratis glijmiddel bij je Velvet Prime-bestelling. 

  • adult toys that thrust
  • masturbation
  • quality sex toy
  • self thrusting dildos
  • Sex toys
  • Velvet Thruster