Posities om te proberen met seksspeeltjes

Seksspeeltjes kunnen wonderen doen voor je leven in de slaapkamer, maar het vergt wat finesse om erachter te komen hoe je ze het beste kunt gebruiken. Sommige seksposities zullen buitengewoon plezierig zijn, terwijl sommige seksspeeltjes onmogelijk maken. Of je nu nieuw bent in het hebben van seks met speeltjes of gewoon op zoek bent naar nieuwe seksposities om uit te proberen met je speelgoedcollectie , deze lijst met favoriete seksspeeltjesposities van Velvet Thruster geeft je misschien de inspiratie die je nodig hebt om het spannend en wellustig te houden.

Zijwaarts 69 Positie

Zijwaarts 69 Positie

Sideways 69 is een van de beste seksposities om te gebruiken met speeltjes, voor alle koppels. Als je gewoon een informele wederzijdse masturbatiesessie wilt hebben, pak dan een paar speeltjes en positioneer je gezicht bij hun middel, en vice versa. Gebruik vervolgens het speelgoed van uw keuze om uw partner een geweldige tijd te bezorgen. Je bent in de perfecte positie om de meeste soorten seksspeeltjes in deze positie te gebruiken, dus ga dartelen zoals je wilt! Met volledige toegang tot en controle over het kruis van je partner, kun je zo genereus of bestraffend worden als ze vragen.

Om de meeste ontspanning en intimiteit uit deze positie te halen, kun je tijdens het spelen je hoofden op elkaars dijen laten rusten.

Lepel Positie

Een andere klassieke en zeer ontspannende sekspositie die je met speeltjes kunt gebruiken, is de lepelpositie. De kleine lepel heeft in deze stand de meeste toegang om zichzelf te stimuleren met behulp van een vibrator, of je partner kan helpen! Een plezierige mix van knuffelen, penetratie en speelgoed, de lepelpositie zorgt voor een intieme avond die ervoor zorgt dat jij en je partner de volgende ochtend dromerig naar elkaar glimlachen bij het ontbijt.

Doggy-stijl

geslachtspositie illustratie

Doggystyle is een geliefd seksstandje dat geweldig aanvoelt voor alle betrokken partijen en ook een heerlijke, ondeugende powerdynamiek biedt. Terwijl mannen vooral doggy style achterin zitten, kunnen vrouwen ook in die positie komen door deze sekspositie te gebruiken met strap-on speeltjes . In doggy-stijl zal de persoon vooraan zich in een ideale situatie bevinden om met zichzelf te spelen met de hand of met een ander speeltje. Pas dit klassieke seksstandje aan zoals jij het wilt en gebruik seksspeeltjes om het nog intenser te maken!

gezicht zitten

Geef je partner een gezonde dosis consensuele overheersing door op hun gezicht te gaan zitten en alle seksspeeltjes die je leuk vindt aan de mix toe te voegen! Vrouwen: gebruik een vibrerend of stotend speeltje in je vagina terwijl je partner eraan likt om de beste sensaties tegelijk te krijgen. Iedereen kan ook hulp krijgen van een buttplug om de orale seks veel intenser te maken. De persoon waarop wordt gezeten heeft ook opties - ze kunnen worden verzorgd door een eigen speeltje. Met extra hulp van een speeltje zoals een van de stotende dildo's van Velvet Thruster , kun je zelfs het gevoel krijgen dat je een triootje hebt met z'n tweeën. Face-sitting is een sekspositie die enige oefening vergt om met speelgoed te gebruiken , maar het is een geweldige manier om dingen te veranderen als je eenmaal gewend bent geraakt aan het gebruik van speelgoed tijdens seks .

Lotus Positie

De lotushouding is weer zo'n seksstandje dat veel intimiteit en plezier biedt voor beide mensen. In deze positie zit de ene persoon op de schoot van de ander, met zijn gezicht naar hem toe. Het is een geweldige positie voor anale of vaginale seks, maar ook voor knuffelen en vrijen. Dit kan een lastige positie zijn, maar als je het goed doet, zal de beloning een extreem hete en stomende tijd zijn! Gebruik je favoriete seksspeeltjes , speel met jezelf of met elkaar terwijl je oogcontact maakt.

Nieuw bij seks met speelgoed?

Onze lijst met de beste seksposities om met speeltjes te gebruiken is geweldig voor beginners met seksspeeltjes. Als jij en je partner net beginnen met seksspeeltjes in je slaapkamer te brengen, is een van de nuttigste dingen die je kunt doen om de overgang te vergemakkelijken, posities zoeken waar jullie allebei comfortabel en ontspannen kunnen zijn en klaar om te experimenteren.

Probeer deze posities met de Thruster!

Walter stotend anaal seksspeeltje

Het mooie van het gebruik van speeltjes tijdens de seks is dat je bijna elke soort sensatie kunt creëren die bij jou en je partner past. Of je nu extra stuwkracht, trillingen , kietelen, warmte of zelfs een kleine schok wilt, er zijn speeltjes die je kunt gebruiken om het gevoel te creëren. Seksspeeltjes kunnen erg krachtig zijn voor hun formaat. Vibrators zijn bijvoorbeeld typisch klein, maar ze hebben een revolutie teweeggebracht in seks voor vrouwen . Geen wonder dat ze zo populair zijn!


Als jij en je partner een beetje moeite doen om de posities te vinden die voor jullie werken, dan kun je een reis maken naar de verre uithoeken van erotisch genot. Als je een seksveteraan bent en niet genoeg seksspeeltjes in je leven kunt krijgen, moet je gewoon deze geweldige, romantische standjes met de Velvet Thruster proberen. Probeer deze seksposities met een speeltje dat nooit faalt!

  • Guide
  • sex positions