Squirt From Home: de ultieme YouTube Self-Play Inspo-lijst

Zelfliefde en seksspeeltjes

De meest erotische plek op aarde is het fantasierijk in je eigen geest. Het is algemeen aanvaard dat fantasie in feite goed voor je is . Van inspirerende creatieve probleemoplossing tot het opwekken van innerlijke vreugde, fantasie is een krachtig middel voor belichaamd escapisme, als we mogen. Op sommige dagen wil je gewoon je favoriete vuile film tevoorschijn halen en meedoen met de volwassen sterren waar je van houdt, andere dagen wil je je fantasie de vrije loop laten met inspirerende, sexy, niet-pornovideo's voorafgaand aan je sessie voor zelfgenoegzaamheid.

Betreed YouTube en de ultieme lijst met sexy clips. We hebben muziekvideo's en filmclips verzameld om je motor op gang te brengen en genoeg aan de verbeelding over te laten.


#5. Lippendienst

Er gaat niets boven het gezicht van je geliefde berijden om hitte op te bouwen voordat ze je plat op je rug leggen en je over de rand brengen. Wiens lippen zijn beter om orale mijmeringen op te wekken dan de onmiskenbaar suggestieve D'Angelo? We houden van How Does It Feel om de stemming sonisch en visueel te bepalen. Probeer lichte bewegingen met je vinger of lange, langzame, zwaar gesmeerde bewegingen om sensaties van oraal na te bootsen. Je kunt beide handen gebruiken om het goed te doen terwijl je Teddy erin en eruit glijdt


#4. Berijd hem tot je giechelt

Cowgirlposities zijn goed voor je gezondheid, bewijs dat ik ongelijk heb! Rechtop zitten met een lang, open hart is een verkwikkende manier om 's middags (of eigenlijk altijd) vrij te komen voor een heerlijke energieboost. Het is absoluut beter voor uw algehele welzijn dan nog een kop koffie te drinken. Stel je boegschroef op met de Prime Suction Cup op de vloer, richt Richard Gere en Debra Winger op in de heetste cowgirl-scène aller tijden en rijd helemaal naar de climax met krachtige g-spot-stimulaties. Bonus: je handen zijn vrij om je andere pleziercentra te stimuleren, ga door tot je begint te giechelen. Het is immers wetenschappelijk bewezen dat lachen goed voor je is .


#3. Verboden fruit

Wie heeft er zin in een beetje kontspel geïnspireerd door oneerbiedige hoge kunst? Berijd de stripperpaal helemaal tot sodomie in de onderwereld met de videoclip die dit jaar het internet brak. Aangezien het vaststaat dat anale seks goed voor je is , kun je deze oefening in je zelfspelroutine opnemen. Dit is een zelfspeellocatie met een hoog rendement op uw investering: hoe meer tijd u besteedt aan het geven van liefde en aandacht aan die hole, hoe leuker u ermee zult spelen. Pas je eigen ultieme anale speeltje aan met de Build Your Own Prime- optie, we houden van de Walter-kop en een lange handgreep voor ultieme anale stimulatie. De gegradueerde kraalvorm van het hoofd zal je gaatje als geen ander stimuleren en openen. Denk eraan, veel glijmiddel en probeer het op handen en knieën, op je rug of een andere variatie totdat je je perfecte positie hebt gevonden.


#2. Kletsnat

Wie herinnert zich niet Neve Campbell en Denise Richards in een zwembad ; zoenen en liefkozen? De gladde natte huid op de gladde natte huid is iconisch fantasievoer. Laat je fantasie onder water spelen met de Teddy Mini , de ingebouwde zuignap kan perfect aan de muur van je douche of bad worden bevestigd. De voordelen van douchen , en natuurlijk waterspelen, zijn talrijk. We houden ook van een efficiënte zelfspelscène. Je komt fris en schoon uit je door Wild Things geïnspireerde sessie en klaar om de wereld aan te gaan.


#1. Domineren of gedomineerd worden

Christine, van Christine and the Queens, weet je in de stemming te krijgen voor powerplay. We houden van de 5 Dollars- video omdat ze je uitnodigt in de fantasie, maar je het zelf laat invullen. Het nummer zelf is een sexy AF-bop, wees voorbereid om te worden verplaatst om te dansen terwijl je je opmaakt in je favoriete leren uitrusting. Trek een leren riem om je middel of je enkels. Je kunt zelfs je handen aan elkaar binden met een andere riem en een houding aannemen met je gezicht naar beneden/kont omhoog voor een beetje doggy style met je Teddy XL aan de muur achter je bevestigd met zijn sterke zuignap. Er kunnen meerdere orgasmes volgen, ongeacht welk gaatje je gebruikt.


Wat zijn je favoriete over-the-counter zweetproducerende scènes om naar toe te gaan? Reageer hieronder zodat we ze kunnen opnemen in onze volgende verzameling!

Of bezoek en leer over 30 geweldige gezondheidsvoordelen van vrijen!

https://couplescandy.com/blog/benefits-of-sex/

  • couples sex toy
  • quality dildo
  • quality sex toy
  • silicone dildo