Zelfzorgdag: een gids voor plezier

Wat is Zelfzorgdag? Hoe vaak moet ik een zelfzorgdag hebben? Waarom is het belangrijk om een ​​Self-Care Day te vieren? Dit zijn allemaal geweldige vragen en vandaag zijn we van plan ze allemaal te beantwoorden.

Het leven is erg druk en met alle drukte van het leven vergeten we soms echt voor onszelf te zorgen en dat betekent niet alleen dat we ons favoriete eten eten of een goed boek lezen. Zelfzorg is van vitaal belang voor niet alleen onze fysieke en emotionele gezondheid, maar ook cruciaal voor onze seksuele gezondheid.

Wat is Zelfzorgdag?

Self-Care Day is een dag die we allemaal opzij hebben gezet om onze fysieke, emotionele en mentale gezondheid te helpen. Ongeacht de activiteit. Als het je helpt te ontspannen, je algehele stemming verbetert of stress verlicht, noemen we dat graag zelfzorg. Iedereen is enorm anders, sommigen van ons genieten van de natuur als een manier om te ontspannen, sommigen van pilates en anderen houden misschien van een beetje winkeltherapie, maar er is één ding waar iedereen van geniet en waarvan bewezen is dat het helpt bij stemming, stress en algeheel geluk ... Masturbatie. Vergeet het niet,

Voordelen van masturbatie

Als je een orgasme hebt, maakt je lichaam endorfines aan, dit zijn hormonen die pijn blokkeren en je een goed gevoel geven. In wezen geeft het je een goed humeur, snel!

Veel onderzoek heeft aangetoond dat masturbatie, ongeacht het geslacht, echt grote voordelen kan hebben,

Hier zijn er maar een paar.

 • seksuele spanning los te laten
 • stress verminderen
 • helpt je beter te slapen
 • verbeter je zelfrespect en lichaamsbeeld
 • En wederzijdse masturbatie helpt relaties gezond te blijven.

Overweeg hoe masturbatie je ook helpt ontdekken wat je seksueel opwindt. Waar wil je aangeraakt worden en hoeveel druk vind je prettig? Houd je van een snelle stotende beweging of een langzame wrijvende beweging? De meeste mannen met een gemiddelde of kleinere penis kunnen uitblinken met vrouwenorgasmes door de latere techniek onder de knie te krijgen. Leren hoe je zelf een orgasme kunt krijgen, kan het makkelijker maken om er een met een partner te hebben. Misschien kan het samen selecteren en bekijken van wat porno voor een wederzijdse masturbatiesessie je meer informatie geven over de interesses of seksuele fantasieën van je partner. Beperk de hersenen niet!

Hoe vaak moet ik een zelfzorgdag hebben?

Zelfzorgdag valt dit jaar op 24 juli. Maar ons Velvet Thruster-team zegt dat dat niet genoeg is. Zie het onder ogen, de meeste mannen trekken zich 7 dagen per week af, alle anderen - voel je niet slecht als jij hetzelfde wilt doen. Natuurlijk, als je bezig bent met het cultiveren van een productief leven voor jezelf, is dit niet waarschijnlijk….denk misschien aan, wat sommigen graag noemen, Self-Care Sunday. Waar ze een dag per week de tijd nemen om te genieten van een beetje persoonlijke zelfzorg. We denken dat je met een masturbatiesessie elke dag een beetje voor jezelf kunt zorgen. Onze Velvet Thruster-seksspeeltjes zijn gegarandeerd een plezierige metgezel voor elk moment dat je een moment hebt voor zelfliefde en zelfzorg!. Natuurlijk duurt de typische masturbatiesessie met een seksspeeltje ergens tussen de 3 en 15 minuten... Het is dwaas om de gezondheidsvoordelen van masturbatie voor alle geslachten te verwaarlozen.

Top seksspeeltjes om te helpen bij zelfzorg

Nu je weet dat je elke dag kunt genieten van een beetje zelfzorg, laten we het hebben over de juiste uitrusting voor de klus. Masturbatie gaat niet alleen over het voor elkaar krijgen, het zou een ontdekkingsreis moeten zijn die je ertoe aanzet seksuele grenzen te verkennen, het kan een solo-act zijn, of het kan een groepsactiviteit zijn, masturbatie met seksspeeltjes is ook een geweldig huwelijkshulpmiddel. Het heeft alleen zin om het beste te gebruiken.

Stuwende dildo: de Jackie Prime

Deze realistische stotende dildo-vibrator is ons meest populaire genotsproduct voor volwassenen van The Velvet Thruster met een inbrengbare lengte van 7 inch, een grote gemiddelde breedte en een gemakkelijke instaptip. Elk jaar genomineerd voor beste seksspeeltje sinds de introductie in 2018, en dit is het nieuwe en verbeterde model voor 2021. Het is compacter, stiller en heeft dezelfde krachtige gepatenteerde aandrijving - waardoor het een top 10 seksspeeltje voor 2021 is in de meeste grote hoofdartikelen en recensies.

Mini-stotende dildo: de teddybeer

Teddy is de volgende stap in onze Thruster-serie . Het is ontworpen om krachtige orgastische vibrerende stuwkracht te leveren in een pakket van precies de juiste maat en de juiste prijs met GEWELDIGE kracht. Maak kennis met de Thruster Mini - Teddy, een revolutionaire handvibratordildo.

mini-thruster-seksspeeltje

Beste roestvrijstalen dildo: de Capo

Nergens anders vind je een RVS vibrator, die bestaan ​​niet. Dit seksspeeltje van zwaar metaal is een geweldig cadeau en is ideaal om met jezelf te spelen of om te gebruiken als plezier voor een intiem koppel. Met accessoires van L'Acier kunt u de manier waarop u uw metalen dildo gebruikt en aanpassen aanpassen. Geniet van het handvat met lange reikwijdte voor gemakkelijk bereik en comfort tijdens het uitproberen van verschillende posities of gebruik de ring om de vibratie en beweging eenvoudig met één vinger te regelen.

metaal-vibrerende-dildo

Beste smeermiddel: Glans

Geformuleerd met behulp van een pure zeekelpplant, bron van glycerol en Omega 3. Dit eersteklas smeermiddelmerk is ontworpen om een ​​zijdezachte en comfortabele glijbeweging te bieden zonder kleverige of kleverige resten.

glijmiddel voor de gevoelige huid

 • Adult Toys
 • adult toys that thrust
 • Advice
 • Anal Toys
 • Body Safe
 • dildo
 • quality dildo
 • quality sex toy
 • Self Love
 • sex machine
 • Vibrator