Seksspeeltjes en rolomkering

rolomkering van de vrouw die haar lippen boven een blote borst houdt.

Heb je ooit overwogen om de rollen om te draaien in de slaapkamer? Je bent niet alleen. Rolomkering is een groeiende trend onder seksueel actieve volwassenen en hun partners, aangezien paren zich realiseren dat penetratie of penetratie niet beperkt moet blijven tot één geslacht of specifieke genitaliën. Gelukkig kunnen degenen onder ons die geïnteresseerd zijn in penetratie maar niet over de uitrusting beschikken, dildo's en andere seksspeeltjes gebruiken om het verlangen van onze partners naar opwindende, stotende sensaties te bevredigen. Krijg een nieuw perspectief en houd je spel interessant door af te wisselen wie gooit en vangt met rol-omkerende dildo's. Verken Velvet Co.'s lijn van geslachtsloze stuwraketten om het beste seksspeeltje te vinden dat jij en je partner samen kunnen gebruiken.

Rolomkering 101

Voor heteronormatieve seks betekent rolomkering meestal dat de vrouwelijke partner haar mannelijke partner penetreert met behulp van een voorbindharnas en een bevestigbare dildo. Dit type penetratie wordt vaak "pegging" genoemd. Pegging kan voor beide deelnemers een lonende ervaring zijn. De stotende bewegingen die gepaard gaan met het masseren van de prostaat kunnen ook zorgen voor stimulatie van de clitoris. Rolomkering kan ook van toepassing zijn op BDSM-rollen in de slaapkamer, zoals dominant of onderdanig . De basis van dit soort kinky rolomkering kan op elk stel van toepassing zijn - heteronormatief of niet - en is een sexy manier om intimiteit op te bouwen. Het is ook vermeldenswaard dat rolomkerende seksspeeltjes ook een grote rol kunnen spelen in de seksuele relaties van LGBTQIA+ stellen.

Een Kinkier soort spel

Als je het moeilijk vindt om te begrijpen waarom het omdraaien van rollen een positieve invloed kan hebben op de relatie tussen jou en je geliefde, dan ben je niet de enige. Het zware taboe dat geassocieerd wordt met pegging heeft de verkeerde indruk gewekt dat mannen niet zouden moeten genieten van of op zoek moeten gaan naar anale seks. Sommigen zijn dit blijven aanvechten en zijn er aan de andere kant seksueel bevredigd uitgekomen, maar helaas heeft de heersende stromingscultuur veel paren ervan weerhouden om deel te nemen aan dit soort zelfonderzoek.

Twee vrouwen die zich aankleden en lachen in hun ondergoed.

Seksspeeltjes met omkering van rollen zijn geweldig om de relatiedynamiek tussen jou en je partner te onderzoeken. Als je geliefde meestal de penetratie doet, kan het zelf ervaren van penetratie hen meer leren over wat wel en niet werkt. Dit resulteert erin dat jullie twee over jezelf en elkaar leren op manieren die je nog niet eerder had overwogen.

Sommige paren proberen ook rolomkering en pegging omdat het iets nieuws is. Avontuurlijke individuen die klaar zijn om deel te nemen aan een wereld van nieuwe ervaringen, gedijen misschien niet goed bij het hebben van routine. Veel geliefden willen een zekere mate van opwinding in hun relatie behouden, en seksspeeltjes met rolomkering doen precies dat.

De meesten van ons hebben in de eerste plaats seks omdat het bevredigend en leuk is, dus waarom zou je jezelf wat verwennerij ontzeggen als beide partijen ermee instemmen en het naar hun zin hebben?

De juiste uitrusting

Het kan lastig zijn om de beste dildo's voor het omdraaien van rollen voor jou en je partner te ontdekken. Met een berg aan opties en jezelf om te verkennen, wees niet bang om de tijd te nemen en van elkaar te genieten. Licht anaal spel voor onervaren koppels kan helpen bij het omdraaien van rollen. We moeten lopen voordat we rennen. Door klein te beginnen en uit te werken naar grotere, meer stimulerende seksspeeltjes voor het omdraaien van rollen met unieke kenmerken, wordt anale seks minder intimiderend en meer lonend.

Voordat je een nieuw anaal speeltje koopt , moet je ervoor zorgen dat het gemaakt is van lichaamsveilig materiaal zoals siliconen. Glas en metaal zijn alternatieve opties die beide enorm unieke sensaties bieden, maar de niet-poreuze eigenschappen van siliconen maken het populair en gemakkelijk schoon te maken . Al het speelgoed dat je meeneemt naar de slaapkamer moet compatibel zijn met je favoriete soort glijmiddel. Langdurige oliesmeermiddelen kunnen bepaalde materialen voor seksspeeltjes na verloop van tijd eroderen of beschadigen. Doe eerst je onderzoek of stap over op een glijmiddel op waterbasis. Rolomkering en anale seksspeeltjes met stoppers zijn ook een goed idee. Niemand wil aan vrienden en familie uitleggen waarom ze onverwachts naar het ziekenhuis moesten.

Dildo's en seksmachines

Beginnersdildo's en -vibes kunnen je partner helpen om anale penetratie te vergemakkelijken. Investeer in een stevig voorbindharnas zodra je klaar bent om je partner de volledige controle over je plezier te geven. De meeste harnassen zijn compatibel met meer dan één rolomkeerbaar seksspeeltje, waardoor je verschillende materialen, vormen en maten kunt uitproberen. Het toevoegen van een vibrerende dildo aan de mix kan voor beide partners een opwindende stimulatie bieden die moeilijk te laten liggen.

Seksmachines zouden iets moeten zijn waar beginners aan werken. De meeste zijn intens en kunnen overweldigend zijn voor degenen die niet gewend zijn aan penetratie. Je partner kan zijn voorbindharnas niet gebruiken, maar hij kan je wel op andere manieren vastzetten. Laat ze je voorbereiden op het orgasme van je leven, en als de tijd daar is, laat je geliefde beslissen hoe snel of langzaam je wordt gepenetreerd. Ze zullen geen directe fysieke prikkels ontvangen, maar het beeld van jou die geniet van je rolomkerende seksspeeltje zal je zeker bevallen.

Bereid je voor op een date night met Velvet Co.

Til je slaapkamerspel naar een hoger niveau met een krachtig, ergonomisch seksspeeltje zoals de Velvet Thruster . De Thruster is een draagbare seksmachine die de intimiteit teruggeeft van het dichtbij hebben van je wederhelft terwijl ze je penetreren. De compacte en krachtige motor van deze vibrerende dildo's neemt een deel van de stress weg met zijn automatische penetratiefunctie. Laat je partner de snelheid en diepte van de stoten bepalen terwijl ze het speeltje vasthouden. Beter nog, probeer onze Mini Thruster Teddy-collectie en gooi een zuignap in de mix. Rijd hard en geef een show voor je geliefde, of gebruik je rol-omkerende seksspeeltje alleen tijdens solo-spel.

Al onze dildo's met rolomkering zijn geweldig voor anaal . De Walter is ontworpen om de p-spot te masseren, maar kan ook mensen zonder prostaat plezieren. Ontdek de vele voordelen van het samen gebruiken van seksspeeltjes . Geef je geliefde de seksmachine waar jullie allebei gek op zijn als romantisch cadeau of gewoon zomaar. Bezoek Velvet Co. vandaag nog. Jij, je partner en je prostaat zullen ons later dankbaar zijn.

  • Adult Toys
  • Anal
  • Anal Dildo
  • Anal Sex
  • Anal Toys
  • Anal Vibrator
  • BDSM
  • Body Safe
  • couples
  • couples sex toy
  • dildo
  • Fantasy
  • Femdom
  • Fetish
  • fuck machine
  • Guide
  • How To
  • Pegging
  • Safe
  • sex machine
  • Sex Toy
  • Sex toys
  • vibrating sex toy
  • Vibrator