De toekomst van neuken is hier met de Velvet Thruster! Met zoveel nieuwe hightech seksspeeltjes, hoe kies je een geschikte inbrenger voor jou?

Dat is waar critici van seksspeeltjes zoals ik om de hoek komen kijken. We zijn verenigd in onze passie voor plezier en ervaring met talloze speeltjes. Tegelijkertijd zijn we echter een diverse groep mensen met verschillende behoeften. We erkennen dat iedereen anders is .

Meer Velvet Thruster-modellen tot uw dienst!

Voor degenen die van stotende dildo's houden, betekent de uitgebreide line-up van Velvet Thruster opties voor een breder scala aan lichamen en voorkeuren dan ooit tevoren:

Daarvoor mag je reviewers en influencers bedanken. Onze suggesties en feedback speelden een cruciale rol bij de ontwikkeling en richting van de Velvet Thrusters.

Een kijkje achter de schermen bij de Velvet Thruster Sex Toys

In 2019 nodigden de makers van Velvet Co. me uit voor de Adult Novelty Manufacturers Expo voor een ontmoeting met hen, de oprichters van SheVibe en een handvol collega-seksbloggers en makers van inhoud.

Toen ze 'ontmoeting' zeiden, stelde ik me een steriele vergaderruimte voor.

Wat er feitelijk gebeurde was:

  • Champagne achterin een feestbus
  • Cocktails op het dak in een hotel in het centrum van LA - het hoogste gebouw in de stad ten tijde van de bouw
  • Het bespreken van het ontwerp van seksmachines onder een gigantisch bord met de tekst "JEZUS SAVES"

g-spot-stotende dildo

g-spot-stotende dildo

De bijeenkomst draaide om één grote vraag: hoe kunnen we de Velvet Thruster nog beter maken ?

Wat we wilden van de volgende generatie Thrusting Dildo's

Over de hele linie wilden we een betere waterbestendigheid en een zuignap voor de grotere versie van de Velvet Thruster.

Een recensent stelde ook voor om de seksmachines van The Thruster op de markt te brengen als een nuttig hulpmiddel voor mensen met een handicap of beperkte mobiliteit. Wat dacht je van een ontwerp met een verwisselbare lange handgreep en zuignapbasis? En velen van ons wilden een dikkere versie of G-spotty stotende dildo-optie.

Met de boetseerklei op de tafels konden we onze ideeën een stap verder brengen. We vertelden Velvet Co. niet alleen wat we wilden. We konden ze laten zien hoe we wilden.

Een nieuwe Velvet Thruster vormgeven voor G-spot stimulatie

Als recensent van seksspeeltjes heb ik veel G-spot stotende dildo's en vibrators geprobeerd. Sommigen lieten mijn G-spot zingen , terwijl vele anderen mij verraden .

Ik wilde niets dat te steil, te stijf of te vierkant was - ik heb een lange geschiedenis van dergelijke ontwerpen die te ver voorbij mijn schaambeen mikken om iets voor mijn G-spot te doen.

Nogmaals, de vorm van het schaambeen is voor iedereen een beetje anders. Geef me een ronde maar uitgesproken G-spotting kop die werkt voor mijn lichaam!

Hier is de stotende dildo die ik me voorstelde en maakte van boetseerklei:

Aan de zijkant zie je ook het begin van Epiphora's sculptuur. Ze stopte met het boetseren van de klei toen ze zag dat wat ik had gemaakt ook was wat zij wilde.

Belangrijkste kenmerken inbegrepen:

  • een lichte naar voren gerichte bocht
  • een bolle punt
  • lichte textuur op de "nek"
  • een enigszins afgeplatte kop om het oppervlak te vergroten

Velvet Co vond het geweldig! Ze hebben mijn model in 3D gescand, het productieontwerp aangepast en er siliconen van gemaakt.

Zeg hallo tegen de Velvet Thruster Nanci en Teddy GS!

De nieuwe Velvet Thruster-hulpstukken zijn niet aan het klooien.

Velvet Co. heeft de binnenste haak geslepen voor intens gerichte G-spot stimulatie. Niet iedereen zal dol zijn op de prominente rand van de dildo-bevestiging, maar het tilt de sensatie naar een hoger niveau voor mij.

Tegelijkertijd biedt de inbrengbare lengte van 15 cm van de flexibele schacht ruimte voor G-spots met veel verschillende vormen en diepten. En zoals altijd maken de bedieningsknoppen het supergemakkelijk om tussen de instelbare snelheden te schakelen. tot 140 slagen per minuut!

Om mijn Velvet Thruster Abbey/Nanci G-spot stotende dildo review samen te vatten :

“Ik vind het geweldig dat ik op verschillende plekken een precieze EN brede stimulatie krijg. Het afgeronde deel van de punt duwt, het platte vlak kneedt en de scherpe haak trekt.

Het resultaat? Velvet Thruster's Teddy GS en Abbey/Nanci hebben een sterke vorm in een veerkrachtig materiaal - een verstandige middenweg tussen meegaand en krachtig."

En als bonus kun je het omdraaien voor rechte penetratie en baarmoederhalsmassage als je niet in de stemming bent voor intense voorwandstimulatie.

Gloeiende herlancering: Velvet Thruster Abbey is nu de Nanci!

Nu sommige delen van onze bedrijven na COVID "weer normaal" werden, besloten we dat het tijd was om mijn G-spotting-seksmachine een gloeiend hete doorstart te geven.

Wat voorheen bekend stond als de Velvet Thruster Abbey is nu de Velvet Thruster Nanci. De lancering in 2021 is compleet met op de jaren 80 geïnspireerde retro-revivalistische verpakking - ook door mij ontworpen!

Masturbatie Mei mag dan voorbij zijn, maar het bewind van de Velvet Thruster Nanci is nog maar net begonnen.

Waar naartoe?

Lees mijn hele review van de Velvet Thruster Abbey/Nanci en Teddy GS .

Bekijk de Velvet Thrusters modellen en accessoires op TheThruster.com

Ontvang 15% korting op uw eerste bestelling wanneer u lid wordt van hun mailinglijst. Als je een terugkerende koper bent, gebruik dan mijn code SUPER20 voor 20% korting.

  • Sex toy critic and influencer create best G-spot dildo for 2021
  • thruster sex toy
  • Thrusting dildo