fluwelen boegschroef seksspeeltje Van onze vier bestaande Thruster-modellen lijkt er maar één - The Jackie - op het echte werk (het "echte" is een penis). Het is geen toeval dat dit ook ons ​​meest populaire model tot nu toe is. Ondanks alle andere mooie vormen die op de markt verkrijgbaar zijn, geven de meeste volwassenen nog steeds de voorkeur aan de originele fallusvorm. En dat nemen we ze niet kwalijk.

Laat je niet voor de gek houden door het ogenschijnlijk alledaagse uiterlijk van een realistisch uitziend seksspeeltje. Er zijn veel dingen die een realistische vibratordildo speciaal maken voor zowel solo- als koppelgebruikers. Ontdek ze allemaal in dit bericht en herontdek je liefde voor die realistische dildo in je verzameling!

1. Het levensechte gevoel

Realistisch gevormde dildo's compleet met aderen, peniskop en een natuurlijk aanvoelend oppervlak kunnen eindeloze rollenspelmogelijkheden bieden voor masturbatie alleen of als koppel. Tijdens het solospel vormt de verbeelding een essentiële basis voor de beleving. Onze energieke realistische stotende dildo, The Jackie, wordt gemakkelijk de persoon van je dromen met behulp van je verbeelding. Begin langzaam en plaag jezelf met behulp van de flexibele (tot 90 graden!) Schacht, werk dan tot de limiet van maximaal 140 stoten per minuut. Soms kan zelfzorg geweldig zijn!

Koppels die van rollenspellen houden, zullen ook genieten van de mogelijkheden van een realistische vibratordildo. Wilde scenario's zoals dubbele penetratie en Eiffeltoren worden mogelijk met een beetje fantasie. U kunt ervoor kiezen om uw dildo een identiteit toe te kennen of deze anoniem te houden. Voor extra realisme kun je zelfs levensechte dildo's selecteren die zijn gemodelleerd naar echte pornoacteurs. Een trio hebben met een echte persoon kan rommelig zijn. Een realistische dildo klaart de klus prima!

2. De menigtevriendelijke vorm

Veel dildo's zijn speciaal gevormd voor vaginaal of anaal genot , maar penisvormige dildo's zijn echte publiekstrekkers die geschikt zijn voor alle soorten penetratie, ook oraal. Ze zijn niet te gebogen of te recht. Ze zijn niet te lang of te kort. Ze zijn in staat om zowel de vrouwelijke g-spot als de mannelijke p-spot te bevredigen. We vinden het geweldig dat het kan worden gebruikt door mensen van meer dan één geslacht - geweldig voor degenen die graag hun speelgoed delen met hun partners van het andere geslacht.

3. "Testikels" zorgen voor extra stimulatie

Over het algemeen zijn realistische dildo's en vibrators de enige dildo's met een stevig paar testikels in het ontwerp. Dit kleine maar belangrijke detail kan voor extra stimulatie van de clitoris zorgen bij vrouwen, vooral als de textuur lekker stevig is. Probeer de jouwe op de grond te monteren of een tweede speelgoedrijtuig en rijd erop in cowgirl-stijl.

4. Ze gaan geweldig met de meest voorkomende posities

Sommige meer eigenzinnige vormen van dildo's, zoals dildo's met kralen , prostaatdildo's, gebogen g-spot-dildo's en nieuwe dildo's (denk aan eenhoornhoorns en kronkelende tentakels) zijn gewoon niet de meest veelzijdige seksspeeltjes. Realistische stotende dildo's zijn de beste keuze als je graag allerlei posities probeert of als je prioriteit geeft aan comfort tijdens het spelen.

Duwdildo De Frankie wordt weergegeven in uitgestrekte en gebogen toestand.

frankie buigende fluwelen boegschroef

Flexibel, realistisch speelgoed is een must-have voor koppels die producten voor volwassenen graag als een vast onderdeel van hun slaapkamerroutine opnemen. Als je al bezig bent om twee lichamen aan elkaar te passen, dan zal een onbuigzame dildo het moeilijk hebben om bij de mix te komen. Realistische vibratordildo's daarentegen werken prima met veel voorkomende, comfortabele seksposities, waaronder zijwaarts 69, face-sitting en meer.

5. Ze creëren de juiste stemming

Het is gemakkelijk om de voordelen van een realistische dildo te veel te analyseren en het enige dat er echt toe doet over het hoofd te zien: op een oerniveau associëren we de penis met seks! Er zijn zoveel huishoudelijke voorwerpen die voor plezier kunnen worden gebruikt, maar de vorm van de penis is de enige die speciaal voor dit doel is gemaakt. Onrealistische dildo's kunnen fysiek net zo plezierig zijn om te gebruiken, maar ze spreken veel minder tot de verbeelding dan een realistische vibrator of dildo.

Get Freaky: Redenen om een ​​onrealistische dildo te proberen

Door de geschiedenis heen hebben ontwerpers veel onrealistische vibrators gemaakt in een poging om te verbergen dat ze inderdaad werden gebruikt voor masturbatie ( en niet voor onschuldige "persoonlijke massage "). Tegenwoordig zijn seksspeeltjes eindelijk mainstream geworden en kunnen we eindelijk met trots onze duidelijk penisvormige dildo's hanteren. Ondertussen gaan onrealistische dildo's nergens heen. En we kunnen niet zeggen dat we die optie niet waarderen!

Zelfs als je de neiging hebt om vast te houden aan realistische vibratordildo's en stotende dildo's, zijn onrealistische modellen ook het proberen waard. Hier zijn de redenen waarom:

vrouw in zwembad

  • Fantasierollenspel : want wie wil er nu niet meegenomen worden door een centaur, eenhoorn, weerwolf of welk fantasiebeest dan ook dat momenteel trending is?
  • Geen geslachtsassociatie : penissen zijn niet voor iedereen, en mannen ook niet. Misschien wil je niet dat je speelgoed zo duidelijk fallisch is;
  • Gespecialiseerd plezier : sommige dildo's zijn speciaal ontworpen voor prostaat-, g-spot- of dual-ended-spel;
  • Omtrek : de meeste realistische dildo's hebben ook een realistisch formaat. Grootte-koninginnen zullen het genereuze aanbod van enorme onrealistische dildo's die er zijn, waarderen.

Geen twee lichamen of seksuele smaken zijn hetzelfde, en dat is de #1 reden waarom we onrealistische dildo's kunnen waarderen. Terwijl we de realistische vibratordildo, Jackie, hebben bedacht, hebben we tenslotte ook de art-decostijl-dildo Abbey gemaakt. Op die manier kunt u degene proberen die u het meest aanspreekt.


Probeer de perfecte realistische stootmachine

Sinds de eerste dag is Velvet Thruster gedreven om de perfecte lijn van hightech maar draagbare en betaalbare stuwende seksmachines te creëren. Het resultaat: vier unieke en plezierige vormen die snelheid en kracht perfect combineren om de meest hardcore volwassenen tevreden te stellen. Gebruik ze om te vibreren en je een weg te banen naar het perfecte orgasme.

We bieden zowel onrealistische als realistische stotende vibratordildo's om een ​​verscheidenheid aan seksuele smaken te dekken. Ontdek nu onze producten en maak je klaar om je match te ontmoeten!