Thruster-seksspeeltjes nodigden een veelgeprezen sekstherapeut uit om ons door de feestdagen te helpen

eierpunch. Familie. Voedsel. presenteert. Plezier. En stress. We weten nu allemaal dat de feestdagen veel extra stress kunnen veroorzaken, wat zich soms uit in fysieke pijntjes en kwalen, somatische symptomen en spanning in onze relaties. Het is moeilijk om niet alle taken, emoties en logistieke nachtmerries van dit seizoen in onze relaties te laten bloeden en zelfs strijd en/of conflicten te veroorzaken. We zijn mensen; het is echt moeilijk voor ons om ons overweldigend gestrest te voelen en het niet ergens naar buiten te laten komen. Als therapeut die gespecialiseerd is in relaties, kan ik je vertellen dat de feestdagen het beste en het slechtste in ons naar boven kunnen halen. Hier zijn 4 tips om stress met je partner(s) tijdens de feestdagen te vermijden.

Bekijk samen uw agenda's en maak containers die speciaal voor u zijn

sekstherapeut-vakantie-stress-stel

Hoewel de feestdagen een tijd zouden moeten zijn van samenkomen en verbinding, kunnen ze jou en je partner(s) vaak vrij dun achterlaten, zonder dat er nog veel over is om elkaar te geven. Misschien heb je familie in huis, of reis je met een familielid of vriend. Hoe het ook zij, de feestdagen zitten boordevol activiteiten – waarvan de meeste niet romantisch of seksueel zijn met je partner(s), dus het is geen wonder dat we ons een beetje losgekoppeld beginnen te voelen en dan hunkeren naar verbinding en ons uitleven om Het. Weet je hoe kinderen soms driftbuien krijgen als ze willen dat hun verzorger op hen let? Soms doen we dat, zelfs onbewust, om aandacht te krijgen van onze partner(s). Een manier om dit te voorkomen, is door een bewuste tijd af te spreken om samen te zijn – of het nu voor een gesprek is, seks, koken, praten, een wandeling of iets anders – zet containers van verbinding in je agenda zoals je bij elke andere bijeenkomst zou doen of afspraak. En bewaar het. Opdagen. Als u alleen een 'container voor verbinding' boekt, kunt u de activiteit dichter bij de tijd bepalen.

Houd een wekelijkse incheckvergadering

Heb je ooit de ervaring gehad om naar oud en nieuw te gaan en terug te kijken op de afgelopen 2-3 weken als een gigantische waas? Organiseer een wekelijkse check-in meeting, zodat u kleine mijlpalen heeft om in te checken en uw partner(s) – krijgt u genoeg QT? Aanrakingen? Woorden van genegenheid? Waar heb je meer van nodig? Dit is gewoon een andere vorm van het opzetten van een container - een container met de bedoeling om bij elkaar in te checken - je gedachten, gevoelens, ervaringen, percepties, behoeften, wensen, enz.

Beslis over financiën/budgetten vóór 12/1

Geld is een van die dingen die ons besluipen. Plots maken we ruzie over de kosten van dingen, en we zitten midden in het vakantieseizoen ... Wat klote is. Een van de dingen met geld is dat het voor ieder van ons verschillende dingen betekent. Dus hoe we reageren op uitgeven of sparen, hangt af van die toegewezen betekenis. Het is ideaal voordat u begint met uw geschenk, decoratie of welke andere kerstinkopen dan ook waarvoor u een budget kiest. Afhankelijk van uw situatie kan dit iets zijn dat u met uw partner(s) doet of dat u alleen doet - het gaat erom dat u het doet en geen olifant in de kamer achterlaat waar niet over wordt gesproken.

Probeer elke dag een moment te creëren dat voor jou is en een beetje troost en vreugde kan brengen

sekstherapeut-vakantie-stress-zelfzorg

Als je een thema hebt opgemerkt rond praten over de feestdagen, dan is het dat het heel snel voorbij gaat, we kunnen ruzie maken om zowel serieuze als dwaze redenen, en het is belangrijk om zo opmerkzaam mogelijk te zijn tijdens deze chaotische (en vreugdevolle) tijd. Vergelijkbaar met het maken van een container met je partner, is dit een minicontainer voor jezelf. Het kan zo weinig zijn als 2 minuten of zo lang als 2 uur. Het kan zijn om dankbaarheid in je dagboek op te schrijven, even adem te halen, te masturberen, door sociale media te scrollen, een hoofdstuk te lezen uit een boek dat je aan het lezen bent of naar een aflevering van een favoriete tv-show te kijken. Het punt is om je een moment (of een paar momenten) van troost en vreugde te bezorgen. Weet je niet waar je moet beginnen? Maak een lijst van dingen die typisch het gevoel van comfort cultiveren en een lijst van dingen die typisch het gevoel van vreugde cultiveren.


Als je één ding uit dit artikel weghaalt, denk dan aan je fysieke en emotionele welzijn tijdens de feestdagen. Als je in contact bent met je emoties en eventuele spanningen in je lichaam, kun je jezelf helpen geven wat je nodig hebt en dan je partner ook geven wat ze nodig hebben. Vul eerst je eigen beker, zet eerst je zuurstofmasker op. Je weet hoe het gaat. Prettige Feestdagen!


Lippenstift vibrator

Lippenstift vibrator

Lipstick Vibrator | Discreet Vibrator

€31,95

Details bekijken