vrouwenbenen in bed

Van alle dingen die ons inspireren om 's ochtends uit bed te komen, staan ​​orgasmes bovenaan de lijst. In deze blogpost willen we even de tijd nemen om het volledige scala aan bevredigende interne orgasmes die vagina's kunnen ervaren te waarderen, hetzij door zelfonderzoek met een vaginaal seksspeeltje of anderszins.

Een van de mooiste maar meest uitdagende aspecten van vaginale orgasmes is dat er geen eenduidige methode is die voor iedereen werkt. Iedereen is anders en geeft de voorkeur aan verschillende soorten stimulatie. Sommigen zullen niet gemakkelijk een vaginaal orgasme bereiken, terwijl anderen het helemaal niet kunnen bereiken. Door onze ervaring en die van onze vrienden hebben we echter geconcludeerd dat de meeste van degenen die het proberen - DAADWERKELIJK proberen - erin slagen om een ​​vaginaal orgasme te bereiken.

Als je inderdaad besluit dat je vaginale orgasmes wilt, zijn seksspeeltjes een geweldige plek om je verkenning te beginnen of te verbeteren. Ze geven je de vrijheid om in je eigen tempo kennis te maken met je lichaam. Raak opgewonden, want we staan ​​op het punt je te helpen de beste vibrator of ander vaginaal seksspeeltje te vinden voor je orgasmedoelen.

Drie soorten vaginale orgasmes, uitgelegd

Vaginaal orgasme is complexer dan het klinkt; het komt over het algemeen niet voort uit een simpele duw in en uit. Een beetje meer strategie is vaak nodig. Er zijn drie belangrijke manieren waarop seksueel actieve vrouwen over het algemeen beweren een vaginaal orgasme te hebben bereikt: via de G-spot, A-spot of met een beetje hulp van de clitoris. Leer waar deze zones zich bevinden om erachter te komen naar welke vormen en maten je moet zoeken in je seksspeeltjes!

G-spot orgasme

De G-spot is een erogene zone die kan worden gelokaliseerd door uw vingers of vaginaal seksspeeltje 2,5-3 inch in uw vagina te steken en aan de voorkant te voelen. Stimuleer het in een "kom hier"-beweging - als je plezier voelt op een vreemde manier getint met een verlangen om te plassen, dan heb je de juiste plek gevonden. G-spot-orgasmes kunnen al dan niet squirten inhouden.

A-spot orgasme

Probeer het A-spot-orgasme als je op zoek bent naar een van die langdurige orgasmes over het hele lichaam en een flinke afgifte van oxytocine. Zoek de A-plek aan de voorkant van de baarmoederhals, de opening die van je vagina naar de baarmoeder leidt. Een langer vaginaal seksspeeltje wordt aanbevolen om je te helpen er bij te komen. Zorg ervoor dat u in een zeer ontspannen toestand verkeert voordat u probeert te genieten van A-spot-stimulatie en houd er rekening mee dat het cervicale gebied voor, tijdens en na de menstruatie behoorlijk gevoelig kan worden.

gemengde orgasmes

Als je het moeilijk vindt om een ​​orgasme te krijgen door alleen G-spot of A-spot stimulatie, probeer het dan te combineren met clitorale stimulatie - zorg er wel voor dat je je niet te veel op de clitoris concentreert, anders mis je misschien de heerlijke interne sensaties die zijn aan de gang.

Orgastische vaginale seksspeeltjes - De line-up

Er is een hoogwaardige, goed ontworpen vaginale vibrator of dildo voor nodig om je binnenste tot een orgasme te strelen. Sommige speeltjes zijn het beste voor één type of vaginaal orgasme, terwijl sommige voor meer dan één type kunnen zijn. We zullen het hebben over de voordelen van enkele van onze favoriete vaginale speeltjes om je te helpen bij het kiezen van je eigen speeltjes.

Beste voor koppels tussen mannen en vrouwen - Vibrerende penisringen

Een van de belangrijkste redenen waarom vrouwen geïnteresseerd raken in vaginale orgasmes en seksspeeltjes, is omdat ze hopen op betere geslachtsgemeenschap. Orgasmes leiden immers niet alleen tot lichamelijk genot, maar ook tot gevoelens van intimiteit.

Probeer een vibrerende penisring aan de mix toe te voegen om orgasmen waarschijnlijker te maken tijdens geslachtsgemeenschap. Het houdt een penis niet alleen langer harder, maar het verhoogt ook enorm de hoeveelheid stimulatie die de penis aan de vagina geeft. Het laat de hele penis trillen! Dit is buitengewoon nuttig omdat zowel het G-spot- als het A-spot-orgasme afhangen van intense, voortdurende stimulatie. Varieer de penetratiehoek om een ​​A-spot of G-spot vaginaal orgasme te bereiken met dit seksspeeltje.

Beste voor G-Spot Orgasmes - G-Spot Wands/Vibrators

Er is een indrukwekkende reeks vaginale vibrators op de markt die speciaal zijn ontworpen voor G-spot-spel. Ontworpen met een ruime ronding en gemiddelde lengte die geschikt is voor G-spot stimulatie, helpen deze speeltjes je om krachtige trillingen en wrijven toe te dienen aan je erogene zone. Als vibratie een sensatie is die je leuk vindt, zoek dan naar een G-spot vibrator.

Wil je alleen door massage tot een orgasme komen? Trillingen zijn absoluut niet nodig in een vaginaal seksspeeltje voor G-spot-spel. Niet-vibrerende toverstokken (zoals de beroemde metalen Njoy Pure Wand) geven je serieuze controle en druk die meer dan genoeg zijn om je klaar te krijgen.

Beste voor A-Spot Orgasmes - Lange dildo

In tegenstelling tot G-spot speelgoed, moet A-spot speelgoed lang zijn, nauwelijks gebogen en taps toelopend, niet te dik, aan de punt. Je hebt een speeltje nodig dat helemaal tot in de diepste delen van je vagina reikt, maar dat je gevoelige baarmoederhals niet raakt, evenals de plezierige A-plek. Op zoek naar een geschikte dildo? We raden stimulators van lichaamsveilige siliconen of glas aan. Voeg veel glijmiddel toe en ga op verkenning.

Beste voor gemengde orgasmes - Rabbit-vibrator

Rabbit-vibrators die speciaal zijn ontworpen voor G-spot-stimulatie, zijn een geweldig vaginaal seksspeeltje voor gemengde orgasmes. De meeste modellen bieden afzonderlijke bedieningselementen voor de dildo- en vibratorgedeelten, zodat u kunt bepalen welke mate van intensiteit u nodig heeft om een ​​orgasme te bereiken.

Je kunt ook c-vormige vaginale vibrators proberen, die zich aan de voorkant van de vagina vastklemmen en zowel de G-spot als de clitoris stimuleren, zonder dat je je handen nodig hebt.

Perfectioneer je positie met seksmeubels

Seksspeeltjes zijn niet de enige hulpmiddelen die je kunnen helpen bij het bereiken van vaginale orgasmes. Ook de invalshoek is uiterst belangrijk. Over het algemeen wilt u in een ontspannende houding liggen, bij voorkeur op uw rug. Met name voor A-spot orgasmes, wil je misschien een positie proberen waarin je knieën worden opgetild, zodat de afstand van je vaginale opening tot de baarmoederhals wordt verkort.

Gebruik de volgende soorten hulpmiddelen in combinatie met je vaginale seksspeeltjes om in een positie te komen die meer bevorderlijk is voor comfort en orgasmes:

Op je rug - Sekswiggen

Een opgeheven achterwerk helpt om je G-spot toegankelijker en klaar om te spelen te maken. Plaats een kussen of sekswig onder je derrière om een ​​directere toegang tot de erogene zone te krijgen.

Doggy Style - Steunriem

Doggy style is een van de beste posities om in te komen als het je doel is om een ​​vaginaal orgasme te bereiken met een partner. Het kan vaak even duren om je vagina tot een orgasme te krijgen, en een bandje in doggy style kan de last voor beide partners helpen verlichten.

De Thruster gebruiken voor vaginale orgasmes

Velvet Thruster- seksspeeltjes zijn ontworpen voor gebruik door alle geslachten en zijn geweldig voor vaginaal gebruik. Onze krachtige speeltjes zijn 2-in-1 vibrators en sexmachines . Bij het ontwerpen van onze machines hebben we ernaar gestreefd om de stuwkracht van vloerstaande seksmachines te bevatten in een draagbare behuizing die dagelijks in de slaapkamer of onderweg kan worden gebruikt.

De Thrusters zijn zeker niet de vaginale vibrator van je moeder. Ze bieden automatische stuwkracht tot 140 stoten per minuut en bieden een reeks mogelijke hoeken tot 90˚. Met andere woorden, ze maken geweldige seksspeeltjes voor vaginale orgasmes. Programmeer de juiste snelheid en hoek in je machine en maak je klaar om hardcore stuwkracht te ervaren die je tot een orgasme kan brengen, zo vaak als je wilt. Gebruik ze alleen of integreer ze in geslachtsgemeenschap – dubbele penetratie is nog nooit zo eenvoudig geweest.

De juiste boegschroef voor u

We bieden vier verschillende iteraties van The Thruster, die elk zijn ontworpen om op een unieke manier met uw anatomie samen te werken. Er is de dildo-vormige Jackie , de bolle Frankie , de beaded Walter (voor anaal gebruik) en de taps toelopende Abbey . Afgezien van de anaalspecifieke Walter, zijn alle speeltjes ontworpen voor vaginaal gebruik.

Beste voor G-Spot-orgasmes - The Frankie

frankie fluwelen boegschroef seksspeeltje

We raden Frankie aan als je op zoek bent naar een vaginaal seksspeeltje voor G-spot stimulatie. Het grote oppervlak van zijn hoofd zorgt voor de krachtige massage die deze zone nodig heeft. Probeer Jackie in een gebogen hoek - misschien wil je ook een deel van zijn schacht buiten je houden, zodat hij precies op de juiste plek terechtkomt.

Beste voor A-Spot-orgasmes - The Abbey

abdij fluwelen boegschroef seksspeeltje

Voor A-spot orgasmes raden we The Abbey aan, met zijn dunnere en meer gerichte kop. Plaats de retro-geïnspireerde dildo helemaal in je vagina en geef hem een ​​minimale ronding zodat hij je A-spot raakt.

Het beste voor allround plezier - de Jackie

Eindelijk, voor veelzijdig spel is er de Jackie. Kies ons traditionele fallische vaginale seksspeeltje als je elke vorm van vaginaal orgasme wilt ontdekken in plaats van slechts één.

Als je op zoek bent naar een gemengd orgasme, probeer dan een van onze stotende speeltjes terwijl je ook een kogelvibe naar je clitoris drukt!

Koop seksmachines voor vaginale orgasmes

Stuwkracht is geenszins nodig voor seksueel genot, maar het is zeker noodzakelijk voor vaginale orgasmes. Het is tijd om je clitorisvibrator een pauze te geven en serieus intern vaginaal plezier te ontdekken. Koop vandaag nog onze Thrusters en ontdek de nieuwe dimensie die krachtige seksspeeltjes vrouwen kunnen bieden.