DE P-SPOT VINDEN

Als jij of je partner bij de geboorte een man kreeg toegewezen, heb je geluk... er zit een prostaat in de mix. Wist je dat de primaire functie van de prostaat is om die bitter smakende vloeistof te maken die een belangrijk onderdeel is van sperma? De prostaat heeft nog een minder bekend doel, het is toevallig een belangrijke seksuele hotspot of zenuwuiteinde dat bekend staat als de P-Spot. Boodschappen doen en de prostaat stimuleren kan resulteren in verbazingwekkende orgasmes die de traditionele orgasmes in intensiteit overtreffen.

Stigma van anaal overwinnen

p-spot-guide-anaal

Er zijn een aantal behoorlijk ernstige sociale stigma's rond het genieten van anaal spel die we uit de weg moeten ruimen. Als jij of je partner een heteroseksuele cis-man zijn, betekent dat niet dat anaal spelen verboden terrein is. We zouden willen dat dit vanzelfsprekend was, maar: de p-spot is een gevoelig gebied en hoe het voelt als het opgewonden is, heeft absoluut niets te maken met seksuele geaardheid.

Vanwege dit stigma is het belangrijk om toestemming te krijgen en een serieus gesprek met je partner te hebben over prostaatstimulatie en te praten over eventuele aarzelingen of opwinding om ervoor te zorgen dat jullie allebei op dezelfde golflengte zitten bij het verkennen van nieuwe seksuele ontmoetingen.

Hygiëne is erg belangrijk

Voordat we beginnen, kijk eens naar je handen. Zijn ze schoon? Zoals superschoon? En hoe zit het met je nagels? Als je gehecht bent aan langere nagels, vraag dan je partner of hij/zij geïnteresseerd is om samen met jou zijn p-spot te verkennen met behulp van een gebogen, afgerond speeltje, zoals de Reverb of onze Slide Wand . Het weefsel dat je gaat stimuleren is supergevoelig en lange nagels kunnen de inwendige delen bekrassen en de ervaring volledig verpesten.

Gebruik glijmiddel voor prostaatonderzoek

Voor een plezierige ervaring zul je zeker smering willen gebruiken en heel veel! We raden aan om een ​​glijmiddel op waterbasis te gebruiken, omdat het veilig is met al je siliconen speeltjes en daarna gemakkelijk schoon te maken is. Onthoud dat de anus geen eigen smering produceert, dus het is absoluut essentieel om glijmiddel te gebruiken, we raden Gleam aan.

Neem de tijd

Als u toestemming krijgt, breng dan langzaam en voorzichtig een goed ingesmeerde vinger in door eerst druk uit te oefenen met het kussentje van uw vinger totdat u voelt dat het lichaam ontspant. Als je je bewust bent van de g-spot en hoe je die kunt vinden, dan zul je dit volgende stukje heel vertrouwd vinden. Je gaat voorzichtig voelen voor een kleine, ronde klier ongeveer 5 cm in en naar de voorkant van het lichaam. Net als bij de g-spot, wil je dan een 'kom-hier'-beweging gebruiken om het gebied te stimuleren. Dit is het moment waarop dingen heel medisch kunnen gaan aanvoelen, in plaats van sexy, als je niet oppast. Dus gebruik je andere hand om de penis, de binnenkant van de dijen te strelen of, als je je gecoördineerd voelt, tegelijkertijd orale seks te hebben. Als het goed voelt voor je partner en ze willen dat je doorgaat, probeer dan verschillende drukken en snelheden om precies de juiste combinatie te vinden. Als het gewoon te veel is, verwijder dan langzaam je vinger. Veel mensen merken dat ze alleen door prostaatstimulatie een orgasme kunnen bereiken, maar maak dit niet het doel van je eerste keer verkennen, geniet gewoon van de rit.

Introduceer een seksspeeltje

Als je eenmaal vertrouwd bent met het gebruik van een vinger om je prostaat te stimuleren, probeer dan je spel op te voeren en een seksspeeltje naar de slaapkamer te brengen. We raden de glijbaan aan, onze roestvrijstalen anaalstaaf, hij heeft de perfecte kromming en de bolle secties zullen zeker plezier brengen. Omdat het van roestvrij staal is, is het ook erg hygiënisch en heel gemakkelijk schoon te maken. Ben je een gevorderde gebruiker en op zoek naar iets meer hardcore voor je anale stimulaties? We raden aan om onze hardcore anale dildo eens te bekijken.

  • Guide