Vakantiegeschenken voor (en van) je geliefde die niets kosten.

Alles wat glinstert en glinstert, staat misschien op het verlanglijstje van je lieverd, maar wat dacht je van wat TLC, 15 manieren? Deze gratis geschenken zijn enorme investeringen in uw relaties. Je kunt ze aan jezelf geven. Aan je echtgenoot. Aan uw partner(s). Deel deze blog met je vrienden en geef ze het idee van gratis, intimiteit opbouwende geschenken.


De Sexperts kwamen deze keer echt door. Dus gezellig bij het vuur, pak je scrapbookbenodigdheden (of een schrijfblok en een pen, jij doet het) en krijg cadeaus.

Julia Chiara:

  1. Massage . Een massage lijkt misschien eenvoudig, maar het is de meest ontspannende manier om aan elkaar te geven zonder iets terug te hoeven doen. Creëer de juiste sfeer met wat kaarsen, sexy muziek en een rustgevende massageolie.

  1. Oogstaar. Oogstaren is een van de meest intieme dingen die ik ooit heb gedaan! Ga op elkaars schoot zitten en kijk elkaar 1-5 minuten in de ogen. Glimlach, lach, huil, geniet van alles wat opkomt - het zal je oneindig veel dichterbij doen voelen.

  1. Sexy speurtocht. Heb je speelgoed of ervaringen die je je partner in de slaapkamer wilt geven? Zet een sexy speurtocht op met een sexy prijs voor elk onderdeel dat ze bereiken!

  1. Sensueel ademwerk. Na de vakantie weer in ons lichaam komen kan moeilijk zijn - sensueel ademwerk brengt je weer terug in ons lichaam. Blijf in elkaars schoot zitten in combinatie met oogstaren. Adem 6 seconden diep in en stel je voor dat een bal van energie met een stevige kneep van je bekkenbodem naar de bovenkant van je hoofd wordt getrokken. Als je klaar bent om uit te ademen, slaak je een lange kreun van 6 seconden. Herhaal dit totdat je je allebei geactiveerd en aanwezig voelt!

  1. Sensatie spelen. Blinddoek je partner en trakteer ze op een verscheidenheid aan ontspannende sensaties zoals massage, speelgoed, geuren, muziek, kriebels, enz. Om ze scherp te houden. Combineer met oogkijken en sensueel ademwerk om een ​​volledige ervaring te maken.

supersmash:

  1. Een "pep-toolbox" met opbeurende video's, makers van inhoud, liedjes en artikelen in één Google-document. Memes versturen is toch een hedendaagse liefdestaal? Als mensen tegen me zeggen: "Je zou van _____ houden", is het "uit het oog, uit het hart", en digitale media gaan tegenwoordig gemakkelijk verloren in de leegte. Houd hun favoriete scènes en fragmenten bij, als een tijdcapsule.

  2. Speciale kruidenmixen, bakmixen of likeurinfusies. Als ze van koken of bakken houden, kun je het proces stroomlijnen en personaliseren door poeders in de ene container en vloeistoffen in een andere te combineren met unieke smaken waar ze van houden.

  3. Of ga nog een stap verder met het vorige geschenk door maaltijden voor hen te bereiden. Als je van koken houdt en zij niet, dan is koken voor hen een leuke manier om je talenten aan te bieden.

  4. Een 'privé-podcast'-aflevering met dingen die je aan hen waardeert. Begin hun dag goed met toegewijde, herspeelbare aandacht, zelfs als ze op weg zijn naar hun werk of tijd doorbrengen in een wachtkamer. Of help ze tot rust te komen met een rustgevende slaapbevestigingsopname.

  5. Een "bucketlist" of bingobord met activiteiten die jij en zij graag samen zouden doen. Er is ruimte om terug te blikken en vooruit te kijken naar het leven dat jullie samen gaan opbouwen.


Rachel Wright:

  1. Een pot met complimenten en herinneringen. Schrijf ook dingen op die je leuk vindt aan de persoon aan wie je het cadeau geeft en herinneringen waar je van houdt met hen. Je zou het zelfs kunnen bestempelen als "Happy Things About You and Us"

  2. Een boek met sexy schuldbekentenissen . Dit kan van alles zijn, van het doen van een huishoudelijk karwei of een seksuele handeling (wat je maar sexy vindt!!). Schrijf ze op en niet ze in een boek, of maak het zelfs digitaal.

  3. Maak voor hen een map met 'Lees dit wanneer...'-brieven. Dit is een leuke manier om tonnen enveloppen met verschillende scenario's te schrijven. Voorbeeld: 'lees dit als je verdrietig bent' of 'lees dit als je jaloers bent' of 'lees dit als je bang bent'. en schrijf een aantal brieven om je partner gerust te stellen en te complimenteren.

  4. Plan een spa-avond thuis met massages

  5. Ga zitten om over je fantasieën te praten. en plan er een in als je het in het echt wilt spelen op de kalender :)


Boegschroef cadeaubon

Boegschroef cadeaubon

Thruster Gift Card - From $50 to $200

€94,08

Details bekijken