Waarom je zou moeten masturberen terwijl je zwanger bent

Zwangerschap kan vol unieke ervaringen zijn en de bron van deze ervaringen is meestal terug te voeren op hormonen. Stijgingen van hormonen zoals oestrogeen, testosteron en progesteron kunnen de reden zijn dat je in tranen uitbarst over een geknipte foto op sociale media, maar wist je dat deze schommelingen in hormonen ook verantwoordelijk kunnen zijn voor verhoogde seksuele driften. Alleen omdat je leven creëert, wil nog niet zeggen dat je niet los kunt laten en kunt genieten van wat zelfgenoegzaamheid.

Masturbatie tijdens de zwangerschap is volkomen natuurlijk en veel vrouwen ervaren een verhoogde zin in seks, masturbatie is een fantastische bevrijding. Naast het geweldige gevoel van masturbatie heeft het meerdere voordelen! Dit is het moment om te profiteren van je verhoogde libido en jezelf te plezieren, hier zijn een paar redenen om vandaag te beginnen.

Masturberen als een stressverlichter

Het leven is stressvol en wanneer je zwanger zijn aan de mix toevoegt, neemt de stressbelasting met veelvouden toe. Tijdens de zwangerschap zal er ongetwijfeld meer stress optreden, maar dit is het moment om het heft in eigen handen te nemen. Het is bewezen dat masturbatie helpt bij slaap, angst en algemene stemming. We raden aan om een ​​ergonomische vibrator te gebruiken, zoals de Smartee van Voila. Siliconen van medische kwaliteit, gemakkelijk bereikbare handgreep - Smartee levert!

Masturberen terwijl je zwanger bent

Masturbatie is veilig tijdens de zwangerschap

Veel vrouwen twijfelen aan veel dagelijkse beslissingen die ze nemen op basis van het feit of het goed is voor hun baby of niet, masturbatie hoeft niet een van die beslissingen te zijn. Orgasme tijdens de zwangerschap is over het algemeen veilig voor de meeste vrouwen, maar zorg er altijd voor dat je je seksspeeltjes goed schoonmaakt en gebruik voldoende glijmiddel.

Orgasmes verbeteren de stemming

Een hormoon dat lof verdient, is oxytocine. Het is verantwoordelijk om je in een goed humeur te brengen, en als je een orgasme hebt, geeft oxytocine een feestje in je hersenen. Oxytocine is ook verantwoordelijk voor weeën, en dat is waar het idee begon dat seks in het derde trimester kan leiden tot vroeggeboorte. Onderzoek naar het verband tussen orgasmes en het opwekken van weeën is echter gemengd, dus als je geen risicofactoren hebt voor vroeggeboorte, leun dan achterover en geniet van die heerlijke stemming.

Masturberen terwijl je zwanger bent

Orgasmes zijn intenser

Als je dacht dat een normaal orgasme geweldig was, zou je zwangerschapsclimax je misschien over het randje van plezier kunnen sturen. De verhoogde hoeveelheid bloed die naar je geslachtsdelen stroomt, maakt de juiste plekken gevoeliger, en de extra hormonen in je lichaam maken zwangerschapsorgasmes intenser. Vanwege dit verhoogde plezier is er geen excuus om jezelf niet te plezieren, dit is het moment om te gaan experimenteren.

Masturbatie en het opwekken van arbeid

Het onderzoek is gemengd over de vraag of seksuele activiteit weeën kan opwekken, maar experts zijn het er unaniem over eens dat een orgasme tijdens de zwangerschap OK is. "Op dit moment is er geen bewijs dat een orgasme het risico op vroeggeboorte verhoogt", zegt Robles. "Dat gezegd hebbende, we weten dat tepel- of genitale stimulatie het oxytocinegehalte bij een vrouw kan verhogen, het hormoon dat verantwoordelijk is voor samentrekkingen van de baarmoeder. Het theoretische risico is er, maar zeker niet bewezen.”

Masturberen terwijl je zwanger bent

Zwanger en alleenstaand... Geen probleem

Veel vrouwen die al dan niet zwanger zijn, hebben geen partnerrelatie. Degenen die dat wel zijn, kunnen merken dat hun libido en dat van hun partner niet overeenkomen. In sommige gevallen zijn partners verlegen over het onderwerp seks tijdens de zwangerschap, vanwege valse informatie of soms zelfs seksueel verlangen. Soms is de beste optie om het heft in eigen handen te nemen en dat plezier voor jezelf na te jagen.

  • Adult Toys
  • masturbation
  • Pregnant