Masturbatietips voor het militaire leven en relaties

Het leven in het leger is zowel mentaal als fysiek veeleisend, actieve militairen verdienen het om zichzelf te trakteren op een beetje intimiteit. Het maakt niet uit of je een man of een vrouw bent, een frisse rekruut net van de middelbare school of een officier... we hebben de masturbatietips voor je!

Masturbatietips voor serviceleden in toegewijde relaties

Tips voor masturberen

Neem iets van je partner mee

Een relatie hebben en je land dienen kan een zeer zware beproeving zijn, vooral wanneer er uitzending plaatsvindt. Iets eenvoudigs als het meenemen van een persoonlijk aandenken voor een gevoel van verbondenheid met je partner kan een lange weg helpen. Een goed voorbeeld hiervan is iets dat verband houdt met geur. Geur is een van die zintuigen die rechtstreeks verband houden met het geheugen. Daarom kan het opvangen van een bepaalde geur je terug in de tijd brengen naar dierbare herinneringen. Net zoals de geur van versgebakken koekjes je kan herinneren aan je kindertijd, is een sexy parfum of eau de cologne die je partner draagt ​​een geweldig afrodisiacum. We raden aan om meerdere zintuigen te gebruiken om de stemming te bepalen, of dat nu een T-shirt van je partner is, een gebruikte kussensloop of een flesje geur.

Gebruik je fantasie en laat je partner helpen!

Als je naar een gebied gaat waar je geen regelmatige communicatie met je partner zult hebben, probeer het dan op de ouderwetse manier op te fleuren. Schrijf enkele sexy scenario's in detail op voor je partner en laat ze op hun beurt hetzelfde doen. Schrijf verschillende sexy verhalen voor elkaar op, en als het tijd is om te ontspannen met een masturbatiesessie, lees dan een nieuw verhaal dat je partner voor je heeft geschreven. Je fantasie kan de vrije loop gaan als je je intimiteit met je partner kunt voorstellen, nieuwe seksuele grenzen van een afstand kunt verkennen en mogelijk een gesprek over erotische verbeelding kunt openen.

Gebruik technologie voor wederzijdse masturbatie

Tips voor masturberen

Technologie heeft de afgelopen 20 jaar een lange weg afgelegd en iedereen kan profiteren van de sprongen in technologie. Als je ver van je partner bent ingezet of gestationeerd, maar wel internet hebt, kun je partnerplay verkennen. Zelfs als je geen computer hebt, kan dit eenvoudig met de meeste smartphones op de markt en kan het de band tussen partners echt versterken. Wil je je webcamsessie naar een hoger niveau tillen? Probeer samen een seksspeeltje uit te zoeken, zoiets als onze Prime Series of Thrusters . Jullie kunnen allebei bekend zijn met het seksspeeltje om het naar de virtuele slaapkamer te brengen en de ervaring te verbeteren.

Gebruik technologie voor je masturbatieplezier door je partner afspeellijst-porno te laten uitkiezen die je kunt bekijken. U kunt dit gebruiken om te delen waarin u mogelijk geïnteresseerd bent of om nieuwe knikken met uw partner te ontdekken.

Stuur je partner een sexy cadeau

Tips voor masturberen

Bij afwezigheid in het dagelijks leven, of het nu tijdens een uitzending of een opdracht is, kunt u uw partner altijd een sekscadeau sturen. Enkele cadeau-ideeën om uw genegenheid te sturen, kunnen dat zijn

  • Seksspeeltje - Probeer ze een dildo, seksspeeltje of zelfs een seksmachine te sturen om ze te laten weten dat je aan ze denkt. Zoals met alle seksspeeltjes van Velvet Co., bieden we discrete verzending en verzenden we internationaal
  • Glijmiddel- Je partner een nieuwe vulling van glijmiddel sturen is een ander geweldig idee om ervoor te zorgen dat de relatie voortduurt... Soepel
  • Een outfit - Op zoek naar een sexy foto of misschien een webcamsessie met je partner? Stuur ze een sexy outfit en prikkel elkaar.

Wees open over masturbatie met je partner

masturbatie-tips

Kun je je voorstellen dat nog maar een paar decennia geleden masturbatie niet aan de orde was bij koppels? Het is waar, maar open en eerlijk zijn over onze seksuele behoeften met je partner kan ongelooflijk bevrijdend zijn en wekt een zekere mate van vertrouwen. Praten met je partner wanneer je weg bent over hun masturbatie en die van jezelf kan echt wat pit aan de relatie toevoegen en je masturbatietank voor onbepaalde tijd van brandstof voorzien. Praten over het gebruik van seksspeeltjes en de erotische gedachten die je naar een hoogtepunt brengen, communiceert een paar dingen.

  • Vertrouwen - Je partner vertrouwen met de meest intieme details van je leven is geweldig om je band in het algemeen te versterken, maar ook om met je partner te delen waar je naar verlangt en mogelijk je innerlijke knik te ontketenen.
  • Trouw - Dit gaat hand in hand met vertrouwen, maar tenzij je een open relatie hebt, is het altijd geruststellend te weten dat je nog steeds een zekere mate van seksuele intimiteit deelt.
  • Mogelijke knikken - Het delen van wat je visualiseert tijdens het masturberen, kan met elkaar communiceren over mogelijke knikken om een ​​herenigde te verkennen. Dit kan een essentieel hulpmiddel voor seksuele groei zijn en kan koppels veel dichter bij elkaar brengen. De kans is groot dat je knik niet zo ongewoon is.
  • Vermindert de druk in een relatie - Ben je ooit fysiek voor een langere periode van iemand weg geweest, alleen om de gedachte aan fysieke hereniging je een gevoel van angst te geven? Je bent niet alleen, maar als je openlijk communiceert over zelfgenoegzaamheid en elkaar betrekt bij de ervaring, zal die angst niet op dezelfde manier toenemen, omdat je seksueel met elkaar bent gebleven.
  • masturbation
  • Military