Maakt de maat echt uit?

zes-inch-dildo

Grootte is een van de belangrijkste factoren bij het kopen van een dildo, vooral als het je eerste ooit is. Hoewel er grote dildo's in veel verschillende vormen zijn, is een draagbare en hanteerbare dildo van 6 inch of 6,5 inch voor de meeste mensen meer dan voldoende. De meeste erogene zones waarin je geïnteresseerd zult zijn, zoals jeg-spot of p-spot , zitten eigenlijk niet zo diep van binnen. In plaats van diep te stoten, kun je je meest gevoelige zones bevredigen door slechts met de helft van je dildo te stoten of ze te masseren met een "kom hierheen"-beweging.

Een betere, kleinere seksmachine

Onze originele Thrusters hebben een inbrengbare lengte van 6,5 inch voordat ze worden ingeschakeld. Je kunt ze zeker gebruiken als een bevredigende standaard 6-inch dildo, maar ze hebben veel meer potentieel dan dat. Bij het maken van dit speelgoed was ons doel niet alleen om een ​​dildo te maken; we wilden een compacte versie maken van een stotende seksmachine . Het mooie van seksmachines is dat ze al het werk uit het zelfspel halen. Je hebt controle over de snelheid, diepte en de exacte hoek die je wilt. Dan doet de machine de rest van het werk voor je! Het doet geen pijn (nou ja, dat kan wel) dat seksmachines ook zo goed samengaan met bondagespeelgoed .

Hoe we het meeste uit 6,5 inch halen

De Thrusters zien eruit als 6-inch dildo's met 4,5-inch bases. Het kleine formaat stelt je in staat om de hightech kracht van seksmachines te krijgen zonder veel ruimte in beslag te nemen. Het stelt je ook in staat om je favoriete speeltje mee te sjouwen naar waar je seksuele avonturen je ook brengen. Laat u echter niet voor de gek houden door het compacte formaat: wanneer ze zijn ingeschakeld, strekken onze Thrusters zich uit tot 9,5 inch, stuwkracht tot 140 cycli per minuut en kunnen ze tot 90˚ buigen. Die flexibiliteit gaat goed samen met het compacte formaat om je te helpen in allerlei sexy posities te komen, alleen of met een partner!

Probeer onze 6,5-inch dildo

zes-inch-dildo's

Dildo's zijn nog nooit zo hardcore geweest en seksmachines zijn nog nooit zo nonchalant geweest. Als je gewone dildo's hebt geprobeerd en de volgende stap omhoog wilt maken, dan is het misschien tijd om een ​​Thruster aan je verzameling toe te voegen. Ons meest populaire model, Jackie , is gemodelleerd naar echte penissen en geeft je een ervaring die dicht bij het echte werk ligt. Misschien wil je ook eens kijken naar ons nieuwste model, de Mini Thruster , die iets korter is dan een standaard 15 cm dildo, maar wordt geleverd met zijn eigen set extraatjes.

Al onze dildo's worden geleverd met een garantie van 1 jaar van punt tot staart om klanttevredenheid te garanderen. Blader vandaag nog door de collectie !