boor hoe je een seksmachine bouwt

Handleiding voor het bouwen van seksmachines

Er zijn seksspeeltjes en er zijn seksmachines. De meeste seksmachines zijn meestal grote vloerstaande constructies met een roterend vliegwiel dat is verbonden met een stalen staaf waar je een dildo aan vastmaakt. Er zijn andere hulpstukken voor elektrisch gereedschap, zoals een reciprozaag. U kunt ze kopen in kits met montage vereist, of u kunt ze zelf monteren in uw garage. Beide typen worstelen in de slaapkamer.

Als je je eigen seksmachine wilt bouwen, zijn er enkele belangrijke dingen die je moet vermijden. We hebben alle soorten gebruikt en zullen doorgeven wat we weten om u te helpen succes te behalen.

1. Het kan stijf en meedogenloos zijn. Het ergste van een op de vloer gemonteerde seksmachine is die stalen staaf waar je aan het uiteinde je dildo aan vastmaakt. Typisch voor een vrouw om dit te gebruiken, zou ze er een back-up van maken terwijl ze in doggy-stijl was en de punt naar binnen uitgelijnd krijgen. Dan moest jij of iemand in de buurt de schakelaar omdraaien en hopen op een vlotte binnenkomst. Je wordt 100% van de tijd gestoken door die stalen staaf bij het in-, uit- of afstappen; het is bijna onmogelijk om die ene positie voor langere tijd vol te houden zonder te bewegen.

2. Alles wat is aangesloten op willekeurig elektrisch gereedschap, zoals je boormachine of een alleszaag, is niet gebouwd om een ​​seksmachine te worden. Veel te veel lawaai, gewicht en afleiding. Dit zou je ook nooit zelf kunnen doen.

Toen we onze eerste seksmachine ontwikkelden en bouwden, wilden we hem in de hand houden. Het moest ook krachtig zijn, zodat het niet zou afslaan. En flexibiliteit was een vereiste, zodat het kon buigen tijdens het stoten, waardoor sologebruik gemakkelijk en leuk werd.

Uiteindelijk kregen we uiteindelijk een patent voor ons aandrijfmechanisme dat we gebruikten bij het maken van onze eerste Thrusting Dildo. Eigenlijk hebben we onder andere een patent aangevraagd voor het gebruik van een schroefomkering voor heen en weer gaande beweging in een seksspeeltje. Zoals op je hengel. Je draait die schroef in één richting en een verbonden moer beweegt heen en weer om slagen te creëren. Maar ook, de technologie bestond niet om dit te doen vóór 2015, de batterijen hadden niet genoeg vermogen om een ​​motor met hoog koppel aan te drijven die niet afslaat bij gebruik voor vaginale of anale penetratie. Sekstechnologie heeft een lange weg afgelegd! Maar als je je eigen seksmachine wilt bouwen, volgen hier enkele tips om het comfortabeler te maken.

bouw-je-eigen-seksmachine

Velvet Thruster-seksmachines

Wij zijn Velvet Brands, een boetiekseksspeeltjesbedrijf dat seksmachines van de beste kwaliteit voor volwassen plezier heeft ontworpen en geproduceerd. We waren niet "nieuw" in engineering, aangezien we al meer dan 23 jaar een geavanceerde lucht- en ruimtevaartfabriek in Austin, Texas in bezit hadden en exploiteerden. Na de verkoop van dat bedrijf besloten we iets leukers en minder intimiderends te doen dan vliegtuig- en raketonderdelen. De Thruster was de eerste in zijn soort, een krachtig stotend vibrerend in een handheld en draadloos seksspeeltje.

Als je van penetratie en vaginaal orgasme houdt, zul je de Thruster geweldig vinden. En als je nog steeds vastbesloten bent om je eigen seksmachine te bouwen, dan is dit hoe je het wilt doen.

best-stotende-dildo

Stel uw budget voor seksmachines in

Voordat je alle materialen bestelt en de stappen leert om je seksmachine te bouwen, is het belangrijk om een ​​budget vast te stellen. Over het algemeen kunt u slechts $ 200 uitgeven voor een low-end machine en tot $ 20.000 als u een krachtige machine wilt bouwen.

  • Materialen die je nodig hebt

Een van de eerste stappen die je nodig hebt om erachter te komen wanneer je leert hoe je seksmachines moet bouwen, zijn de materialen en onderdelen die je gaat gebruiken. Er zijn een paar basismaterialen die je nodig hebt, die online verkrijgbaar zijn via retailers zoals Amazon en 80/20. Als dit de eerste keer is dat je een seksmachine bouwt, wil je misschien een paar tutorials bekijken om wat inspiratie op te doen. Afhankelijk van het ontwerp en de prestaties, kunt u materialen van hogere kwaliteit kiezen. Met de volgende materialen kunt u beslissen hoe performant of stilistisch uw machine moet zijn:

  • Motor voor seksmachine

Dit is meestal het duurste onderdeel van de machine, maar ook het belangrijkste onderdeel van het leren bouwen van een seksmachine. Zoek naar motoren met een toerental tussen 250 en 350. Hoe hoger het toerental, hoe sneller de penetratie.
  • Vliegwiel

Dit is het deel dat de rotatie van de motor omzet in een heen-en-weer beweging die wordt gebruikt voor penetratie. Door op verschillende afstanden van het hart van het vliegwiel enkele gaten te boren, kunt u de hoeveelheid stuwkracht aanpassen. Afhankelijk van de grootte van het vliegwiel en waar u de gaten boort, kunt u de hoeveelheid stuwkracht wijzigen, van 1,5 inch tot 6 inch.
  • Stoterstangen en lagers

Dit zijn het stuwmechanisme en waar je je dildo, vibrator of boegschroef op aansluit. We raden aan een aluminium stang en stofvrije lagers te gebruiken, omdat deze minder lawaai maken en voldoende stabiliteit bieden.
  • Doordringend apparaat

Deze stap is een van de leukste bij het leren bouwen van een seksmachine. Je kunt ervoor kiezen om een ​​dildo aan het uiteinde van de duwstang te bevestigen of je kunt wat hulpstukken toevoegen waarmee je een set verwisselbare dildo's kunt gebruiken. Als je een dildo, fleshlight of vibrator hebt, kun je ervoor kiezen om connectoren toe te voegen, zodat je het ene seksspeeltje gemakkelijk kunt verwisselen voor het andere. De seksmachine in elkaar zetten

Nu je de verschillende onderdelen kent die je nodig hebt, gaan we wat dieper in op het bouwen van je seksmachine. Om geld te besparen, kunt u de essentiële materialen die we hebben vermeld, kopen bij een online winkel. U kunt dan de meer eenvoudige moer- en boutstukken krijgen bij een plaatselijke ijzerhandel.

Het in elkaar zetten van deze onderdelen is vrij eenvoudig en er zijn alleen basisgereedschappen voor nodig, waaronder moersleutels, schroevendraaiers en een elektrische boor (als u van plan bent gaten door het vliegwiel te boren).

Alternatieven voor doe-het-zelf-seksmachines

Als je er nog niet klaar voor bent om zelf te leren hoe je een seksmachine kunt bouwen, of als je op zoek bent naar een handiger alternatief, dan zijn handheld thrusters wellicht een goede optie. Onlangs zijn er enkele geavanceerde handbediende stuwraketten op de markt gekomen die tot tien centimeter stuwkracht en 140 slagen per minuut leveren. De Classic Thrusters van Velvet Co. zijn vergelijkbaar met seksmachines wat betreft de stuwkracht die ze leveren, maar ze werken op batterijen, zodat je ze gemakkelijk overal kunt gebruiken.

Fluwelen Boegschroef Seksspeeltjes

Velvet Co. heeft de beste elementen van een stationaire seksmachine genomen en deze persoonlijker gemaakt. Met 2 hoofdproductenreeksen:

  1. Prime, de Build Your Own Dildo- interface op onze website. Met dit model kun je tijdens het spelen van top of kop wisselen. Voeg zelfs accessoires toe om het gemakkelijk vast te houden en te gebruiken voor solo masturbatie.
  2. Velvet Thruster Mini die een krachtige motor en batterij verpakt in een kleine economische verpakking plus een ingebouwde zuignap die mooi in een strap-on dildo kan worden gemonteerd, zodat je nog steeds handsfree het volledige penetratieplezier kunt ervaren.
  3. en onze nieuwste draagbare seksmachine, Auto-Solo , in wezen een fluwelen streler voor mannen. Het is geüpgraded met een stalen aandrijfschroef en past op onze verwisselbare stroker-inzetbekers. "Eve" is de eerste release en is een prachtige pocket pussy ontworpen om te werken met je fluwelen stroker! En ja, als je een paar fleshlights hebt, kun je ze erin stoppen en automatisch wegstrepen! Zie onderstaande afbeelding.

heren-masturbator

Dus nu heb je een keuze. Verander onze gids over hoe u uw eigen seksmachine in een van uw eigen machines kunt bouwen, of bouw voort op het werk van andere ingenieurs. Als het gaat om uw plezier, wat er ook voor nodig is!

automatisch vleeslicht