hightech seksspeeltjes

De Velvet Thruster is een intens seksspeeltje dat vaginale of anale orgasmes levert met vibratie en stuwkracht. Met zijn plezierige penetratie van 3 inch, 10 snelheden van krachtige stuwkracht, tot 140 slagen per minuut, is de Thruster niet alleen een opzettelijk bevredigend speeltje, maar ook een uitstekend voorbeeld van innovatie in seksspeeltjestechnologie. Dit speelgoed is ontworpen door lucht- en ruimtevaartingenieurs met behulp van gepatenteerde technologie en is onlosmakelijk verbonden met de wetenschap die het mogelijk heeft gemaakt.

fluwelen boegschroef ingetrokkenfluwelen boegschroef verlengd

Als vernieuwers op het gebied van hightech seksspeeltjes, kunnen we bijna niet stoppen met nerds over hoe geweldig we het vinden als technologie en speelgoed elkaar ontmoeten, of het nu gaat om onze hightech vibratorstuwraketten of andere waanzinnig slimme ontwerpen. Lees verder om met ons mee te doen aan een verkenning van de slimste, meest innovatieve seksspeeltjes die er in de hedendaagse lifestyle-markt te vinden zijn!

Seksmachines

Misschien wel de meest hardcore en vaak bizar ogende soorten hightech seksspeeltjes zijn seksmachines (of neukmachines), een niche/BDSM-speeltje dat je op pornosites kunt vinden. Deze machines zijn van oudsher zware vloermachines of hulpstukken voor elektrisch gereedschap zoals reciprozagen.

Het ontwerp is typisch een stalen staaf en een dildo-bevestiging die op een stootzuiger zijn gemonteerd. Hoewel ze vaak met zinderende snelheid en koppel kunnen stuwen, maakt hun hardware ze duur en onhandelbaar in gebruik. Deze technologie voor seksspeeltjes laat veel te wensen over als het gaat om het nabootsen van het gevoel van penetrerende seks.

De fluwelen boegschroef

Thruster mini-seksspeeltje-technologie

Misschien wel de grootste mislukking van conventionele seksmachines is de fijne controle over snelheid en positie. Veel van het plezier van seks komt van de positionering, om nog maar te zwijgen van het vermogen om uw ervaring met een partner te delen. Bij het ontwerpen van deze hightech vibrators hebben we een draagbare seksmachine gemaakt die flexibel is. Je kunt de Velvet Thruster of Velvet Thruster Mini in verschillende standen gebruiken, ook op je rug, desgewenst zelfs handsfree. De Thruster verpakt een hoeveelheid stuwkracht en snelheid in een kleine body die snoerloos is en vergelijkbaar met vloerstaande seksmachines.

Dit zijn enkele van de meest innovatieve hightech kenmerken van onze seksspeeltjes:

  • Ze zijn gemaakt met het AS9100-productiesysteem dat wordt gedeeld door straalvliegtuigen
  • Ze zijn gemaakt van veilige siliconen van medische kwaliteit
  • Wij zijn de uitvinders van een nieuwe gepatenteerde klasse van reciprocerende stimulatie-apparaten
  • De Thruster heeft een batterijduur tot 8 uur en is oplaadbaar

hightech vibratorlader

Deze innovatieve technologieën voor seksspeeltjes werken samen om Velvet Thrusters krachtig, comfortabel in gebruik en compact te maken. Gebruik ze alleen of met een partner en ontdek hoe een hightech seksspeeltje geheel nieuwe warmte in je slaapkamer kan brengen!

Automatische pijpmachines

Hightech seksspeeltjes zijn niet allemaal penetrerende apparaten. Er zijn ook seksspeeltjes speciaal gemaakt voor mannen! De meest prominente hiervan is de automatische pijpmachine, zoals de onlangs virale Autoblow. Met geribbelde siliconen en bewegende interne onderdelen die hard werken zodat jij dat niet hoeft te doen, nemen deze producten voor mannelijk plezier alle "klus" weg van een pijpbeurt. Niemand hoeft meer te werken!

Ondanks de intimiderende mogelijkheden van automatische pijpapparaten hoef je niet bang te zijn - zelfs een hightech seksspeeltje kan een zelfverzekerde, volledig natuurlijke pijpbeurt niet verslaan! Wij garanderen het.

App-gestuurd slim speelgoed

Sommige seksspeeltjes gebruiken technologie om voor een intensere ervaring te zorgen (dwz ze werken harder), maar andere seksspeeltjes gebruiken technologie om te helpen bij meer gepersonaliseerde masturbatie (dwz ze werken slimmer).

Kegel-trainers

anatomie van de clitoris

Een van de meest interessante voorbeelden hiervan zijn bekkentrainers, AKA Kegel-trainers. Terwijl gewone Kegel-ballen gewoon helpen om je bekkenbodem te versterken om seksueel genot te vergroten, maken "slimme" Kegel-ballen verbinding met een app op je smartphone om je voortgang in de loop van de tijd te meten. Dat neemt een hoop giswerk weg. Als je in het verleden nog geen vaginaal orgasme hebt gehad, probeer dan Kegel-oefeningen.

Gesynchroniseerd speelgoed voor koppels op lange afstand

Een andere categorie hightech seksspeeltjes die niet alleen masturbatie verbetert, maar ook wonderen doet om mensen dichter bij elkaar te brengen, is op afstand bestuurbaar speelgoed dat bekend staat als "teledildonics". Bedien de dildo/vibrator/buttplug/fleshlight van je partner en laat ze de jouwe bedienen. Sommige speeltjes kunnen zelfs worden gesynchroniseerd met bijbehorend bijpassend speelgoed, zodat de sensaties voor beide gebruikers worden gespiegeld. Zet je vibrerende dildo op en laat hem zijn aangesloten vleeslicht klaarmaken, zodat wanneer hij het gebruikt, je de seksuele ervaring kunt delen.

Technologiemerken voor seksspeeltjes, zoals Lovense uit Hong Kong en Kiiro uit Amsterdam, zijn de leidende vernieuwers op het gebied van teledildonics. In de drukke, geglobaliseerde wereld van vandaag kan het onmogelijk zijn om soms niet weg te zijn van je geliefde partner. Jullie beiden tevreden houden met een paar gesynchroniseerde speeltjes is een geweldige manier om de afstand te overbruggen, je liefde sterk te houden en de vlam levend te houden!

Ergonomische seksspeeltjes voor vrouwelijke anatomie

Vanaf het allereerste begin van de geschiedenis van seksspeeltjes is er behoorlijk goed voor vrouwen gezorgd. Vibrators waren tenslotte de allereerste hightech seksspeeltjes. Seksspeeltjes zijn in sommige opzichten belangrijker voor vrouwen dan voor mannen. Ten eerste is het normaal gesproken moeilijker voor een vrouw om een ​​orgasme te krijgen tijdens seks.

beoefenaars

Vrienden van de clitoris

Hoewel eenvoudige staafvibrators geweldig zijn voor solo-masturbatie, negeren ze grotendeels de vagina en kunnen ze afleidend zijn tijdens het vrijen. Gelukkig hebben vrouwvriendelijke bedrijven allerlei vrouwvriendelijke hightech seksspeeltjes geïntroduceerd. Kijk maar eens naar de populaire handsfree vibrators van start-ups voor damesspeelgoed. Deze plezierproducten zijn een geweldige manier om clitorale stimulatie naadloos in seks op te nemen.

Vrienden van de vagina

anatomie van de clitoris

Het plezier van vaginale seks kan natuurlijk niet alleen worden vervangen door stimulatie van de clitoris. Niets kan ouderwets stoten vervangen! Voor die momenten kun je je partner vastbinden voor een ritje of precies krijgen wat je wilt door een krachtig, hightech Thruster-seksspeeltje te gebruiken. Ons bedwelmende Frankie- model zal de meest intense interne sensaties naar boven halen, en onze klassieke penisvormige Jackie staat te popelen om je nieuwe beste bedtijdvriend te worden.

Wij dames hebben zeker een lange weg afgelegd, van het ondergaan van seksuele onderdrukking gedurende de 19e eeuw tot het zijn van de meesters van ons fysieke genot in de 21e eeuw!

Breng je verzameling seksspeeltjes up-to-date!

De ideale verzameling seksspeeltjes zou een combinatie moeten zijn van gewone en simpele publiekstrekkers (glazen dildo's, wie dan ook?), je favoriete luxe seksspeeltjes en krachtige high-tech seksspeeltjes voor als je echt dartel wilt worden. In deze moderne tijd hebben we toegang tot allerlei soorten hulp als het gaat om ons seksleven! Als je een speeltje wilt dat harder en slimmer werkt dan gewone genotsproducten, probeer dan wat hightech seksspeeltjes. Je gebruikt een smartphone, rijdt in een slimme auto en draagt ​​een smartwatch... Dus waarom breng je je collectie seksspeeltjes niet ook up-to-date?

Speeltijd is nog maar net begonnen

Hightech vibrators zijn nu minder afleidend, krachtiger en esthetisch aantrekkelijker dan ooit. Geavanceerde fleshlights maken mannelijk genot nu iets dat altijd toegankelijk is. Ten slotte zijn seksmachines, ooit onpraktisch en niche, nu verkrijgbaar in een redelijk, gebruiksvriendelijk formaat, geïllustreerd door onze Thrusters.

Nu is het tijd om echt plezier voor volwassenen te ontdekken. Krijg de ervaring die je altijd al hebt gewild en verdiend met een krachtige Velvet Thruster .