Valentijnsdag seksspeeltjes

Valentijnsdag dildo

Liefde + lust = een recept voor een perfecte Valentijnsdag. Je hebt je misschien voorbereid op een romantische picknick aan het meer, maar heb je je voorbereid op wat er gebeurt als je jezelf en je partner aan het eind van de dag in bed stopt? Zo niet, dan is het tijd.

We houden ervan Valentijnsdag af te sluiten door te experimenteren met nieuwe seksspeeltjes . Jij en je partner hoeven niet ultra-kinky te zijn om hetzelfde te doen - je hoeft alleen maar avontuurlijk en ruimdenkend te zijn. Deze gids van Velvet Thruster is een geweldige plek om te beginnen voor het geven van V-day sensuele geschenken, gericht op zowel beginners als doorgewinterde sexperts. Het staat boordevol tips over presentatie, cadeaukeuze en stemmingswisselingen, dus ga je gang en begin met het samenstellen van je verlanglijstje!

Het seksspeeltje kiezen als cadeau

De meest cruciale stap voor het geven van een sexy cadeau deze V-day is natuurlijk het kiezen van het juiste cadeau. Het "verkeerde" geschenk lijkt misschien te voorbarig of zou nooit kunnen worden gebruikt, terwijl het juiste geschenk jullie twee nieuwe rijken van plezier en intimiteit zal helpen. Voordat je begint met winkelen, denk goed na over je ontvanger en welk seksspeeltje ze deze Valentijnsdag misschien willen proberen .

Intieme geschenken voor je geliefde

lesbisch stel samen, Valentijnsdag seksspeeltje

Als je je geliefde een seksspeeltje cadeau doet, overweeg er dan een waar jullie allebei van kunnen genieten. Er zijn veel seksspeeltjes die zowel intimiteit als plezier vergroten. Enkele van onze favorieten zijn:

 • Sex dobbelstenen/sex bordspellen

Zijn contactloze seksspeeltjes die geweldig zijn voor beginners zonder ervaring met het gebruik van slaapkamerhulpmiddelen;
 • (Vibrerende) Penisringen

Zijn geweldige seksspeeltjes voor Valentijnsdag die niets afdoen aan de intimiteit van de ervaring... Als je maar een fluisterstil model kiest.
 • Vibrators met afstandsbediening

Geef een partner de macht om het plezier van de ander te beheersen. We houden van dat ingehouden powerplay!
 • Handsfree vibrators

Blijf op zijn plaats tijdens geslachtsgemeenschap en houd de focus op de liefde in plaats van op het speeltje.
 • Speelgoed voor lange afstanden

Zoals gesynchroniseerde dildo/fleshlight-paren en app-verbonden vibrators/dildo's zijn geweldige Valentijnsdag-seksspeeltjescadeaus voor je minnaar op lange afstand.
 • Kits voor het vormen van penissen

Sta je toe om een ​​dildo te maken naar de gelijkenis van jou/je man. Seksspeeltjes worden niet veel persoonlijker dan dit!
 • Kits voor seksspeeltjes

Zijn een geweldige manier om een ​​beetje van alles aan je geliefde te geven. Zoek naar speelgoedsets, BDSM- sets, massagesets en meer bij je favoriete seksspeeltjeswinkel.

  Het perfecte cadeau voor een KINKY minnaar

  jakie fluwelen boegschroef seksspeeltje

  De Thruster van Velvet Co. is het perfecte seksspeeltje voor Valentijnsdag om aan een bijzonder kinky minnaar te geven. Onze absoluut ondeugende premium seksmachine is unisex, krachtig en grondig ontworpen . Met krachtige stuwkracht tot 140 cycli per minuut, kan onze uitvinding stuwkrachtliefhebbers van alle geslachten deze liefdesdag tevreden stellen. Het wordt geleverd in vier modellen die bedoeld zijn om de meeste smaken te dekken, van traditioneel tot butt-loving .

  Cadeaus voor je vriend

  Uit een onderzoek uit 2015 van seksspeeltjesmerk LELO bleek dat ongeveer 65% van de jonge vrouwen (jonger dan 35 jaar) hun eerste vibrators van een vriend kregen. En waarom niet? Vrienden hebben elkaars belangen voor ogen. Als je van seksspeeltjes houdt en niet kunt wachten tot je bestie in het plezier deelt, overweeg dan om ze deze Valentijnsdag een vibrerend of stotend seksspeeltje te geven .

  • Discrete vibrators

  zijn verkrijgbaar in verschillende vormen en vormen, waaronder rubberen eendjes, chique metalen kettingen en neplippenstiften. Groot voor de gereserveerde vriend!
  • Ben Wa-ballen/Kegel-ballen

  zijn evenveel seksspeeltjes als oefenhulpmiddelen voor vrouwen. Als dildo's en vibrators als X-rated speelgoed kunnen worden beschouwd, dan zijn kegelballen de NC-17-optie.
  • gag seksspeeltjes

  zoals extra grote dildo's (paardendildo's, enz ...) en voetvormige mannelijke stimulators zijn misschien niet geweldig voor praktisch gebruik, maar ze werken wel als interessant interieur. Je gekke vrienden zullen misschien dol zijn op zo'n cadeau
  • Cadeaubonnen

  zijn ondergewaardeerd. Geef je vriend een cadeaubon van een seksspeeltjeswinkel voor Valentijnsdag als je hem liever zijn eigen genot laat kiezen.

   Je cadeau presenteren

   Seksspeeltjes zijn op zijn zachtst gezegd een onconventionele geschenkkeuze. Hoe minder bekend uw ontvanger is met seksspeeltjes, hoe meer zorg u moet besteden aan de presentatie/uitleg van uw geschenk. Volg onze beproefde tips voor succes bij het geven van geschenken.

   1. Schrijf een notitie of geef een mondelinge uitleg

   doos chocolaatjes, intieme geschenken

   Sommige geschenken vragen om uitleg. Of je nu welsprekender bent als spreker of als schrijver, het is misschien tijd om je communicatieve vaardigheden op te warmen. Je hoeft niet al te serieus te worden - geef gewoon een kleine opener zodat de ontvanger weet dat het geen teddybeer is in die doos met linten. Voor een meer ruimdenkende vriend is er geen uitleg nodig wanneer je seksspeeltjes geeft voor Valentijnsdag !

   1. Geef meer dan één cadeau tegelijk

   V-day gaat over meer dan alleen lust, vooral voor koppels. Tenzij jij en je geliefde op dezelfde golflengte zitten als het gaat om liefde voor seksspeeltjes, kan een cadeau voor een eenzaam seksspeeltje onvoldoende aanvoelen. Om ze een uitgebreider cadeau te geven, kun je overwegen om een ​​doos samen te stellen die je seksspeeltje bevat, maar ook chocolaatjes, cupcakes, knuffels, sieraden, fotolijsten en andere kleine voorwerpen.

   1. Vergeet rozenblaadjes en geurkaarsen niet!

   Seksspeeltjes kunnen geweldige Valentijnsdaggeschenken zijn , maar ze hebben de juiste setting nodig om er ten volle van te kunnen genieten. Als u een romantisch uitje gepland heeft, dan is de hotelsuite een geweldige plek om uw geschenk te presenteren. Zorg ook voor een passende romantische sfeer, met bloemblaadjes enz.

   frankie fluwelen boegschroefverpakking, Valentijnsdag seksspeeltje

   Geef deze Valentijnsdag een Premium Boegschroef!

   Premium seksspeeltjes garanderen Valentijnsdaggeluk en kunnen jarenlang worden genoten. Daarom geven we ze graag cadeau wanneer we maar kunnen. Onze Thrusters zijn een (seks)levensveranderend geschenk dat liefhebbers van de hardcore gewoon moeten proberen. Als je het voorrecht hebt om zo iemand in je leven te hebben, overweeg dan om ze te belonen met de krachtigste compacte seksmachine die er is. Shop nu onze collectie !