Mini thruster automatische dildo

De Boegschroef, Uw Automatische Dildo

Als je geniet van het gevoel van penetratie, gaat er niets boven echte seks. Maar je kunt dichtbij komen met krachtige, onvermoeibare stuwkracht van een automatische dildo. Hier bij Velvet Co hebben we een automatisch seksspeeltje ontworpen - The Thruster - dat precies dat doet. Hoewel het gebruik van een handmatige dildo zo zijn voordelen heeft, zijn automatische vertrouwende stimulators een must voor hardcore plezierzoekers. Hier is!

1. Krijg snellere stuwkracht

Of je nu op zoek bent naar anaal of vaginaal plezier, snelheid is de naam van het spel... Vooral als je op het punt staat een orgasme te bereiken. Sommige mensen vinden het mogelijk om een ​​orgasme te bereiken door alleen te stoten zonder enige andere stimulatie, maar je komt er misschien nooit achter of je een van hen bent als je alleen vertrouwt op geslachtsgemeenschap en handmatige masturbatie. Je kunt vertrouwen op een automatische dildo om je de stabiliteit en snelheid te geven die je nodig hebt om in jouw tempo een orgasme te bereiken.

Onze Classic Thruster biedt 10 snelheden tot 140 slagen per minuut, terwijl zijn neef de Mini Thruster u 6 verschillende snelheden geeft tot 125 slagen per minuut. Dat is meer dan genoeg voor hardcore solo- of partnerspel ( geforceerde orgasmes , iemand?).

2. Krijg langer plezier

Handkrampen zijn een echte zorg als je een gewone dildo gebruikt, maar automatische dildo's elimineren dit risico volledig. Ze kunnen zo lang doorgaan als jij kunt... Of totdat hun batterij leeg is. Met een batterijvermogen van minstens een paar uur kunnen moderne automatische stuwraketten voldoen aan uw behoefte aan een marathonsessie.

Onze Classic Thruster gaat 8 uur mee op een volle lading, terwijl onze Mini Thrusters 2 uur meegaan. Als je klaar bent met gebruik, sluit je ze gewoon aan met de meegeleverde oplader om ze voor te bereiden voor de volgende keer.

3. Ga naar nieuwe posities

Als je een gewone dildo gebruikt, moet je afhankelijk zijn van je armen om de dildo te positioneren en van je benen om je lichaam erop te bewegen. De meeste automatische dildo's daarentegen kunnen op een plat oppervlak of op een houder voor seksspeeltjes worden geplaatst, en dan hoef je er alleen maar bovenop te gaan staan ​​om van de stuwkracht te genieten. Dit maakt een heleboel nieuwe standjes mogelijk, zoals cowgirl en reverse cowgirl.

Een automatische boegschroef is nog beter als deze een stevige basis heeft! Met een zuignap aan de onderkant kan onze Mini Thruster aan spiegels, muren en andere vlakke oppervlakken worden bevestigd voor spannende posities, zoals doggy style en al het andere dat je maar kunt bedenken. Automatische dildo's werken voor elk type lichaam, bekijk onze positiegids voor grote maten !

Probeer ons automatisch stotende seksspeeltje

Er is geen automatische dildo zoals The Thruster, die de kracht van een enorme seksmachine verpakt in een draagbaar formaat dat je in een rugzak kunt sjouwen. Vind de perfecte Thruster voor jou en ervaar zelf de game-changer!

  • Adult Toys
  • dildo
  • masturbation
  • Sex Toy
  • Sex toys
  • thruster sex toy