Een van de beste dildo's, een mini-thruster

Dildo's zijn de meest gevestigde seksspeeltjes in de geschiedenis van de wereld, en ze hebben een lange weg afgelegd. Een van de redenen waarom we Velvet Thruster hebben opgericht, was om het basisontwerp van de dildo te upgraden en de beste dildo te creëren voor moderne gebruikers die op zoek zijn naar iets meer. De resultaten zijn een seksmachine die krachtig genoeg is voor hardcore kinksters en toch ingehouden genoeg voor zachtmoedige of beginnende gebruikers.

Met een inbrengbare lengte tot 6,5 inch, een slagsnelheid tot 140 slagen per minuut en een flexibiliteit tot 90˚ laten onze Thrusters alle soorten plezierdromen uitkomen. Lees verder om meer redenen te ontdekken waarom The Thruster een ongeëvenaarde mensentrekker is!

1. De juiste maat (draagbaar en toch bevredigend)

Afmetingen van de mini-boegschroef

De beste dildo's hebben de juiste maat voor jou, terwijl ze toch draagbaar genoeg zijn om rond te sjouwen of te verstoppen als er gezelschap komt. Onze originele Thrusters hebben een insteekbare lengte van 6,5 inch en een totale lengte van 11 inch. Als ze zijn ingeschakeld, duwen ze nog eens 3 inch naar binnen. Onze nieuwe Mini Thruster daarentegen heeft een insteekbare lengte van 5 inch en is in totaal 9 inch, met een stuwafstand van 2,5 inch.

Velvet Thrusters voelen aan als een gemiddelde dildo... Totdat je ze aanzet. Dan veranderen ze in iets buitengewoons.

2. Het juiste materiaal (levensecht en toch veilig)

Grootte is niet de enige reden waarom de beste dildo's zo goed aanvoelen. Ze moeten ook de juiste textuur voor je hebben. Als het om stevigheid gaat, heb je waarschijnlijk een persoonlijke voorkeur; de meeste mensen houden van iets levensechts of iets stevigers. Onze Thrusters zijn omhuld met fluweelzachte siliconen van medische kwaliteit om precies dat gevoel te krijgen.

Lichaamsveiligheid is ook een belangrijk kenmerk voor dildo's. Siliconen is een lichaamsveilig materiaal omdat het bacterieafstotend en gemakkelijk schoon te maken is. Enkele andere veilige materialen voor dildo's zijn onder meer keramiek en borosilicaatglas, maar deze zijn iets moeilijker om te vormen tot een stotend of trillend ontwerp.

3. De juiste hoek (ergonomisch voor alle mensen)

Fluwelen boegschroef Frankie

De beste dildo's snuffelen niet zomaar rond; ze raken je erogene zones, of dat nu een g-spot, a-spot, p-spot of een andere zone is waar je de voorkeur aan geeft. Terwijl recht-als-een-liniaal-dildo's hun doel hebben, zal een gebogen of buigbare dildo in en uit schuiven en gemakkelijker je favoriete plekjes raken. Maar goed dat onze Thrusters gemakkelijk kunnen worden gemanipuleerd om precies de juiste hoek voor u te krijgen, wat u ook leuk vindt.

Shop boegschroeven voor alle lichamen

Bij het maken van onze Thrusters wilden we dat ze geschikt zouden zijn voor lichamen van alle geslachten en maten, evenals voor koppels van alle soorten. De beste dildo mag niemand uitsluiten. We denken dat je blij zult zijn met wat we hebben bedacht! Koop de originele Thruster als je van hardcore veelzijdigheid houdt, of ga voor de Mini Thruster als je iets kleiners met een zuignap wilt.