Een gezonde Ménage-a-Trois met Teddy Mini Thruster

We zijn naar deze plek verhuisd vanwege het uitzicht over het water. 'S Nachts schittert Manhattan en waait er een briesje op het balkon. Het voelt bijna alsof je op een wolk zweeft. Toen we jonger waren, woonden we op drukke, lawaaierige plekken aan de Lower East Side en later aan South Williamsburg. De trein raasde elke 20 minuten langs ons appartement tot het laat werd. Maar het lawaai, het geroezemoes van de stad, hebben onze baby's getraind om door zo ongeveer alles goed te slapen. Ze zijn nu ouder. Zeker stadskinderen, maar de zomer is upstate bij hun grootouders en slapen nu weg van het kamp en de universiteit - ze kennen de rustgevende geluiden van krekels en boomkikkers net zo goed als het getoeter en de vuilniswagens van het stadslied.

Vanavond zit ik op het terras, ogen dicht in de stilte boven de hitte van de stoep. Ik haal een paar keer diep adem en zucht ze uit, zoals mijn yoga-instructeur altijd zegt. De bries speelt met de zoom van mijn jurk. Sommigen denken misschien dat het kort is voor een vrouw van mijn leeftijd, maar ik zie er geil uit in een flinterdunne crossover-jurk. Deels tuinfeest, deels zomers buurmeisje. Ik ben mijn garderobe gaan beschouwen als een soort huwelijkshulpmiddel, en ik moet er in mezelf om giechelen.

Die bries komt wat sterker naar binnen, de zachte, linnenachtige stof kabbelt langs mijn binnenkant van de dijen en ik verruim mijn houding een beetje - zodat ik het aan mijn buitenste lippen kan voelen. Er is een sappigheid waarvan ik weet dat die op het punt staat te komen en de anticipatie op de nattigheid maakt me op zichzelf al nat. Hoe meta, denk ik.

Heb ik tijd om te masturberen

Voordat mijn man thuiskomt? Wil ik het wel? Het is zoveel leuker als hij kijkt.

Ik weet dat mijn hubs binnenkort thuiskomen, en de sms die hij stuurde was een beetje onhandig, zelfs voor een Apple Watch, dus ik weet zeker dat hij er een paar met zijn vrienden heeft gehad. Het is een kleine traditie, de vaders gaan elke eerste vrijdag van de maand whisky en hamburgers eten, maar ze zijn altijd om negen uur thuis. Toen we kinderen waren, zouden we daar zo hard om gelachen hebben. Vroeger waren de eerste vrijdagen voor kunstopeningen. Maar opgroeien betekende dat we steeds meer op ons comfort leunen, zonder er een fuck om te geven.

Ik sta op het balkon, nat, voel de bries op mijn gezicht, mijn vingertoppen spelen tegen mijn binnenkant van de dij, zachtjes op en neer bewegend. ik plaag mezelf; Ik heb altijd van een lange plagerij en een nog langere neukbeurt gehouden. Ik heb mijn vingers nog niet over mijn vulva laten strijken en als ik er eindelijk een vinger in doop om te voelen hoe sappig mijn poesje is geworden, knikken mijn knieën een beetje. Heb ik tijd om te masturberen? Er is altijd tijd om te masturberen, denk ik. De reling is er, ik liet me er helemaal tegenaan leunen. In mijn achterhoofd stel ik me voor dat iemand aan de overkant van de rivier de hete vrouw, achter in de veertig, kan zien die zichzelf net begint aan te raken. Ik kan het verlangen om wat meer te masturberen niet onderdrukken.

De voordeur gaat open en klikt en ik weet dat hij thuis is. Ik slaak een kreun, een beetje luider dan natuurlijk, maar ik wil dat hij weet dat ik hier ben om mezelf op gang te helpen, en dat hij mee moet doen.

Mijn kleine gekreun en hijgen zijn als een sirenelied, ik hoor hem zachtjes naar het balkon slenteren. Luid genoeg dat ik het kan horen, zacht genoeg om de spanning te vergroten en het moment niet te verstoren.

Schat, ik ben thuis, zegt hij van achter het scherm. Blijf gewoon zo. Hij betrapt me graag met natte vingers terwijl ik buiten masturbeer.  Ik verstijf, als een geil hert in de koplampen en begin wat zwaarder te ademen. Hij komt naar buiten, legt zijn handen op mijn schouders en ademt een beetje in mijn nek. Hij weet hoe ik het leuk vind. Ik kan de whisky ruiken. Johnny Walker Blauw. Na zoveel jaren huwelijk komt elk klein detail in sprankelende helderheid naar voren.

Mijn man moedigt me aan om met mezelf te spelen

Ik krijg echte vreugde, een heel intiem gevoel van liefde, verbinding en validatie van de speelsheid van dit alles. Ik hou ervan hoe we onszelf aanraken, gescheiden maar samen. Het vertraagt ​​alles. Maakt de hele ervaring hartig. En ik weet dat het ook goed is voor mijn mentale gezondheid. Mijn therapeut herinnert me daar graag aan - ik ben niet opgegroeid met veel horen over masturbatie. Ik ben zo blij dat het niet meer zo taboe is. Hoewel, taboe zorgt wel voor goed fantasievoer.

Hij beweegt zijn handen langs het silhouet van mijn schouders, langs het haar van mijn armen die overeind staan, langs mijn vingertoppen. Hij zit nu op zijn knieën en proeft van mijn druipnatte vinger, ik slaak een kreun, mijn knieën knikken weer. Slechts een beetje.

Hij pakt mijn kont, tilt de wangen op in zijn stevige handen en moedigt me aan om voorover te buigen bij de heupen. Hij opent en sluit mijn vulva nu een beetje, maar heeft het nog niet helemaal aangeraakt. Ik voel een druppel poesjessap zich opbouwen en loslaten langs mijn dij. Zijn tong is daar om de volgende te vangen.

Dan voel ik de druk en zwelling van zijn perfecte tong. Hij zuigt een beetje op mijn dijen, het is alsof hij in een rijpe vrucht heeft geperst. Ik druppel en druppel in zijn mond. Mijn benen hebben kleine slierten poesjessap die langs hen naar beneden rollen. We zijn het heetste koppel van heel New York op deze hete zomeravond.

We weten allebei dat hij urenlang op me af kan gaan. Hij laat twee vingers in me glijden en vindt de zachte, supergeladen plek waardoor ik een beetje naar voren spring. Ik weet dat ik hard genoeg kreun zodat de buren het kunnen horen en dat vind ik leuk. Ik ben er vrij zeker van dat ze het ook leuk vinden.

Hij schuift voorzichtig zijn vingers naar buiten en wrijft over mijn klitje terwijl ik kreun.

Hij lacht een beetje en begint me terloops te vertellen over zijn nacht, de sappen die langs zijn kin druppelen, constante druk op mijn clit. Het is de plagerij en de goederen tegelijk.

Verdomme schat, ik zou je nu graag verdomme willen verdomme. Wil je dat? Wil je mijn pik diep in je voelen? Wil je dat ik je zo hard neuk dat het hele gebouw het kan horen? Hij weet precies wat hij moet zeggen en ik kreun en hijg gewoon ja , want ik weet dat ik snel een orgasme zal krijgen! Ik wil het zo graag en het verlangen maakt het des te sappiger.

Je zult moeten bedelen. Hij weet dat ik het graag hoor, dus ik jammer tussen mijn hijgen door wat "behaagt". 

Hij komt vlak bij mijn oor en zegt, aangezien mijn lullen vanavond langzaam op gang komen, wat dacht je ervan om een ​​klein triootje met Teddy te beginnen ... Ik ben dol op die handheld-seksmachine! Hij lacht een keellach.

Ik hou van die draagbare seksmachine

menage-à-trois,erotische-kunst

En, heilige shit, dat maakt me zo heet. Mijn man weet hoe hij mij moet plezieren. Hij weet hoe hij moet spelen en hoe hij het sexy moet houden. Hij is niet egoïstisch, verlegen of beschaamd, over masturbatie en seksspeeltjes , ik weet dat hij het zal opstaan ​​en erin zal duiken nadat Teddy me penetreert. Mijn kleine handheld neukmachine is geweldig.

Hij houdt mijn heupen vast met zijn grote, sterke handen. Hij houdt ook de zoom van mijn jurk omhoog. Wil je het? Likt mijn poesje over de hele lengte van onder naar boven. Ga je het me vriendelijk vragen? Speelt met mijn clit met het puntje van zijn tong. Ga je de buren laten weten wie jou het beste neukt? Hij laat los en als de reling er niet was geweest, was ik op de grond gevallen.

Hij verdwijnt even en komt tevoorschijn met mijn favoriete thruster-seksspeeltje, Teddy XL , in lavendelblauw. Ik heb iets met paarse seksspeeltjes. Ze voelen gewoon goed. Hij heeft Gleam in zijn andere hand, niet dat mijn poesje het nodig heeft, maar ik kan zien dat hij later misschien wat anaal spel wil. Misschien kan ik hem vanavond aan Teddy koppelen? Dat moet nog worden bepaald, maar ik concentreer me erop mijn vingers in en uit mijn poesje te dopen en ze een voor een te likken, terwijl we onze ogen sluiten door het frame van de schuifdeur.

Cowgirl met Teddy de minivibrator

Hij kent de oefening. Hij heeft een yogamat in het midden van de kamer neergezet en onze bevrijder- seksspeeltje neergezet. Hij plaatst ons stotende seksspeeltje, Teddy, op het kussen zodat ik erop kan rijden, cowgirl. Soms kan ik niet geloven dat ik kan genieten van dit soort spel met mijn man. Hij staat op het punt om keihard te worden terwijl hij naar me kijkt en mijn klit van achteren streelt.

Het is een leven lang in microbewegingen. De vorm van het speeltje geeft een anatomisch gevoel, het hoofd glijdt tegen die sponsachtige plek aan de binnenkant waardoor ik het hardst klaarkom. Ik duwde hem helemaal naar beneden voordat ik een klein beetje optilde, handen en knieën nu. De yogamat biedt de perfecte opvulling voor mijn knieën. De bonbon houdt mijn dijen gespreid en het speeltje stabiel, met iets om vast te grijpen tussen mijn benen.

Eerst verhoog ik de neuksnelheid helemaal tot 140 slagen per minuut. Ik begin graag op die manier als ik al nat ben, eerst snel. Geen mens zou het me langer dan een minuut zo kunnen geven, maar Teddy maakt van mijn man een superheld. Na het aanvankelijke "neukfeest", hou ik ervan om op een langzamere stand te gaan, zodat ik het comfortabel kan neuken.

Hij bekijkt me van achteren en bewondert mijn kont terwijl die wiebelt, de gladde, natte opening die eruit wordt gestoten terwijl ik heen en weer wieg.

Ik leun een beetje achterover en wenk hem met één hand, terwijl de andere aan mijn clit speelt. Ik wil dat hij het strelen van mijn clit overneemt, zodat ik me kan concentreren op het neuken van Teddy .

Vervolgens loopt hij naar de bank. Gaat naakt zitten, recht tegenover me, benen gespreid, lul bungelend. Hij heeft een felrode appel in zijn hand die hij langzaam naar zijn mond brengt, zonder het oogcontact te verbreken. Ik herinner me dat we het fruit uitknepen en tussen onze handen rolden op de boerenmarkt in McCarren. De mooiste uitzoeken.

cowgirl-seksspeeltje-boegschroef

Hij is nu hard van het plagen en kijken hoe ik speel

Ik weet het, want ik hoor hoe hij zijn broek openritst en een handpalm Gleam in zijn hand spuit. Hij streelt zijn pik, zijn blik op mij gericht. Ik bijt op mijn lip en laat mijn hoofd achterover vallen, mijn haar los op mijn schouders en over mijn rug. Ik zak langzaam, langzaam naar beneden.

Ik hoor het veeg-veeggeluid van hem die zichzelf aait. Hij komt in zijn hand, ik hoor hem naar voren buigen en uitademen. Hij pakt de handpalm vol sperma en smeert het op mijn kont. Sla me één, twee keer, het natuurlijke, plakkerige vocht van zijn sperma versterkt het geluid. Verzamelt wat van mijn poesjessap en likt het van zijn vingers. Stop niet, zegt hij.

Na mijn orgasme sta ik op om de woonkamer te verlaten. Nog niet, zegt hij verleidelijk. Ik stop. Doe die jurk uit, laat heel Manhattan die kont zien. Ik rits de rug open, hij valt over mijn schouders, langs mijn heupen naar beneden en valt op de grond. Ik loop langzaam naar zijn schoot, kneep met mijn ene hand diep in mijn tepel en vang met de andere voorzichtig de sappen op mijn dij op. Als ik bij hem ben, steek ik mijn vingers in zijn mond en zeg...

"Ik heb nu de leiding. Ga zitten!"

Ik schuif deze keer op zijn pik, eerst alleen de punt, de gladde, delicate binnenlippen van mijn poesje openen zich om het hoofd te ontvangen, maar ik zweef erboven, langzaam op en neer zodat hij de natte kleine klap tussen mijn dijen kan horen. Dat sappige, veelbetekenende geluid. Ik weet dat hij me helemaal naar beneden wil zien glijden en me wil vullen, maar ik kan niet zeggen wie van ons dat meer wil.

Ik kom zo verdomd hard klaar, mijn lichaam bokt, mijn tenen krullen - een van die orgasmes die blijven aanrollen als een stormachtige zee. En dan komt de golf van nattigheid, de oceaan bij mijn bekken, in zijn schoot terecht. Ik vouw naar voren, uitgeput, en hij blijft maar zijn appel eten totdat hij eindelijk, zegt hij, terwijl hij naar het hoofdbad loopt, koude douche gevolgd door stoom?

Maar ik heb een minuut nodig om op de grond te gaan liggen en de golven van opluchting na de climax over me heen te laten stromen. Ik voel mijn hele lichaam zoemen. Het is als het lage gezoem van krekels in de verte of een orkest dat opwarmt. Allemaal geroezemoes en kalm. Ik luister naar de douche en adem elk beetje spanning weg... Vrijdagavonden zijn mijn favoriet.

Intieme seks is zo zeldzaam met een minnaar die echt weet hoe hij de speelsessie verder kan uitbreiden dan PIV. Teddy is onze favoriete ménage trois. Ik ben zo dankbaar voor alles wat ik mijn man heb geleerd en alles wat we samen hebben geleerd. Het is een wilde rit geweest. Liefdevolle vriendelijkheid, goede communicatie en het perfecte seksspeeltje zijn slechts enkele van de belangrijkste ingrediënten.

Klik hier voor meer informatie over Gleam , glijmiddel op waterbasis voor de gevoelige huid.

Onze vrienden bij Liberator brengen Thrusting Dildo en Sex Mount-pakketten uit, vergelijkbaar met onze erotische verhaalafbeelding. Ook zullen ze hun eigen video's over seksmontage en stotende dildo's beschikbaar hebben ter referentie. Lancering najaar 2022

menage-a-trois-stotende-dildo


Velvet Boegschroef Teddy XL | Stuwende vibrerende dildo

Velvet Boegschroef Teddy XL | Stuwende vibrerende dildo

Thruster Sex Toy | Thrusting Vibrating Dildo

€169,95

Details bekijken

Schrijven, Lily Kardon

Illustrator, Meg Primer

  • Erotic Story
  • Fantasy