Er zijn veel redenen waarom u uw seksspeeltjes discreet wilt laten verzenden . Misschien wilt u het oordeel van mensen die u niet kent, zoals uw buren of huisbaas, vermijden. Of misschien wil je dit deel van je leven niet delen met iemand die je WEL kent, zoals een partner of kamergenoten.

Of je wilt dat anderen al dan niet op de hoogte zijn van je leuke en speelse levensstijl, is helemaal aan jou, en Velvet Thruster doet er alles aan om ervoor te zorgen dat jij de enige bent die mag beslissen wie het weet en wie niet. Van de discrete verzending van onze seksspeeltjes tot de verkapte manier waarop onze bedrijfsnaam op uw creditcardafschriften verschijnt, we hebben verschillende manieren bedacht om uw speeltjes in respectvolle privacy bij u te krijgen.

Heb je ons pseudoniem gehoord?

abdij fluwelen boegschroef verpakking

Bestellingen van Velvet Thruster verschijnen als Velvet Co. op plaatsen zoals uw verzenddoos en creditcardafschrift. Hoewel we willen dat je weet dat je speciale levering hier is, zou discrete verzending van seksspeeltjes onmogelijk zijn zonder een dubbelzinnige naam als deze.

Gecombineerd met de
discrete verpakking van onze seksspeeltjes , zou ons pseudoniem al die nieuwsgierige mensen op afstand moeten houden. Nietsvermoedende huisgenoten zullen zich afvragen of je kleding hebt gemaakt of lid bent geworden van een geurkaarsenvereniging, maar seksspeeltjes zullen ze waarschijnlijk niet vermoeden. Voor het geval je het je afvraagt, Velvet Thruster is onze wettelijke naam omdat we de trotse makers zijn van een aantal zeer heerlijke zijdezachte mechanische penissen.

Onze merkproducten, de Thruster, worden verzonden vanuit San Diego, CA. Hier assembleren en testen we elk product terwijl we individuele componenten uit China en Canada ontvangen.

Hoe uw zending en creditcardafschrift eruit zien

Uw boegschroef wordt geleverd in een effen witte kartonnen doos van 14" x 4" x 3" van het bedrijf Velvet Co. Wat uw creditcardafschrift betreft, ziet u ook onze afgekorte bedrijfsnaam, Velvet Co. Hoe nieuwsgierig ook iemand is, zouden ze de doos moeten openen om erachter te komen wat er in de discrete verpakking zit waarin je seksspeeltje aankomt.

Geniet van discrete verzending voor uw seksspeeltjes

dscreet verzending voor fluwelen seksspeeltjes

Of je het nu leuk vindt om open te zijn over je zelfgenoegzaamheidspraktijken, soms moet je het gewoon voor jezelf houden om onnodig ongemak te voorkomen. Met dit in gedachten hebben we de bovenstaande maatregelen genomen om ervoor te zorgen dat uw relatie met uw Velvet Thruster stootdildo zo privé en persoonlijk mogelijk is. Lees over andere verzendgerelateerde details op onze pagina met veelgestelde vragen !

  • Shipping