De lucht is echt de limiet als het gaat om de grootte van een dildo. Sommige fabrikanten van seksspeeltjes profiteren van die grenzeloosheid om hele mooie, dikke grote dildo's te maken, terwijl anderen het misbruiken om gigantische gag-dildo's te maken die in geen miljoen jaar in iemands iets passen. Beide soorten dildo's hebben echter hun nut , en we zullen er zeker nooit een afwijzen als die op ons pad komt! Deze specifieke Velvet Thruster-post is een ode aan enorme dildo's en al het plezier en de hilariteit die bij het territorium horen.

6,5”: de Boegschroef

De Thruster schuift uit voor 3 inch stuwkracht met snelheden tot 140 stoten per minuut. Het komt in een paar varianten en de breedste, , is 1,5 "dik aan het hoofd. Zes en een halve inch is vrij standaard voor de bruikbare lengte van de gemiddelde dildo, en zal ons vergelijkingspunt zijn voor de wangedrochten verderop in deze lijst.

6.8”: De King Cock mollige dildo

De lengte van deze grote dildo is niets bijzonders, maar de indrukwekkende omtrek van 25 cm raakt misschien wel elke erogene zone die hij kan bereiken. Singelspel kan net zo opwindend zijn als lengtespel. Hoewel sommigen het misschien ongemakkelijk vinden, hangt het volledig af van uw voorkeuren!

11.75”: Belladonna's magische handvuistdildo

De Magic Hand-dildo van Belladonna komt weg met zijn gigantische formaat omdat hij niet echt penisvormig is. Het heeft de vorm van een echte hand voor liefhebbers van fisten! Een praktische reden om deze helpende hand te gebruiken, is dat hij een stuk breder is dan een gewone dildo, met een omtrek van 8,25 inch.

15”: Koning Haan

Als je op zoek bent naar een grote dildo die geschikt is voor praktisch gebruik, dan is de in Amerika gemaakte King Cock precies wat je zoekt. Hij is niet alleen lang, hij is ook super dik met een omtrek van 25 cm!

17”: De LZYAA paardendildo

De LZYAA paardendildo (en trouwens elke andere paardendildo) staat behoorlijk hoog op de lijst met lange dildo's. Ongeacht of je paarden aantrekkelijk vindt of niet, een paardendildo verlegt de grenzen van wat je anale of vaginale zones aankunnen. Ze zijn echter zeker niet voor beginners!

3': De Moby

De Moby is letterlijk de grootste retaildildo ter wereld met een indrukwekkende lengte van 1 meter. Geweldig voor vrijgezellenfeesten, huisdecoratie en misschien olifantenmasturbatie (niet dat je dat ooit, OOIT thuis zou moeten proberen), deze grote en dure dildo zou alle mannen ter wereld beschamen als hij echt geschikt was voor gebruik.

Grootte is niet alles... Probeer Thrust ook eens!

Een enorme dildo verdient zeker veel aandacht, maar net als bij echte penissen is de grootte van een dildo niet alles. Veel hangt af van de vorm, het ontwerp en natuurlijk van hoe je het gebruikt! Met tot wel 140 stoten per minuut, zal zelfs de gemiddelde lengte van onze 6,5-inch thruster de meest intense ervaring zijn die je kunt krijgen met een handdildo. Houd The Thruster in gedachten terwijl je op zoek gaat naar je volgende geweldige seksuele ervaring.