Het bovenlichaam van een vrouw wordt getoond met schaduwen van de jaloezieën ertegen

Dus je bent verliefd geworden op je eerste seksspeeltje en nu wil je gewoon weten wat er nog meer is? Of je seksspeeltje voor beginners nu een dildo was, een simpele kogelvibe of een vage kietelaar, we zijn blij dat het gelukt is en je heeft voorgesteld. Welkom op het feest! Elk nieuw speeltje voegt een nieuwe dimensie toe aan je zelfspel of het spel van koppels, waardoor dingen fris blijven in de slaapkamer.

Wat komt er na seksspeeltjes voor beginners?

Er zijn veel manieren om te verkennen. Je kunt je favoriete speelgoedcategorie vinden en er verschillende versies van uitproberen: zelfs twee dildo's van dezelfde grootte kunnen sensaties geven, afhankelijk van het gebruikte materiaal en ontwerp. Of u kunt verschillende categorieën seksspeeltjes helemaal proberen, van penetrerend speelgoed tot plagerig extern speelgoed tot BDSM-speelgoed. Ten slotte willen sensatiezoekers misschien overstappen van seksspeeltjes voor beginners naar speeltjes die een uitdaging vormen qua grootte, snelheid of pijn.

Toen we onze Thrusters ontwierpen, ontwierpen we ze voor sensatiezoekers en liefhebbers van stuwkracht. Ze zijn een van de vele speeltjes waar je naar kunt grijpen als je je hardcore voelt. Lees verder voor onze topaanbevelingen voor spannende seksspeeltjes die je kunt gebruiken wanneer je eerste voelt als kinderspel.

Voor hardcore formaat

Grootte is niet de enige factor die plezier dicteert, maar het is zeker een sleutelfactor voor velen! Als je een anale ofvaginale genotsverslaafde bent die erg van je stuwkracht of vibratie houdt, kan het vergroten van de grootte van je speeltjes een goede manier zijn om verder te gaan met je seksspeeltje voor beginners.

Een opmerking over materialen

Vergeet niet dat materialen kunnen bepalen hoe vullend je speeltje voelt, en zelfs twee speeltjes van hetzelfde materiaal kunnen heel verschillend aanvoelen. Siliconen worden geleverd in zachte of stijve realistisch aanvoelende dichtheden, terwijl materialen zoals hout, roestvrij staal en keramiek de neiging hebben om een ​​niet-aflatende vulervaring te geven. Kies het materiaal dat het beste naar voren komt uit welk formaat speelgoed je ook hebt gekozen.

Grote dildo's

e Walter, een stotende anale kralendildo, wordt uitgestrekt en gebogen getoond

Afhankelijk van welke anale of vaginale erogene zones je wilt verkennen, kun je proberen de breedte of lengte van de grote dildo's die je probeert te vergroten. Een aangename breedte voor een dildo is ongeveer 4,5 cm in diameter, maar dat betekent niet dat dit formaat seksspeeltje alleen voor beginners is.

We hebben twee van onze Thrusters, Jackie en Frankie, precies die breedte aan de punt gemaakt, omdat we ons wilden concentreren op het raken van de juiste zones met overheerlijke snelheden.

Grote stekkers

Als je het leuk vindt om geslachtsgemeenschap of masturbatie aan te vullen met speeltjes, dan zijn grote, brede buttplugs een geweldige keuze. Ze helpen om de sensaties die je voelt tijdens geslachtsgemeenschap te versterken, en een grotere maat kan prettiger zijn. Pluggen zijn er in elke maat en worden soms verkocht in sets van verschillende maten om je te helpen van een seksspeeltje voor beginners naar een plug waar je over naar huis wilt schrijven.

Grote kralen

Dildo's zijn opwindend om anaal te gebruiken, maar anale kralen geven een sappig gevoel van toenemend plezier en zijn het eerste seksspeeltje waar we naar toe gaan als anaal plezier de focus van de nacht is. Ga voor extreem lange of dikke incrementele kralen om je anale spel te verwarren. Veel mensen die onze Walter Thruster hebben geprobeerd, vinden de grootste kralen een uitdaging - waag de sprong als seksspeeltjes voor beginners niet genoeg zijn voor je achterdeur!

Voor hardcore snelheid

Tijdens seks bouwt de actie op natuurlijke wijze op van langzaam en sensueel naar snel en intens - en dat is meestal wanneer de grote finish plaatsvindt. De meeste speeltjes zijn afhankelijk van hun gebruikers om de gebruikssnelheid te regelen, maar er is ook speelgoed dat het werk voor je doet.

Seksmachines (The Thruster)

Totdat seksrobots op aarde rondlopen, komen seksmachines het dichtst in de buurt van het nabootsen van geslachtsgemeenschap met een machine. Seksmachines zijn meestal vloerstaande machines waaraan een stotende dildo is bevestigd. Met ongelooflijk gemak kunnen ze intense snelheden bereiken die misschien veel te hoog zijn voor beginners.

Onze Thrusters zijn ontworpen om dit concept veel toegankelijker te maken voor thuisgebruik. Ze zijn in de hand te houden, maar ze kunnen snelheden tot 140 stoten per minuut bereiken. Ze trillen ook om een ​​meer holistisch gevoel te geven. Beginners kunnen beginnen met het gebruik van onze seksspeeltjes op lage snelheden en vervolgens proberen uit te zoeken wat hun "snelheidslimieten" zijn.

Voor hardcore trillingen

Wand-vibrators

Goede vibraties zijn niet genoeg... Soms heb je GEKKE vibraties nodig. Bulletvibes hebben een onvervangbare plaats in de stamboom van het seksspeeltje, maar als je voorbij je eerste vibrerende seksspeeltje wilt gaan en hardcore wilt worden, zouden wandvibrators je volgende stap moeten zijn. Toverstaf-vibes zoals de Hitachi Magic Wand gaan tot het uiterste - de kans is groot dat je je verdoofd voelt als je klaar bent. We houden ook van het machtsspel met wandvibrators; geef de bediening over aan een partner en kijk wat er gebeurt.

Voor pijn (zo goed)

Sommige beginners weten al dat ze van impact-seksspeeltjes zullen genieten, maar de meeste BDSM-enthousiastelingen hebben wat meer tijd nodig om hun potentieel te realiseren. Als je denkt dat je wat terughoudendheid, machtsspelletjes of pijn tijdens seks leuk vindt, kun je de wateren testen met:

  • Tepelklemmen
  • Bondage touw/tape
  • Handboeien
  • Zwepen, peddels en wandelstokken
  • Licht e-stim-speelgoed
  • Spreidstaven
  • Lichaam harnassen
  • Bal gags

Elk van deze speeltjes zou een geweldige eerste kennismaking zijn met BDSM met je partner! Solo BDSM-spel is iets moeilijker, maar het kan worden gedaan. Hint: ijssloten zijn een ding.

Koop de heilige graal van de sensatiezoeker

De Jackie realistische stotende dildo. Geen seksspeeltje voor beginners

Zoals bij de meeste activiteiten, zullen beginnende en ervaren gebruikers van seksspeeltjes een heel andere houding hebben als het gaat om hun kinky hobby. Veel volwassenen testen de wateren met een eenvoudig speeltje, maar slechts enkelen zullen hardcore-enthousiastelingen worden. Als je merkt dat je echt heel erg van speelgoed houdt, raden we je ten zeerste aan om het speelgoed in dit artikel te proberen! Je zult een scala aan sensaties ontdekken waarvan je niet wist dat je lichaam ze kon ervaren.

Met hun krachtige en snelle beweging bezorgt onze Thruster-collectie stuwkrachtliefhebbers een avond om nooit te vergeten, elke keer dat ze de drang voelen. Er zijn vier mensenvriendelijke modellen om uit te kiezen. Ontdek degene die u zal plezieren!