Seksvragen over september

We hebben allemaal vragen, en soms kan Googlen frustrerend zijn en vindt u niet altijd de beste antwoorden. Daarom willen we je elke maand de kans geven om onze resident sexpert te vragen naar je brandende nieuwsgierigheid, seksuele fantasieën en meer!  

In 'Ask Julieta' van deze maand zal ze het hebben over niet-penetrerende seks, teleurstellende orgasmes en wat tips en trucs voor seks! 

Ik kan geen seks hebben vanwege de pijn. Tips om het leuk te maken zonder?

We worden vaak voor de gek gehouden door te denken dat penetratie de enige manier is waarop we leuke, plezierige en 'echte' seks kunnen hebben. De realiteit is dat penetratie geweldig kan zijn, maar er zijn genoeg andere dingen die groter kunnen zijn. Als penetratie een pijnlijke ervaring voor je is, raad ik aan om met de buitenkant te verkennen via speeltjes, oraal of massage.  

Speelgoed is top voor aanpassingsvermogen. Als uw pijn zich bijvoorbeeld niet uitstrekt tot uw vulva, kan een clitorisvibrator een geweldig hulpmiddel zijn voor u of uw partner om uw plezier te vergemakkelijken. Als je partner een penis heeft en penetratie belangrijk voor hem of haar is, kun je overwegen een masturbatie sleeve te kopen om tijdens de seks op hem of haar te gebruiken.  

Orale seks is waarschijnlijk sensationeler voor vulvabezitters dan penetratie. Hoewel oraal meer techniek vereist, kan het net zo intiem en geestverruimend zijn (en nog steeds een vorm van seks). Je kunt je orale spel mixen door glijmiddelen, gearomatiseerde glijmiddelen, vibes, cockringen of misschien zelfs een anaal speeltje toe te voegen. Hetzelfde geldt voor het gebruik van je handen (extra nadruk op glijmiddel).  

Een ding om te overwegen is anale stimulatie: we hebben allemaal peuken en ze zijn allemaal ongelooflijk sensationeel. Of je nu oraal, met je handen of met een speeltje verkent, je zult aangenaam verrast zijn om te zien hoeveel plezier je kunt ervaren. Geef het een kans!  

Goede seks betekent niet alleen seks met penetratie. Verken je seksuele verlangens en ontdek nieuwe sensaties door nieuwe gebieden te testen en je eigen lichaam te verkennen. Als je eenmaal vertrouwd bent met het vinden van wat je een goed gevoel geeft, dan kun je het met een partner doen!  

Seks vragen

 

Is het normaal dat mijn orgasme soms tegenvalt?

Ik hou van deze vraag omdat het ZO GEMEENSCHAPPELIJK is. Niet alle orgasmes voelen hetzelfde. Sommige kunnen extra sensationeel aanvoelen, terwijl andere dof of verdoofd kunnen aanvoelen. Het gevoel en de intensiteit van je orgasme kan door veel factoren worden gemanipuleerd. Je hebt misschien een krachtiger orgasme als je ontspannen bent en er naar toe hebt opgebouwd, terwijl je misschien een "saaier" orgasme krijgt als je gestrest bent en er gewoon een probeert binnen te persen.  

Velen die antidepressiva en andere medicijnen gebruiken, melden dat ze moeite hebben met orgasmen. Wanneer ze een hoogtepunt bereiken, kan het verdoofd of niet zo opwindend aanvoelen.  

Voordat je teleurgesteld raakt in je O, kijk naar alle factoren. Ben je ontspannen? Zit je in de juiste headspace? Hoe bereik je een orgasme? Ben je volledig geprikkeld? Kan er iets zijn dat het volledige potentieel van je orgasme blokkeert? Allemaal zaken om rekening mee te houden. Soms kan het echte leven ons seksleven in de weg staan, of soms valt een orgasme gewoon tegen. Niet alle orgasmes zijn gelijk gemaakt.     

 

Seksvragen, stotende dildo, seksspeeltje

Als je maar 3 seksgerelateerde items zou kunnen kiezen om de rest van je leven te gebruiken, wat zouden dat dan zijn?

Dit is een moeilijke vraag voor een seksblogger! Een glijmiddel, een dildo en een wandvibrator. Concreet:  

  • GoLove CBD glijmiddel op waterbasis  
  • Boegschroef Teddy GS  
  • Le Wand Massager  

  

Stuwende dildo, seksspeeltje, seksmachine


 

Kunnen vrouwen een orgasme krijgen van anale seks?

Dat kunnen ze absoluut - ik ben een van hen! Het anale orgasme komt vaak voor omdat het weefsel dat de vagina van het rectum scheidt zo dun is. Als u bijvoorbeeld een buttplug draagt, kunt u druk voelen tegen uw vaginale kanaal. Dit zorgt voor meer sensatie voor de interne clitoris en de uitgebreide reeks zenuwuiteinden in de buit. Voor iemand die nog nooit een buttplug heeft gebruikt, kan dit in het begin als te veel druk voelen. Ik moedig je aan om dit gemakkelijker te maken door een plug voor beginners te gebruiken en misschien eerst met je vingers te spelen.  

Wanneer u een orgasme heeft en uw bekkenbodemkrampen, kan dit overal in de clitoris, de vagina en het rectum worden gevoeld. In mijn ogen is het anale orgasme veel krachtiger dan elk orgasme dat ik ooit heb gehad + je zou astraal kunnen projecteren.  

   

Seks vragen

Waarom word ik soms droog tijdens geslachtsgemeenschap of penetratie tijdens masturbatie?

Vaginale droogheid komt veel vaker voor dan je zou verwachten, en om de een of andere reden lijkt hier een stigma op te rusten. Er is absoluut geen reden om je te schamen of je te schamen als je droog bent. Als dit u overkomt, zijn er een aantal dingen waarmee u rekening moet houden:  

  • Vaginale droogheid kan door bijna alles worden veroorzaakt. Denk aan de tijd van de maand, uw dieet, stressniveaus of zelfs de medicijnen die u gebruikt. Hoe graag we ook de hele tijd "Wet Wandas" willen zijn, het gebeurt misschien niet en dat is helemaal oké. Natheid, of natuurlijke smering, komt soms niet overeen met ons verlangen. We kunnen enorm opgewonden zijn en toch het gevoel hebben dat we in de Saharawoestijn zijn - dat is wanneer glijmiddel tussenbeide komt.  
  • Zelfs als we van nature smeren, is het meestal niet genoeg om lange sessies seks of masturbatie te doorstaan. Het kan zijn dat je sterk begint en na een tijdje droog wordt. Nogmaals - glijmiddel is je beste vriend.  

Glijmiddel zorgt er niet alleen voor dat je uitglijdt en glijdt, maar het beschermt je weefsels ook tegen schuren of scheuren die vaak voorkomen bij uitdroging.    

Zuigdildo

 

Eventuele aanbevelingen voor een abonnement op seksspeeltjes?

Hoewel ik geen ervaring heb met abonnementsdiensten voor seksspeeltjes, vond ik dit fantastische artikel dat over 13 verschillende merken gaat . Deze passen mogelijk bij uw behoeften!  

 

Zorg ervoor dat je op de 1e van elke maand naar onze Instagram gaat voor je kans om al je vragen, gedachten en gevoelens over seks aan Julieta te stellen. Onze inwonende sexpert Julieta Chiara is hier om ze allemaal te beantwoorden! Zet je post notificaties aan via @velvetthruster op Instagram zodat je niets mist!