Pride maand

Gelukkige trots, schatjes! Terwijl Pride een moment is voor ons queer mensen om te vieren dat we queer AF zijn, is het ook een tijd om onze gemeenschap als geheel te vieren. Hoewel openlijk queer zijn magisch is (naast de vele ontberingen), vieren we de queer mensen die niet uit de kast zijn gekomen, degenen die nog steeds hun gevoelens ontcijferen, en vooral onszelf en anderen eren voor de beproevingen die we hebben doorgemaakt in onze queer ervaringen. Hoewel we nog een lange weg te gaan hebben in de samenleving, voelt het behoorlijk onwerkelijk om zo open en trots te praten over onze queer-ervaringen. Ik hield deze keer van je Q's!

Pride maand

M. Nooit seks, maar ik heb gekeken naar mevrouw en ik hou van pegging. Voel je je niet hetero maar voel je geen Q??

Als ik de vraag goed begrijp, ben je een man die nog nooit seks heeft gehad. Je ziet hoe mannen seks hebben en van pegging houden, waardoor je je niet zo hetero voelt, maar ook niet vreemd.

Ten eerste is het volkomen normaal dat je er tussenin zit - een besluit nemen over onze seksualiteit is moeilijk! Gelukkig voor jou - dat hoeft niet. Seksualiteit is echt een spectrum en het zal blijven stromen in welke richting het ook gaat - het is soms niet duidelijk of dat hetero of vreemd betekent.

Als we het over pegging hebben, moeten we echt ons best doen om niet het idee aan te moedigen dat pegging vreemdheid impliceert. Pegging, of penetratie van het rectum, kan plezierig en leuk zijn voor iedereen van elk geslacht. Hetero's kunnen pinnen, en het doet niets af aan hun rechtheid - dit definieert je seksualiteit niet!

Wat betreft het kijken naar mannen die seks hebben, laat je nieuwsgierigheid verkennen. Als je naar queerseks of porno kijkt, wil dat nog niet zeggen dat je automatisch queer bent, maar ik denk dat het belangrijk is om open voor jezelf te zijn om te bedenken dat dit opwindend voor je kan zijn. Als het is? Fuck ja, geniet ervan - je seksualiteit is van jou.

trots-maand-biseksueel

Ik denk dat ik bi ben, maar alleen met het andere geslacht ben geweest. Wat is de beste manier om mijn seksualiteit te ontdekken?

Welkom bij de bi-club! Je bent hierin niet de enige - velen van ons overwegen niet eens om onze bi-kant te verkennen totdat we jaren diep zijn geweest met alleen het andere geslacht. Dit is zo spannend! Toen dit mij overkwam, voelde het alsof ik helemaal opnieuw begon in de datingpool en opnieuw leerde, wat ontmoedigend kan zijn. Wat voor mij het gemakkelijkste en meest effectieve is geweest, zijn dating-apps!

  • Bij het aanmaken van je profiel kun je duidelijk aangeven dat je op zoek bent naar hetzelfde geslacht en daar filters op zetten.
  • Je kunt direct matchen met hetzelfde geslacht en gesprekken beginnen - convos alleen hebben helpt echt het ijs te breken
  • Persoonlijk ben ik dol op Feeld. Je kunt niet alleen partners van hetzelfde geslacht vinden, maar het is ook erg sekspositief en je kunt duidelijk zijn met je seksuele intenties.

Ik weet dat dit zenuwslopend is, maar probeer het eens!

trots-maand

Ik ben er nog niet uit en voel me een oplichter als ik trots vier?

Herhaal na mij: JE BENT ZO GELDIG. Je bent geen oplichter, je bent een mens met het recht om jezelf te vieren. Pride is bedoeld om queer mensen te vieren, ongeacht of je "in" of "out" bent. Uit zijn is in veel gevallen een enorm voorrecht, en er zijn veel mensen die veel zouden verliezen door weg te zijn: het is oké om niet klaar te zijn of je niet op je gemak te voelen. Hoe dan ook, je bent zo gevierd en geliefd. Als je Pride privé viert, kun je nog steeds manieren vinden om misschien naar parades, queer-evenementen, online ruimtes, enz. Te gaan, gezien het feit dat er ook zoveel bondgenoten meedoen. Hoe je het ook viert, wees lief voor jezelf!