Seks vragen

Seksvragen over oktober

Gelukkig griezelseizoen, griezelige babes! Ik kijk er naar uit om DIEP te duiken met je sexy vragen over oktober, en je te helpen de diepten van seks te verkennen... en jezelf.

1. Vrouw en ik zijn LS, maar ze heeft een hekel aan sociale media. Hoe kom ik in contact met anderen zonder een engerd te zijn?

Als je met LS LifeStyle bedoelt, dan heb ik de oplossing voor je! Swingen of "The LifeStyle" kan intimiderend zijn om aan te pakken, vooral als je niet samen bent met sociale media. Ik snap het, Instagram kan een lastige en onduidelijke plek zijn. Dus ik raad aan om swingende netwerken zoals SDC.com te gebruiken, waarmee je lifestyle-rs bij jou in de buurt (of over de hele wereld) kunt vinden. Het is een gemakkelijke plek om uw foto's, interesses, ervaringen op te sommen en evenementen te vinden die u kunnen helpen bij het verkennen - en het is niet eng. Het is letterlijk waar het voor gemaakt is!

Seks vragen

2. Ik hou van mijn stootmachine! Maar hij is te groot om mee de weg op te gaan. Advies/aanbevelingen?

Als je onderweg bent en geen enorme dildo wilt dragen, raad ik aan om een ​​Thruster Mini - Teddy te kopen. Hij past comfortabel in elke rugzak, handtas of handbagage zonder al te veel ruimte in te nemen + de zuignap maakt hem tot een nietje voor actie over de hele wereld. Ik raad ook aan om hem te laten werken totdat de batterij leeg is voordat je hem inpakt. Op deze manier hoeft u zich geen zorgen te maken dat het vanzelf begint als u met anderen reist. Iedereen hoort over de gevreesde verhalen over seksspeeltjes die aangaan in bagage, maar laat dat je er niet van weerhouden om samen een speeltje mee te nemen voor wat zelfgenoegzaamheid tijdens een vakantie! Een orgasme is tenslotte een van de beste manieren om je te helpen ontspannen.

Seks vragen

3. Is de thruster krachtig genoeg voor anaal spel en welk model is daar volgens jou het beste voor?

De Thruster maakt van anaal spelen je nieuwe beste vriend - zoek niet verder dan het Walter Model! Krijg de stuwende kracht terwijl je wegzinkt in plezier met het gevoel en de pop van elke kraal. Het is absoluut perfect voor langzame, sensationele anale penetratie of een intenser ritme. Dit is echter zeker niet voor mensen die net beginnen met het testen van anaal spel. We raden dit aan voor intenser anaal spel en zorg ervoor dat je voldoende glijmiddel hebt!

Ik hou ook echt van de Mini Teddy voor dubbele penetratie.

Seks vragen

4. Mijn partner en ik zijn ver weg. Tips om FaceTime-seks niet ongemakkelijk/leuker te maken?

Alleen omdat je ver weg bent, wil nog niet zeggen dat je het niet probeert, het kan betekenen dat je meer moeite doet dan voorheen: je creëert een ervaring zonder elkaar aan te raken. Ik ben een groot voorstander van het instellen van de scène om het leuk te maken. Plan een time-out in, maak je kamer schoon, zorg voor goede verlichting, leg wat speelgoed klaar en poets je spreekvaardigheid op: het is jouw tijd om te schitteren!

Een goede manier om het ijs te breken als je nerveus bent, is door een spelletje te spelen. Ik speel graag waarheid of durf, of 'een kledingstuk uitdoen'-spellen. Je kunt ook geslachtsdobbelstenen gebruiken en de acties van de dobbelstenen uitvoeren met een speeltje terwijl je partner toekijkt. Deze zijn niet alleen leuk, maar ze helpen je richting te geven als je het gevoel hebt dat je niet weet hoe je moet beginnen en de opwinding gaande moet houden. Dit kan absoluut een superhandige manier zijn om van eventuele seksuele problemen af ​​te komen die kunnen voortkomen uit onhandigheid.

Seksvragen, zuigdildo

5. Beste posities voor het gebruik van de zuignap?

Idealiter wilt u zich in een positie bevinden waar de Thruster het werk voor u doet, en u krijgt het heerlijk ontvangen.

Doggy-Style: Persoonlijk vind ik het heerlijk om mijn Thruster tegen het hoofdeinde van mijn bed te plaatsen en mezelf op de comfortabele matras en kussens te positioneren. Verlaag of kantel je rug en bekken om de perfecte diepte te vinden, terwijl je speelt met de verschillende stuwsnelheden.

Breng het naar de vloer: Ja, naar de vloer. Plaats wat kussens voor je knieën terwijl je je dil op de grond zuigt. Dit zou "rijden" repliceren, hoewel de Thruster al het werk voor u doet. Ik vond deze positie ook super comfortabel voor anaal!

Als je een vagina-eigenaar bent, kan het gebruik van de zuignap super handig zijn als je ook wat clitorale stimulatie wilt hebben! De clitoris zit boordevol zenuwen, dus door inwendig en uitwendig te stimuleren, krijg je gegarandeerd een geweldig orgasme!

 • adult toys that thrust
 • couples
 • dildo
 • masturbation
 • quality dildo
 • quality sex toy
 • Sex toys
 • silicone dildo
 • thruster sex toy
 • thrusting adult toys
 • Thrusting dildo
 • Velvet Thruster