Gelukkige masturbatie mogen mijn babes! Ik hou van Masturbation May omdat het een maand is waarin we een stevige diepe duik kunnen maken in ons eigen plezier. Wanneer we ervaren, verkennen en vertrouwen hebben in ons eigen plezier, zal dit op alle delen van ons leven reflecteren. Als we onszelf zelfverzekerd kunnen aanraken, kunnen we alles zelfverzekerd doen. Hoewel masturbatie misschien niet de enige tijd is om te masturberen, laat het een tijd van heilige seksualiteit zijn waar je plezier op de eerste plaats komt en dan kun je het vertalen naar de rest van het jaar. 

Is masturbatie gunstig voor de gezondheid? 

Masturbatie is om vele redenen gunstig voor de gezondheid. Om te beginnen is het een absoluut geweldige manier om je lichaam te verkennen en vertrouwd te raken met jezelf. Dit is buitengewoon gezond geweest voor mensen die zich misschien schamen voor hun lichaam, niet weten hoe ze hun plezier moeten ontdekken, of een trauma hebben met hun lichaam. Het is ook gunstig in de zin dat het een bekende stressverlichter is, je helpt beter te slapen en je gelukshormonen zoals endorfine ten goede komt. 

 

Heb je een "masturbatieroutine"? 

Ik heb helemaal een masturbatieroutine! Ik waardeer het absoluut om volledig ontspannen te worden wanneer ik probeer te masturberen, omdat het ervoor zorgt dat mijn plezier kan stromen en niet zo geforceerd aanvoelt. Ik zou echt aanraden om in een omgeving te zijn waar je je op je gemak voelt en waar je genoeg tijd alleen hebt. Probeer je favoriete muziek op te zetten en dingen aan te doen die je troosten, zoals kaarsen, lingerie, chocola, misschien een glas wijn. Als u zich ontspannen voelt, kunt u uw eigen gebruiken handen of gebruik speelgoed zoals fluwelen Thruster om uw plezier te ontdekken. Wanneer je een dergelijke masturbatieroutine creëert, bereidt het je geest en lichaam voor om te kunnen ontspannen en het plezier te ontvangen waar je naar verlangt. 

 

Ik heb moeite om een ​​orgasme te bereiken, zelfs tijdens het masturberen.

Dit is volkomen normaal! Wanneer we moeite hebben om een ​​orgasme te bereiken, zelfs door middel van masturbatie, zijn er een paar dingen die we ons kunnen afvragen. 

 

Ben ik helemaal ontspannen? 

 

Doe ik de juiste technieken? 

 

Ben ik in een deel van mijn leven waar iets mijn plezier zou kunnen beïnvloeden, zoals dieet, rust, medicatie of stress? 

 

Als je op een van deze vragen ja hebt geantwoord, is het tijd om een ​​diepe duik te nemen en te kijken wat je kunt doen om het te verbeteren. Als je niet helemaal ontspannen bent, kijk dan hoe je een masturbatieroutine kunt opbouwen die je zou helpen ontspannen. Als je niet zeker bent van de techniek, maak dan een lijst van drie tot vijf verschillende dingen die je kunt proberen, zoals verschillende technieken of seksspeeltjes. Als de factor zoiets als medicatie of stress kan zijn, kijk dan of je met een professional kunt praten of welke veranderingen in je levensstijl je kunt aanbrengen die je plezier ten goede kunnen komen. 

 

Hoe vertel ik mijn partner dat ik wederzijdse masturbatie wil proberen? 

Welkom in de opwindende wereld van wederzijdse masturbatie! Het kan zeker een beetje ontmoedigend zijn om onze partners te vragen om seksueel iets nieuws met ons te doen. Ik vind het altijd leuk om iets seksueels naar voren te brengen waar ik naar verlang in een zeer rustige en niet-seksuele omgeving. 

 

Dus je zit koffie te drinken op de bank en gewoon een gesprek te voeren, je kunt luchtig opmerken dat je samen iets nieuws wilt proberen. Leg uit hoe je tot nu toe een ongelooflijke tijd in je seksleven hebt gehad, en dat je daar meer over wilt vertellen. Je kunt een aantal redenen uitleggen waarom je wederzijdse masturbatie zou willen proberen, waarom je er opgewonden van raakt en wat je eruit hoopt te halen.

 

Hoop je meer stimulatie te krijgen? Hoop je te zien hoe je partner zichzelf aanraakt? Hoop je op meer ontdekking en intimiteit samen? 

 

Zet deze allemaal in je gesprek. Maar onthoud vooral dat, zelfs als een gesprek ontmoedigend of moeilijk lijkt, de beste manier om er een te hebben, is om openhartig en eerlijk te zijn. Het zal altijd uw punt duidelijk maken. 

 

Kan masturbatie helpen om makkelijker een orgasme te bereiken? 

Masturbatie kan je absoluut helpen om gemakkelijker je orgasmes te bereiken! De belangrijkste reden hiervoor is dat masturbatie je de mogelijkheid geeft om je eigen lichaam in je eigen tijd te verkennen. 

 

Zonder de druk om bij iemand anders te zijn of het gevoel te hebben dat je je moet haasten, kun je de tijd nemen terwijl je elk deel van je lichaam voelt. Beginnend bij het hoofd en werkend naar beneden naar de tenen, nodig ik je uit om alle delen van je lichaam aan te raken om te zien wat goed voelt en wat wenselijker is dan het andere. 

 

Heb je gevoelige plekjes? Misschien voelen de tepels en de heupen of de binnenkant van de dijen geweldig aan, evenals het aanraken van je geslachtsdelen. 

 

Als je je geslachtsdelen aanraakt en masturbeert, welke slagen voelen dan goed? Welke bewegingen voelen goed? Experimenteer je met speelgoed, penetratie of een andere vorm van mentale stimulatie? 

 

Vanaf hier kun je een heel goede basis hebben van wat geweldig voor je voelt, en dat zou kunnen zijn en dat deden we met je partner. Onthoud altijd dat de enige persoon die weet hoe hij je het beste kan helpen, jij bent!