Happy October kinky babes! Nou, dit is de maand van alles wat griezelig en verkleed is, het volgt echt het thema van kinky worden. Als je van kinky dingen houdt, is dit het moment om het te vragen en je hebt het geleverd! Ik nodig je uit om deze ongelooflijke vragen te lezen en je interesse in KINK te wekken tijdens de spannendste maand van het jaar!


Hoe ben je begonnen met knikken?

Ironisch genoeg kreeg ik mijn begin en KINK door mijn seksuele activiteiten met een ex-vriend. Ik was pas ongeveer 16 jaar oud en ik herinner me dat hij tijdens de seks aan mijn haar begon te trekken. Nou, dit zou meestal als ruige seks worden beschouwd, het leidde uiteindelijk tot avonturen met spanking, stikken en verkleden. Naarmate ik verder kwam in mijn studies seksuele gezondheid, werd het duidelijk dat hoewel seksuele gezondheid en voorlichting heel toegankelijk kunnen zijn, het begrip van kink en het onder de aandacht brengen er niet was. Ik wilde een KINK iets toegankelijk maken voor iedereen, en niet iets dat alleen in kerkers zat


Wat is de psychologie van pegging en gepegd worden?

Er zijn veel mensen die beweren dat vastgepind worden kinky is. Ik ben niet een van die mensen, want pegging is gewoon de kunst van een heteroman die geniet van anale penetratie van zijn typisch vrouwelijke partner. Welnu, er is het potentieel om de psychologie te hebben om gedomineerd te worden door je vrouwelijke partner, of misschien speelt in de degradatie, het is echt gewoon een andere manier om te ontdekken en te genieten van het plezier dat je lichaam kan geven. Je partner die een strap-on draagt ​​en je anaal penetreert, is de gemakkelijkste manier om dit te doen.


Hoe zorg ik ervoor dat mijn vrouw 8 keer vaker met haar billen speelt? Ze vindt het leuk als ze een beetje aangeschoten is

Nou, het kan heel gemakkelijk zijn om te genieten van een seksueel accent of verlangen, dan wanneer we dronken zijn, is dit een actie waar we vanaf willen. Om echt en met wederzijds goedvinden te kunnen genieten van de dingen die we in seks doen, willen we ervoor zorgen dat we er echt van houden en ze willen doen terwijl we volledig nuchter zijn. Ik zou willen voorstellen om een ​​open en eerlijk gesprek met je partner te hebben over oefenen maar spelen. Kijk of het iets is dat je beetje bij beetje kunt gaan inbouwen, zoals spelen met je vingers, wrijven aan de buitenkant of zelfs een klein setje buttplugs proberen. dit is een zachte manier om erachter te komen of de stimulatie voor haar werkt en of het comfortabel voor haar is. Onthoud ook dat aan het einde van de dag, als dit iets is wat ze niet wil doen, geef Hass toestemming om gerespecteerd te worden.


De beste manier om je knikken met je partner te delen?

De beste manier om knikken te delen, is door ze opzettelijk en duidelijk te communiceren. Ik zou beginnen met het onderzoeken van de koning waarin je geïnteresseerd bent, zodat je basiskennis hebt van hoe het werkt en je het goed kunt communiceren met je partner. Kies een neutrale plek om te praten, bij voorkeur niet tijdens de seks. Op deze manier kun je terloops een gesprek voeren en heb je niet het gevoel dat het op dit moment seksueel onder druk staat. Ik raad een proces van drie stappen aan, namelijk communiceren met welke koning je wilt proberen en hoe het werkt, en uitleggen waarom je geïnteresseerd bent om het met hen te proberen. Van daaruit open je de vloer om je partner te laten praten en haar gedachten te geven. Dit is een zeer effectieve manier geweest om veilige communicatie te hebben en verlangens te verkennen.


Hoe zit het met figgin?

Een soort knik bedenken waarbij de ontvanger een stuk chili of gember of iets dergelijks in het rectum krijgt om een ​​branderig gevoel te veroorzaken. Voor sommige mensen is de pijn van dit brandende gevoel wat ze verlangen in hun knik. Ik raad echt aan om hier voorzichtig mee te zijn, niet vanwege het branden, maar omdat het nooit slim is om iets in de anale holte te steken dat vast kan komen te zitten of vast komt te zitten. Oefen voorzichtig en doe je onderzoek!